Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι στην διαδικασία αγοράς νέας κουζίνας χωρίς τη δυνατότητα να αγοράσω κάτι ακριβό. Παρακαλώ όπως παραθέσετε τις εμπειρίες από πρόσφατη χρήση των συγκεκριμένων κουζινών. Ευχαριστώωωωωωω

Δημοσ.

Απο τι είδα οι Beko κοστίζουν κοντά στο 200άρι . Προσωπική εμπειρία δεν έχω. Αν θυμάμαι καλα φτιάχνονται στην Τουρκία. Γενικά έχω ακούσει ότι είναι value for money . Εναλλακτικά στα ίδια λεφτά υπάρχουν και zanussi κουζίνες .

Δημοσ.

Μαύρο χάλι. Στο χωρίο είχε πάρει μία ψυγείο ΒΕΚΟ και κάποιος στιγμή έσπασε το ράφι στο άκυρο και πήρε παραμάζομα και όλα τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Mια χαρά είναι, έχω εγώ. Μια 50χ50, στενή. Το μόνο μείον ο φούρνος όταν λειτουργεί δεν μονώνει τελείως την θερμότητα και πυρώνουν τα χερούλια των ματιών...

Θα ξανάπαιρνα γιατι μόνο αυτή η εταιρεία βγάζει σε αυτες τις διαστάσεις...αν μπορουσα να βρω ζανούσι που σε λένε ίσως να ήταν λίγο καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο κουζινα δε ξερω αλλα σε πλυντηριο η μανα μου ειναι πολυ ευχαριστημενη εδω και λιγους μηνες που πηραμε ενα φθηνο. Πολυ καλο για τα λεφτα του και δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει απο αλλα ακριβοτερα. Στο αν ειναι προβληματικα δε ξερω ομως γιατι το εχουμε λιγους μηνες μονο.

Επεξ/σία από .::NikoS::.
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και πολλές ημέρες το manual μιάς BEKO.

Η κουζίνα γράφει στην πρόσοψη Nojintech SA 10101. Αλλά, απ' ό,τι έμαθα, πρόκειται για BEKO. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με το manual?

Δημοσ.

Πήρα μια κουζίνα το '12 (δεν είχα ιδέα για την προέλευση). Τιμή €200. Μέχρι το '17 ήταν ΟΚ. Τότε κάηκε η αντίσταση ενός ματιού με κόστος αλλαγής ματιού κάπου στα €30. Μετά μπήκε στην αποθήκη μέχρι πέρσι που χαρίστηκε σε συγγενή και, απ' όσο ξέρω, δουλεύει κανονικά. Τίποτα ιδιαίτερο σαν κουζίνα, κι αν υπολογίσεις 1-2 επισκευές σαν τη δική μου στην τιμή δεν συμφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...