funbreaker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θα περάσω μια συνέντευξη και ξέρω πως θα μου βάλουν test d2 και ψάχνω κενά tests για να εξασκηθώ.Επειδή δεν βρίσκω πουθενά όμως,ξέρει κανείς που μπορω να βρώ ή αν υπάρχουν σε κάποια γραμματοσειρά οι χαρακτήρες του test ώστε να δημιουργήσω εγώ τυχαία tests?
viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θα περάσω μια συνέντευξη και ξέρω πως θα μου βάλουν test d2 και ψάχνω κενά tests για να εξασκηθώ. Επειδή δεν βρίσκω πουθενά όμως, ξέρει κανείς που μπορω να βρώ ή αν υπάρχουν σε κάποια γραμματοσειρά οι χαρακτήρες του test ώστε να δημιουργήσω εγώ τυχαία tests? Άσχετο αλλα η συνέντευξη θα ειναι στην ελλαδα;
funbreaker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θα είναι στην Ελλάδα από ξένη εταιρία με σκοπό την πρόσληψη στο εξωτερικό.Any ideas λοιπόν? Που σκατά υπάρχουν αυτοί οι ειδικοί χαρακτήρες?
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Φαση εχει αυτο αν καταλαβα καλα αλλα που ακριβως χρησιμευει;;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τι τεστ είναι τούτο? Lol δηλαδή, σε βάζουν να κοιτάξεις ίδιους χαρακτήρες μέσα στο σύνολο?
DrLo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θα περάσω μια συνέντευξη και ξέρω πως θα μου βάλουν test d2 και ψάχνω κενά tests για να εξασκηθώ. Επειδή δεν βρίσκω πουθενά όμως, ξέρει κανείς που μπορω να βρώ ή αν υπάρχουν σε κάποια γραμματοσειρά οι χαρακτήρες του test ώστε να δημιουργήσω εγώ τυχαία tests? Πόσο θα ήθελα να διοργάνωνα εγώ την συνεντευξη, να έχει λιώσει ο TS στην εξάσκηση το d2 ... και να του ζητήσω να διγράψε τα p3 !!!
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γιατί νομίζω πως είναι εύκολο ; Που αποσκοπεί αυτή η άσκηση ;
funbreaker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το τι είναι αυτό και που αποσκοπεί λέει στο λινκ που έδωσα.Εγώ άλλο ρώτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα