Drunk Diamond Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ποιό από τα δύο θεωρείτε καλύτερο; Τα έχω βρει πάνω - κάτω στην ίδια τιμή, οπότε δε με απασχολεί αυτό.
discoboyminimal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 πλακα κανεις?? παρε το iphone ρε ψιλε! οπως και να το δεις ειναι καλυτερο! καταρχην φτιαχτηκε το 2011 αυτο ειναι το πρωτο θετικο! μετα με το τεραστιο αποθηκευτικο χωρο που εχει , τα 8gb , για ρομ και τα του χρηστη μπορεις να βαλεις οτι κατεβει στο μυαλο σου φιλε, σου μενουν γυρο στα 6gb ολα δικα σου!! επισης με 8.1 ios να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μπλεξεις με αλλες αναβαθμισεις και θα εχεις το κεφαλη σου ησυχο! τωρα τι αλλο να πω?! για τον dual core 800mhz?για τα 1400mah μπαταρια?? vfm αγορα πιστευω. κατσε να σου πουνε και τα αλλα παιδια γνωμες! ενταξει σε τρολαρα λιγο..αλλα κ εσυ ρε αδερφε τι ρωτας... googlαρε το μια πριν αρχησεις το ποστ , ετσι για να εχεις μια αποψη! 1
michalisv Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δες και το Lg G2 που ειναι σε αυτα τα χρηματα http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html?from=recommendation
Drunk Diamond Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 discoboyminimal Προφανώς και το γκούγκλαρα, και είδα κάποια πράγματα, αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να σου ζητήσουμε την άδεια για να πάρουμε γνώμες. michalisvΤο έχει ένας γνωστός μου και δεν είναι πολύ ικανοποιημένος, γι' αυτό το απέρριψα.
StigmaX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 discoboyminimal Προφανώς και το γκούγκλαρα, και είδα κάποια πράγματα, αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να σου ζητήσουμε την άδεια για να πάρουμε γνώμες. michalisv Το έχει ένας γνωστός μου και δεν είναι πολύ ικανοποιημένος, γι' αυτό το απέρριψα. Το g2 είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με αυτά που παραθέσει... Η οποία ειρωνεία προφανώς έχεις λάβει στις απαντήσεις τον μελών έχει να κάνει με το ότι η ερώτηση σου περισσότερο για τρολλαρισμα κάνει πάρα για γνήσια απορία. Κλείνοντας, μην πάρεις 4s. Υπερβολικά παλιό, και ξεπερασμενο σε όλους τους τομείς.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι ικανοποιημένος από το G2 σε ποιον τομέα???
achilles_g_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Όποτε πιάνω στα χέρια μου το iphone μου έρχεται να το πετάξω, πολύ αργό πλέον για τα στάνταρ μου.
stevengreeceGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το 4s κατι ακουσα οτι δεν περνει την αναβαθμιση σε 8.1
Alejandro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πριν από 1 μήνα πήγα από το 4S στο S4 mini και η διαφορά στις επιδόσεις είναι εμφανέστατη. Πόσο μάλλον το S5 mini. Το μόνο που μου έλειψε από το 4S είναι το λειτουργικό που μου άρεσε περισσότερο από το Android, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Το αντικειμενικό είναι η διαφορά στις επιδόσεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 δεν ειναι ικανοποιημενος απο το G2?δλδ τι προβλημα ειχε?τι κινητο ειχε πριν που εκανε κατι καλυτερο απο το G2? ontopic: προφανως S5mini αλλα το G2 που σου προτεινουν ειναι καλυτερο και απο τα 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα