stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εκανα εχθες μια παραγγελια απο Κωτσοβολο αυτα τα ακουστικα. Απο οτι ειδα, στα υπολοιπα καταστηματα ξεκινανε απο 19 ευρω. Πηγα και τα παρελαβα πριν λιγο και μια χαρα. Καθονται καλα στο κεφαλι, δεν κουραζουν/σφιγγουν και εχουν οκ ηχο. Στο amazon ειδα το μοντελο και λεει discounted by manufacturer. http://www.skroutz.gr/s/2356750/TDK-MP100.html Εδω και η εξελιξη τιμης: 1
louben Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ΤΑ ειδα και εγω στον κωτσο της γειτονιας τελικα ομως προτιμησα τα genesis της natec του κιτρινομαγαζου στα ιδια λεφτα. Δεν ξερω αν εκανα καλα.Απο ποιοτητα καλα αλλα με σφιγγουν λιγο στο κεφαλι.
maxdore217 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Για το 10€ που είναι και η κανονική τιμή τους ( καλά είναι ) .
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Οχι, δεν εχουν. Ειναι σε αυτην την κατηγορια. http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?from=catspan&keyphrase=dj
micahel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 θέλω να αλλάξω τα h110 μου που τα πεξαν για δεύτερη φορά και η logitech λέει επιτόπου αλλαγή Τα εξωτερικα μικρόφωνα λένε τίποτα?
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τα δουλευω εδω και κανα 3ωρο και δεν κουραζουν καθολου, κλεινουν το αυτι καλα, δεν ακουω τιποτα απο τον εξω χωρο χωρις να τα εχω σε φουλ ενταση. Ο ηχος μια χαρα μου φαινεται. Γενικα, μου αφησαν πολυ καλη εντυπωση.
zizu10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τα δουλευω εδω και κανα 3ωρο και δεν κουραζουν καθολου, κλεινουν το αυτι καλα, δεν ακουω τιποτα απο τον εξω χωρο χωρις να τα εχω σε φουλ ενταση. Ο ηχος μια χαρα μου φαινεται. Γενικα, μου αφησαν πολυ καλη εντυπωση. Σαν μέγεθος τι λένε? Για ταξίδια (πλοίο/αεροπλάνο άντε και κανένα μετρό/προαστιακό) είναι καλά ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο?
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Βασικα, κανουν καπως στο πλαι και δεν ειναι πολυ κομψα.
zizu10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Βασικα, κανουν καπως στο πλαι και δεν ειναι πολυ κομψα. TDK-MP100-Problem.jpg Χμμμ κατάλαβα.. Σαν κράνος ένα πράγμα
DownUNDERground Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 "Houston we have a problem" καλύτερα στην περίπτωσή σου...
micahel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 τα πήρα και εγώ, από ήχο και ένταση καμπάνα, πάντως πονάνε λίγο τα αυτά μου η εγώ έχω μεγάλα αυτιάεξωτερικός ήχος δεν περνάει πάντως , θα βάλω όταν κτυπάει το κουδούνι να μου βγάζει μήνυμα στο pc ----------- έκτος θέματος τώρα, ο κωτσος μεγάλο μπου@@@@@ πάω σε κατάστημα με τεχνικό και μου λένε ότι έρχεται στις 1,30 και να περιμένω, πάω σε απλό κατάστημα και μου λένε να στιλό τα ακουστικά των 13 ευρώ που είχα στην logitech γιατί αυτοί αλλαγές κάνουν το πρώτο δεκαήμερο μόνο Ας ελπίσω οι logitech να με βγάλει ασπροπρόσωπο μια ακόμη φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα