Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Λεω οτι το γεγονος πως καποιος ειναι ομοφυλοφιλος δεν θα επρεπε καν να λαμβανεται υποψη. Από τη στιγμή λοιπόν που πολύς κόσμος, μη ενημερωμένος / ομοφοβικός / ρατσιστής, λαμβάνει υπόψην του αυτό το γεγονός, γιατί σφάλει η LGBT κοινότητα; Και σε λιγο καιρο θα φοβουνται οι ομοφοβικοι μη χασουν τη δουλεια τους απο τους gay (ηδη το ειδαμε αυτο :/) Φίλε μου, ναι οι ομοφοβικοί πρέπει να φοβούνται όπως κάθε άλλη μορφή μη αναγνώρισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όχι όμως οι str8.
kontinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Διοτι εχει ως προταγμα το lgbt στοιχειο, το οποιο δεν ενωνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Διοτι εχει ως προταγμα το lgbt στοιχειο, το οποιο δεν ενωνει. Μα γιατί λες άσχετα πράγματα? ΠΩΣ ακριβώς θα υπερασπιστούν αυτοί οι άνθρωποι τους εαυτούς τους αφού δεν πρέπει να αποτελεί είδηση η σεξουαλικότητά τους, αλλά παρόλαυτά αποτελεί;
kontinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το εχω γραψει ηδη, οσο κατι τετοιο αποτελει ειδηση, πρεπει να αναζητησουμε την παθογενεια στην κοινωνια, και οχι σε αυτους τους ανθρωπους. Αλλα απο την αλλη, οι ανθρωποι αυτοι δεν πρεπει να αντιμετωπιζουν την παθογενεια της κοινωνιας με το διαχωριστικο στοιχειο τους, το οποιο σε τελικη αναλυση δεν επηρεαζει κανεναν, αλλα αντιθετα να υιοθετησουν μια προσεγγιση που αφορα τα κοινα σημεια, στα οποια ο σεξουαλικος προσανατολισμος δεν εχει κανενα αποτελεσμα. Με απλα λογια, ειτε str8 ειτε gay ειναι καποιος, το δικο του ματζαφλαρι αφορα, το γεγονος ομως οτι και οι δυο κρυωνουν διοτι δεν εχουν να πληρωσουν το πετρελαιο, δεν εχει σχεση με το που βαζουν την "υπογραφη" τους. Οποτε το ζητουμενο ειναι η συνδεση να γινει σε πεδιο με κοινες συνισταμενες, και οχι στο επιπεδο των διαφορων. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Και σε λιγο καιρο θα φοβουνται οι ομοφοβικοι μη χασουν τη δουλεια τους απο τους gay (ηδη το ειδαμε αυτο :/) Ίσως δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς αλλά οι ομοφοβικοί δεν εκφράζουν απλώς την αντίρρηση τους στους ομοφυλοφιλους αλλα επιζητούν να στερήσουν τους ομοφουλοφιλους απο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που απολαμβάνει άνευ ετέρου ο υπόλοιπος κόσμος. 4
kontinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Και η δουλεια των ομοφυλοφιλων, ακομα και σε αυτο το διαστρεβλωτικο και ενιοτε εμετικο κινηματικο επιπεδο, δεν ειναι να ανοιξουν πολεμο, αλλα να απομονωσουν τους ομοφοβικους. Ο ομοφυλοφιλος δεν απευθυνεται στον ομοφοβικο, απευθυνεται στον αναποφασιστο, στον ανενημερωτο, σε αυτον που εχει αγνοια, απευθυνεται εν γενει σε καθε δημοκρατη. Και δεν απευθυνεται σε αυτον ως ομοφυλοφιλος, αλλα ως δημοκρατης, ως εργαζομενος, ως φιλος, ως ανθρωπος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το εχω γραψει ηδη, οσο κατι τετοιο αποτελει ειδηση, πρεπει να αναζητησουμε την παθογενεια στην κοινωνια, και οχι σε αυτους τους ανθρωπους. Αλλα απο την αλλη, οι ανθρωποι αυτοι δεν πρεπει να αντιμετωπιζουν την παθογενεια της κοινωνιας με το διαχωριστικο στοιχειο τους, το οποιο σε τελικη αναλυση δεν επηρεαζει κανεναν, αλλα αντιθετα να υιοθετησουν μια προσεγγιση που αφορα τα κοινα σημεια, στα οποια ο σεξουαλικος προσανατολισμος δεν εχει κανενα αποτελεσμα. Με απλα λογια, ειτε str8 ειτε gay ειναι καποιος, το δικο του ματζαφλαρι αφορα, το γεγονος ομως οτι και οι δυο κρυωνουν διοτι δεν εχουν να πληρωσουν το πετρελαιο, δεν εχει σχεση με το που βαζουν την "υπογραφη" τους. Οποτε το ζητουμενο ειναι η συνδεση να γινει σε πεδιο με κοινες συνισταμενες, και οχι στο επιπεδο των διαφορων. Απλά η παθογένεια της κοινωνίας δε βαραίνει τους gay, ίσα ίσα η στάση τους είναι καθαρά αμυντική, και μόλις τα τελευταία χρόνια δειλά δειλά ξεφεύγει από το να είναι καθαρά παθητική. Όταν λοιπόν υπάρχει άμεση ανάγκη για ισχυροποίηση βασικών δικαιωμάτων των gay (που ισχύουν ως δεδομένα για τους str8), δε νομίζω να βγει κάποια Str8 κοινότητα με gay-friendly χαρακτηριστικά να φωνάξει και να τρέξει για τα δικαιώματα αυτά...
