pesis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 εχω εναν παλιο υπολογιστη που ηταν γερμανικα win xp. εβαλα κατι ελληνικα που ειχα και τωρα τα κλασσικα. δεν εχει internet, ηχο κλπ. που να βρω τους οδηγους για να λειτουργησει το μηχανακι? ραμ εχει 512 το θελω για το παιδικο δωματιο. η μητρηκη ειναι compaq 0804h και το τσιπσετ i845g αν μπορειτε παρακαλω βοηθηστε. ενα 10ρικο ειναι αμμα το παω σε μαγαζι αλλα ειμαι ανεργος και καιρος να μαθαινουμε και με παλια συστηματα σιγα σιγα. ευχαριστψ πολυ.
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 συνδεσε το με ethernet kai βαλε καποιο προγραμμα που θα τους βρει online
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 http://drp.su/download.htm Αυτό θα σου εγκαταστήσει όλους τους driver. συνδεσε το με ethernet kai βαλε καποιο προγραμμα που θα τους βρει online Από ότι λέει δεν δουλεύει ούτε η κάρτα δικτύου 1
pesis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δεν εχει προσβαση καν στο ιντερνετ αλλιως θα ηξερα τον τροπο. τωρα πρεπει μεσω usb να μεταφερω κατι ή CD.
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αποκλειται να μη μπαινει με ethernet εκτος αν δεν εχει καν
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το google λέει ότι είναι από το evo d310 η μητρική σου,οπότε δες αν δουλεύουν οι driver που δίνουν για αυτόν. http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=97106&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D1098%257CswLang%253D8%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken αποκλειται να μη μπαινει με ethernet εκτος αν δεν εχει καν Αν δεν έχει τα driver για το ethernet δεν μπαίνει,για xp μιλάμε ,άλλες εποχές... 1
cabdik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αποκλειται να μη μπαινει με ethernet εκτος αν δεν εχει καν γιατι αποκλειεται..? στα ΧΡ αν δεν βαλεις LAN Drivers δεν μπαινεις με τπτ..!! φιλε pesis, δες ακριβως ποιο μοντελο ειναι η μητρικη σου, πηγαινε καπου που εχει ιντερνετ, κατεβασε τους drivers LAN-chipset- audio (κυριως, αλλα και οποιον αλλο χρειαζεσαι), σε ενα φλασακι και κατσε και περασε τους..!
vrykolakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 γιατι αποκλειεται..? στα ΧΡ αν δεν βαλεις LAN Drivers δεν μπαινεις με τπτ..!! Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Κάποια xp μπορεί να έχουν περασμένους drivers που δουλεύουν με το υλικό του. Το λέω από προσωπική εμπειρία. Οπότε, pesis, αν δε μπορέσεις με τίποτα να βρεις τους drivers που θες, πέρνα μια άλλη έκδοση των xp μπας και γίνει κάτι.
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλα ρε παιδια, τα xp δεν εχουν drivers για ethernet? οσα pc εχω φορμαρει με xp (παλια και νεα) αμεσως βρηκαν drivers. τοσο κωλοφαρδος ειμαι πια;
pesis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το google λέει ότι είναι από το evo d310 η μητρική σου,οπότε δες αν δουλεύουν οι driver που δίνουν για αυτόν. http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=97106&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D1098%257CswLang%253D8%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken Αν δεν έχει τα driver για το ethernet δεν μπαίνει,για xp μιλάμε ,άλλες εποχές... φιλε εχεις δικιο απο κει ηταν η μητρηκη. περασα τους οδηγους και ολα κομπλε. Υ.Γ και απανταω απο το παλιο xp που φτιαξαμε
cabdik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Κάποια xp μπορεί να έχουν περασμένους drivers που δουλεύουν με το υλικό του. Το λέω από προσωπική εμπειρία. Οπότε, pesis, αν δε μπορέσεις με τίποτα να βρεις τους drivers που θες, πέρνα μια άλλη έκδοση των xp μπας και γίνει κάτι. δεν μιλαμε για "πειραγμενα" ΧΡ. μιλαμε για τα Original ΧΡ. καμια εγκατασταση απο οσες ειχα κανει, δεν εβρισκε Ethernet, αν δεν περνουσα πρωτα drivers...!!
Bspus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλα ρε παιδια, τα xp δεν εχουν drivers για ethernet? οσα pc εχω φορμαρει με xp (παλια και νεα) αμεσως βρηκαν drivers. τοσο κωλοφαρδος ειμαι πια; Εγω παλι οσα εχω δει (και ειναι πολλα) σχεδον κανενα δεν εβρισκε ενσωματωμενη καρτα δικτυου. Μονο κατι παλιες και γνωστες τυπου intel pro 100 ειναι σιγουρο οτι δουλευουν Φυσικα μιλαμε για απειραχτο δισκακι. Επειδη η κατασταση οντως μπορει να γινει εκνευριστικη, εχω φτιαξει και μια εκδοση με σχεδον οτι κυκλοφορει απο ethernet drivers ενσωματωμενους (συν updates και λοιπες βελτιωσεις των windows)
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγω παλι οσα εχω δει (και ειναι πολλα) σχεδον κανενα δεν εβρισκε ενσωματωμενη καρτα δικτυου. Μονο κατι παλιες και γνωστες τυπου intel pro 100 ειναι σιγουρο οτι δουλευουν Φυσικα μιλαμε για απειραχτο δισκακι. Επειδη η κατασταση οντως μπορει να γινει εκνευριστικη, εχω φτιαξει και μια εκδοση με σχεδον οτι κυκλοφορει απο ethernet drivers ενσωματωμενους (συν updates και λοιπες βελτιωσεις των windows) Εγώ απλά έχω καταργήσει τα ΧΡ
pesis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ρε ξεκολλατε μακαρι να μπορουσα να βαλω 7ρια αλλα που? με 512 ραm και pentium4 1.9ghz? εδω με τα χρ σερνετα με το ζορι μπαινει στο ινσομνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα