Προς το περιεχόμενο

iphone 4s(8GB) vs samsung galaxy s5 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλακα κανεις??

παρε το iphone ρε ψιλε! οπως και να το δεις ειναι καλυτερο!

καταρχην φτιαχτηκε το 2011 αυτο ειναι το πρωτο θετικο!

μετα με το τεραστιο αποθηκευτικο χωρο που εχει , τα 8gb , για ρομ και τα του χρηστη μπορεις να βαλεις οτι κατεβει στο μυαλο σου φιλε, σου μενουν γυρο στα 6gb ολα δικα σου!!

επισης με 8.1 ios να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μπλεξεις με αλλες αναβαθμισεις και θα εχεις το κεφαλη σου ησυχο!

τωρα τι αλλο να πω?! για τον dual core 800mhz?για τα 1400mah μπαταρια??

vfm αγορα πιστευω. κατσε να σου πουνε και τα αλλα παιδια γνωμες!

ενταξει σε τρολαρα λιγο..αλλα κ εσυ ρε αδερφε τι ρωτας... googlαρε το μια πριν αρχησεις το ποστ , ετσι για να εχεις μια αποψη!

• Like 1
Δημοσ.
discoboyminimal 

Προφανώς και το γκούγκλαρα, και είδα κάποια πράγματα, αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να σου ζητήσουμε την άδεια για να πάρουμε γνώμες. 

michalisv

Το έχει ένας γνωστός μου και δεν είναι πολύ ικανοποιημένος, γι' αυτό το απέρριψα.

Δημοσ.

discoboyminimal

Προφανώς και το γκούγκλαρα, και είδα κάποια πράγματα, αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να σου ζητήσουμε την άδεια για να πάρουμε γνώμες.

michalisv

Το έχει ένας γνωστός μου και δεν είναι πολύ ικανοποιημένος, γι' αυτό το απέρριψα.

Το g2 είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με αυτά που παραθέσει... Η οποία ειρωνεία προφανώς έχεις λάβει στις απαντήσεις τον μελών έχει να κάνει με το ότι η ερώτηση σου περισσότερο για τρολλαρισμα κάνει πάρα για γνήσια απορία.

Κλείνοντας, μην πάρεις 4s. Υπερβολικά παλιό, και ξεπερασμενο σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.

Πριν από 1 μήνα πήγα από το 4S στο S4 mini και η διαφορά στις επιδόσεις είναι εμφανέστατη. Πόσο μάλλον το S5 mini. Το μόνο που μου έλειψε από το 4S είναι το λειτουργικό που μου άρεσε περισσότερο από το Android, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Το αντικειμενικό είναι η διαφορά στις επιδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...