Just4fuN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου, ναι οι ομοφοβικοί πρέπει να φοβούνται όπως κάθε άλλη μορφή μη αναγνώρισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όχι όμως οι str8. Αρα αυτους τους οποιους θα πρεπει να φοβουνται οι ομοφοβικοι δεν ειναι και αυτοι ρατσιστες? Μου θυμιζει μια συνελευση που ειχα στη σχολη μου, οπου κατι κοριτσακια μια παραταξης μας προετρεπαν να βρουμε και να απομονοσουμε τα "φασιστοειδη" οπως τα ονομαστε που βρισκονται στη σχολη μας. Ετσι...δημοκρατικα πανω απο ολα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αρα αυτους τους οποιους θα πρεπει να φοβουνται οι ομοφοβικοι δεν ειναι και αυτοι ρατσιστες? Μας λες πως οι άνθρωποι που επιθυμούν κάτι δεδομένο, την ίση μεταχείριση όλων βάσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ρατσιστές? Οι ομοφοβικοί θα πρέπει να φοβούνται τον κακό τους εαυτό απλά.
Just4fuN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ίσως δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς αλλά οι ομοφοβικοί δεν εκφράζουν απλώς την αντίρρηση τους στους ομοφυλοφιλους αλλα επιζητούν να στερήσουν τους ομοφουλοφιλους απο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που απολαμβάνει άνευ ετέρου ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν ειναι ετσι, εκτος αν χρησιμοποιουμε διαφορετικα τον ορο ομοφοβικος. Δεν μιλαω για ανθρωπους που μισουν τους ομοφυλοφιλους. Υπαρχουν και αυτοι που απλα τους φαινεται ανωμαλο και αφυσικο (οπως εγω για παραδειγμα). Προφανως και δεν με ενδιαφερει αν θελουν να παντρευτουν, ουτε θα βγω με τσουγκρανες να τους κυνηγαω, ποσος με απασχολει. Αλλα αμα δω ενα ζευγαρι στο δρομο να παει χερακι χερακι και να ανταλαζει γλωσσοφιλα, ε θα νιωσω αποστροφη (βεβαια το ιδιο νιωθω και για τους ετεροφυλους, αλλα σε μικροτερο βαθμο). 1
kontinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το τι νιωθεις ειναι ενα θεμα. Το πως θα αντιδρασεις ειναι ενα αλλο. 2
Just4fuN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μας λες πως οι άνθρωποι που επιθυμούν κάτι δεδομένο, την ίση μεταχείριση όλων βάσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ρατσιστές? Οι ομοφοβικοί θα πρέπει να φοβούνται τον κακό τους εαυτό απλά. Οταν φερεσαι ρατσιστικα στους ρατσιστες τοτε δεν επιθυμεις την ιση μεταχειριση ολων. Καποιος που θα κινηθει ΕΝΤΟΣ των πλαισιων του νομου για παραδειγμα, κατα των ομοφυλοφιλικων γαμων, θα τον πεις ρατσιστη και θα κατεβεις στο δρομο για να χασει τη δουλεια του? Δεν γινεσαι και εσυ ρατσιστης κατα αυτον τον τροπο?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το τι νιωθεις ειναι ενα θεμα. Το πως θα αντιδρασεις ειναι ενα αλλο. Δεν πάιρνεις σαφή θέση αλλά οκ δεν είσαι υποχρεωμένος
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Οταν φερεσαι ρατσιστικα στους ρατσιστες τοτε δεν επιθυμεις την ιση μεταχειριση ολων. Καποιος που θα κινηθει ΕΝΤΟΣ των πλαισιων του νομου για παραδειγμα, κατα των ομοφυλοφιλικων γαμων, θα τον πεις ρατσιστη και θα κατεβεις στο δρομο για να χασει τη δουλεια του? Δεν γινεσαι και εσυ ρατσιστης κατα αυτον τον τροπο? Θα χάσω τα λογικά μου ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις