Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε το παρακάτω email 

Είσαι δικαιούχος κοινωνικού μερίσματος; Μάθε για την «Επιταγή-voucher ψηφιακής αλληλεγγύης» και τις υπηρεσίες που σου παρέχει.

Οι επιταγές ψηφιακής αλληλεγγύης που ανακοινώθηκαν θα διανεμηθούν σύντομα σε όλους τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος που κατοικούν στις παρακάτω 8  περιφέρειες:

·         Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

·         Περιφέρεια Ηπείρου

·         Περιφέρεια Θεσσαλίας

·         Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

·         Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

·         Περιφέρεια Πελοποννήσου

·         Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

·         Περιφέρεια Κρήτης

Η επιταγή ψηφιακής αλληλεγγύης παρέχει στους δικαιούχος Tablet τελευταίας τεχνολογίας, ευρυζωνική σύνδεση (ADSL) υψηλής ταχύτητας ή Mobile Internet (3G) για ένα χρόνο, καθώς και κατ’ οίκον εκπαίδευση-υποστήριξη.

Για περισσότερη ενημέρωση και αποστολή προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής Internet και συσκευών, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

πατώντας να την συμπληρώσω λέει 

post-212651-0-51800900-1414837655_thumb.jpg

νομό Αχαΐας δεν έχει να διαλέξω , τελικά ειμαι δικαιούχος ή δεν ειμαι ? λολ , γιατι δεν ξέρω τι να βάλω εκεί
ήρθε σε κανέναν άλλο ? 

edit : δυτικής Ελλάδας έχει την Αχαία αχαχαχχαχ, ενα gps plox xD

Το link για να checkάρετε αν το δικαιούστε ειναι εδώ http://cambridge-vellum.gr/forms/koin_mer.php

Επεξ/σία από nicoc89
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον δεν δικαιούσαι, γιατί κάτι άλλα που είχαν βγάλει παλιά για φθηνότερο ίντερνετ είχε μέσα κεντρική μακεδονία εκτός νομού θεσσαλονίκης. Ίσως επειδή η Πάτρα θεωρείται μεγάλη αστική περιοχή.

Δημοσ.

οχι έχει και την Αχαία τελικά , το διόρθωσα στο αρχικό μήνυμα , απλά την ειχαν δυτική Ελλάδα και εγώ κοίταγα μες τη νύστα μου Πελοπόννησο xD
Το συμπλήρωσα και το έστειλα , λογικά τις επόμενες μέρες θα μου έρθει email

Δημοσ.

οχι έχει και την Αχαία τελικά , το διόρθωσα στο αρχικό μήνυμα , απλά την ειχαν δυτική Ελλάδα και εγώ κοίταγα μες τη νύστα μου Πελοπόννησο xD

Το συμπλήρωσα και το έστειλα , λογικά τις επόμενες μέρες θα μου έρθει email

Μπορείς να δεις αν έχει μέσα την Χαλκιδική;

Δημοσ.

Μπορείς να δεις αν έχει μέσα την Χαλκιδική;

Δεν βλέπω την Χαλκιδική αλλα επειδή ειμαι απο ύπνο Checkαρε το και εσύ σε αυτό το link http://cambridge-vellum.gr/forms/koin_mer.phpγια σιγουριά . 

έκανα update και το αρχικό μήνυμα 

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι κοβουν απο παντου και σου λενε για παρηγορια παρε ενα υπολογιστη να αποχαυνωνεσαι να ξεχνας τι σου καναμε

Δημοσ.

Να δω τη άλλη παπάνζτα θα σκαρφιστεί το ελληνικό κράτος για να φάει πόρους της ΕΕ και να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την μαύρη εργασία και ανεργία.

Δημοσ.

Αυτή η φόρμα δεν είναι κάτι επίσημο ή η φόρμα της αίτησης... Επίσημα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί... Αρχές Δεκέμβρη έχουν πει....

Αυτό απλά είναι για να δεις αν το δικαιούσαι αν κατάλαβα καλά... Αλλά αυτό είναι εύκολο να το καταλάβεις.... Αρκεί να πήρες το κοινωνικό μέρισμα σε μία από τις 8 περιφέρειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα...

Κατά τα άλλα απ' ότι έχει ακουστεί θα είναι ψιλό-φαρσοκωμωδία καθώς διάβασα πως θα πρέπει από εκεί που θα πάρεις τον εξοπλισμό (τάμπλετ ή λάπτοπ) να κάνεις υποχρεωτικά και σύνδεση ίντερνετ (δωρεάν για ένα χρόνο) γεγονός που φωτογραφίζει ουσιαστικά πολύ συγκεκριμένα μεγάλα καταστήματα....και πετάει έξω σκρουτζομάγαζα.... 

Και βασικά θα έλεγα να μην το συμπληρώσετε αυτό καθώς βλέπω ζητάει προσωπικά στοιχεία... χωρίς λόγο... τηλέφωνο κλπ..

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, μαλακία αυτό

Τελευταία φορά που κοίταξα, μέχρι τα 230€ η καλύτερη επιλογή που έπαιζε ήταν το tab pro 8.4 που δεν υπάρχει στις μεγάλες αλυσίδες

Θα ξεστοκάρουν υπερκοστολογημένη σαβούρα

• Like 2
Δημοσ.

Επίσημη έναρξη και αιτήσεις δεν έχουν ξεκινήσει, οπότε μην βαζετε τα στοιχεία σας όπου νανε

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Νίκοτς είχες καμιά ενημέρωση από τότε που συμπλήρωσες τη φόρμα?

τρίχες κατσαρές , τιποτα 

Ναι, μαλακία αυτό

Τελευταία φορά που κοίταξα, μέχρι τα 230€ η καλύτερη επιλογή που έπαιζε ήταν το tab pro 8.4 που δεν υπάρχει στις μεγάλες αλυσίδες

Θα ξεστοκάρουν υπερκοστολογημένη σαβούρα

να σου πω εγώ την έκανα σε φάση αμα δικαιούμαι να τσιμπήσω κανα tablet αλλα αν μπορώ να βάλω αλλα 50-100 euro να πάρω καλύτερο μοντέλο θα το κάνω, αν όχι κλαιν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...