Thinart Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 -Με ποιες εθνικότητες συγκρίνονται οι Ελληνίδες; Εγώ προσωπικά τις χωρίζω σε δύο κατηγορίες: Α) Σερβοαμερικάνες Β) Τουρκοϊταλίδες Οι Ελληνίδες της ομάδας Α, διακατέχονται από την αμεσότητα των Σέρβων, καθώς και την αστικότητα των Αμερικανίδων. Οι Ελληνίδες της ομάδας Β, διακατέχονται από την ανασταλτικότητα των Τουρκάλων, καθώς και τη φινέτσα των Ιταλίδων.
Gtr34 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γιατι θα πρεπει να τις χωρισουμε σε κατηγοριες ;
drake. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γιατι θα πρεπει να τις χωρισουμε σε κατηγοριες ; Για να περάσει η ώρα βρε 1
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 3)αλβανορουμανες Την πουτανια των ρουμανων με την πουτανια των αλβανιδων. 3
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θυμάμαι μια πρώην μου που ήταν μίξη εσκιμωας και καναδης. Ήταν τόσο κρυοκωλη όσο και αδιάφορη. 4
gatokoritso Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 -Με ποιες εθνικότητες συγκρίνονται οι Ελληνίδες; Εγώ προσωπικά τις χωρίζω σε δύο κατηγορίες: Α) Σερβοαμερικάνες Β) Τουρκοϊταλίδες Οι Ελληνίδες της ομάδας Α, διακατέχονται από την αμεσότητα των Σέρβων, καθώς και την αστικότητα των Αμερικανίδων. Οι Ελληνίδες της ομάδας Β, διακατέχονται από την ανασταλτικότητα των Τουρκάλων, καθώς και τη φινέτσα των Ιταλίδων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις