stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα. Πριν καποιες μερες, αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο και εφυγα απο το σπιτι. Μετα απο 4 ωρες που γυρισα, βρηκα τον υπολογιστη ναι μεν ανοιχτο αλλα δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη, ηταν μαυρη. Παταγα alt ctrl del και δεν εκανε τιποτα. Παταγα το caps lock να δω αν δουλευει γενικα και το πληκτρολογιο και δεν αναβε το λαμπακι. Με τα πολλα, κανω reset απο το κουμπι και ξανα ξεκιναει λεγοντας μου επιδιορθωση τον windows ή κανονικη εκκινηση των windows αλλα επιλεγμενο ειναι τo επιδιορθωση που αν το αφησεις μονο του, μετα απο καποια δευτερολεπτα εκεινη την επιλογη θα παρει. Επιλεγω κανονικη εκκινηση και ολα οκ. Παω και βαζω απο το samsung magician να μην μπαινουν σε αδρανοποιηση οι σκληροι (μηπως εγινε απο κατι τετοιο) και παω και πινακα ελεγχου, επιλογες παροχης ενεργειας, σκληροι δισκοι και επιλεγω αδρανοποιηση να μην γινεται ποτε. Σημερα, ανοιξα τον υπολογιστη, εκανε κανονικα μπιπ η μητρικη και οταν περναγε το σηματακι των windows (windows 7 εχω) για να εμφανιση την μπλε οθονη και μετα τα windows, εμενε μαυρη η οθονη και δεν λειτουργουσε παλι πληκτρολογιο κλπ. Το αφησα 1-2 λεπτα και δεν εκανε τιποτα. Παλι reset λοιπον απο το κουμπι. Αυτο εγινε 4 φορες συνολικα μεχρι να μπει στα windows. Εχω σαν 2ο σκληρο (ο 830 εχει τα windows) εναν samsung 840 evo και εκανα το restoration με το προγραμμα που εβγαλε η εταιρεια για να διορθωση το bug. Δεν θυμαμαι να εβαλα κατι αλλο στον υπολογιστη περαν απο αυτο και το fifa 15 (αν και την πρωτη φορα που ειχε κολλησει που εφυγα και τον βρηκα να μην κανει τιποτα, το fifa δεν ειχε μπει ακομα). Να εχει καμια σχεση το restoration? Ολα αυτα στο συστημα της υπογραφης.
SeXBOX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί όσο έλειπες με αυτόν τον καιρό να έγινε με το ρεύμα καμιά αυξομείωση και να έκανε restart. Θα κοίταζα για τροφοδοτικό και μητρική μήπως συνέβη τίποτα. Δοκίμασε για αρχή με άλλο τροφοδοτικό.
Sabertooth Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου μαλλον Αρχιζει και χτυπαει ο σκληρος σου η καμια μνημη...
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο που εφυγα και οταν γυρισα και ειχε κολλησει, εγινε πριν τις κακοκαιριες (αλλά χρονικα, μετα το restoration της samsung για τον Evo). Τωρα το σημερινο ειναι το ιδιο πραγμα και δεν ξερω. Πως μου εχει κατσει οτι κατι παιζει με το restoration της samsung, αλλα δεν το εχω ψαξει να δω αν το εχει κανει και σε αλλους κλπ, αλλα ειναι πολυ περιεργο μετα απο αυτο να ξεκινησαν ολα. Ο υπολογιστης μεχρι τωρα δεν εχει κανει κιχ. Αυτα δεν μπορω.... ΑΥΤΑ δεν μπορω... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από stratigos24
aekoupoli Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Για δες και στα bios αλλα και magician αν ειναι ahci ο σκληρος δισκος
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ναι, ahci ειναι και στα bios (εξαρχης ηταν στα bios με αυτη την επιλογη και load to default που εκανα τωρα, παλι achi ειναι) και στο magician ahci λεει. Απο οτι βλεπω, στον υπολογιστη τελευταια (απο τις 16 του μηνος και μετα), τα μονα πραγματα που εχουν μπει ειναι νεοι amd drivers (να παιζει τιποτα απο δω??), το fifa 15,ενα visual C++ που θα χρειαζοταν το fifa, ενα java update και τιποτα αλλο. Ο υπολογιστης εκτοτε (μετα δηλαδη απο τις 4 φορες που δεν εμπαινε στα windows) ανοιγει κανονικα. Τον εχω κλεισει/ανοιξει 5-6 φορες και εχω φυγει απο το σπιτι, εχω γυρισει, τον εχω ξανα ανοιξει, ολα οκ.
takismpatz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καλημερα κανε φορματ να αγιασεις κατι δν παει καλα με τα windows...δες το ομως γιατι παιζει να εχουν λαγκαρι τα windows σε καποιο σημειο..
stratigos24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι ειχε γινει. Απο τοτε, ολα οκ. Ανοιγει κανονικα, κλεινει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα