Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα γινει σε αυτη τη χωρα με.αυτο το θεμα. Περυσι πηγαν να μου την κανουν με 100 λιτρα κλεψιμο. Φετος ακουω απο τον πακιστανο στη δουλεια μου καποιες παρασκευες δουλευει σε βενζιναδικα και παει σε σπιτια.για να βαλει πετρελαιο και εκει επισης πεφτει το κλεψιμο της αρκουδας:

1) Ενας τροπος ειναι σε σπιτια που δεν παει φορτηγο- μανικα πανε με μπιτονια 20 λιτρα αλλα τα γεμιζουν μονο 16 λιτρα. Ή βαζουν διαλυτικό μεσα στην βενζινη για τον ογκο.

2) Σε σπιτια που δεν εχουν μυρωδια ειδικα με γριες ανυμπορες κλεβουν τα αντερα τους κυριολεκτικα.

Τι να κανουμε οταν θελω 300 λιτρα μπορει να βαλουν μονο 200-220. Και αντε εμενα το βαρελι μετραει, αλλονων ομως; Καθε φορα τσακονωμαι και γινεται φασαρία.

Τι να κανουμε; Καταγγελια σε κανενα Ιν.κα;

Ξυλο;

Ειναι μεγαλα καθικια...

Δημοσ.

Απο ποιον αγοραζεις πετρελαιο? και τι γινεται και τσακωνεσαι καθε φορα?

Απο 2-3 διαφορετικους εδω δυτικη αττικη και οι 3 με εχουν παει τσεπη. Αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. Εισαι πετρελαιας; αν οχι εχεις κανεναν καλο υποψην σου;

Link.png Site: Εδω τα έχω πει. Καλο διαβασμα

Δημοσ.

Εγώ όταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα οτι θα άκουγα την περίπτωση που συζητούσα με τον κολλητό μου προχτές. Τους είχαν μείνει σε καυστήρα με κεντρική θέρμανση περίπου 1 τόνος πετρέλαιο και μετά έκλεισαν την θέρμανση από τον προηγούμενο χειμώνα. Τώρα πήγαν κατά τύχη να μετρήσουν και έχει μείνει ελάχιστο μέσα. Η πολυκατοικία που μένουν ανήκει σε κάποιον φορέα του δημοσίου και τα διαμερίσματα τα νοικιάζουν όλα, ως εκ τούτου η διαχείριση και τα κλειδιά του λεβητοστασίου τα έχουν οι υπεύθυνοι του φορέα, αυτοί φροντίζουν να βάζουν και πετρέλαιο, εγώ του λέω οτι μάλλον το κατάλαβαν οι υπεύθυνοι οτι έμεινε πετρέλαιο μέσα και έστειλαν κάποιο φορτηγό βυτιοφόρο και ρούφηξαν το πετρέλαιο. Τώρα να εξατμιστεί τόσο πολύ πετρέλαιο δε παίζει.

Δημοσ.

Παιδια κακα τα ψεμματα για τα πετρελαια γινινται ολα. 

40 χρονια ναυτικος οθείος μου για τα πετρελαια σκοτωνονται στα λιμανια. Και 5 τονους κλεψιμο να κανουν κερδιζει η εταιρια του εφοπλιστη οποτε και κει να δειτε τι γινεται.

Τον τιτλο δεν το θεωρώ λαθος ή μπερδεμα.

Κλεψιμο ειναι σε καθε περιπτωση. 

Πληρωνεις για τοσα και λαμβανεις τοσα.

Δλδ αμα παρω μια τυροπιτα 1 ευρω δεν ειναι παραλογο να μου κοψει το 1/4 ή την μισή και να μου δωσει την υπολοιπη; 

Δημοσ.

Δεν διαφωνεί κανείς για το κλέψιμο. Απλά υπάρχουν πολλοί τρόποι κλοπής και ο καθένας σκέφτεται στο μυαλό του την δική του ιστορία με κλεψιές. Ο κάθε πονηρός κοιτάει να κάνει τις τανζανιές του. Υπάρχουν και τα πειραγμένα παροχόμετρα που και καλά σου έβαλαν 1 κυβικό μέτρο 1 τονο κτλ και αυτό λέει 0.95 και λιγότερα.

Δημοσ.

Αν ειναι να κανει λαθος το οργανο ναι. Σαν μηχανολογος εχω μαθει τα + και τα - στις μετρησεις. Οταν κλεβουν 100 λιτρα γιατι εκει πατανε αν το γεμιζαν ολο το βαρελι δεν θα μπορουσαν να κλεψουν. Ρωτανε παντα για να βγαλουν τις παραγγελιες τους ποσα "λιτρα θελετε" θεμιτο αυτο. Μολις ακουνε 200-300 χαιρονται και κανουν υπολογισμους ποσο θα κλεψουν.

Μονο εκφοβισμος απο.εδω και περα. Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να ειναι φιλικοι. Μετρημα ως εκει, περιμενε να πεσει και ο αφρος που κανει το πετρελαιο ξανα μετρημα και συμπληρωσε. Τους μιλας ασχημα και δεν τους παιρνει να κανουν μαλακιες. Απο μεσα.σε καταριουνται με διαφορες αρρωστιες. Απλα θα θελα να δουλευουν ρολοϊ για να μην αναγκαζομαι να κανω τετοια καθε φορα. Και αντε εγω ειμαι αληταρας τωρα οι γριες και οι λοιπες μειονοτητες θα παρουν απο τα 3 το μακρυτερο. Κριμα ειναι. Ειχα και γω γιαγια .

Βασικα καταγγελια θελουν και προστιμα να βαλουν μυαλο.

Δημοσ.

αυτό το σύστημα εισροών εκροών που έχουν αναγκάσει να βάλουν τα βενζινάδικα κάνει κάποια διαφορά στον τελικό χρηστη που έιμαστε εμείς; μας διασφαλίζει καθόλου οτι το κλέψιμο θα είναι ελάχιστο ή μηδαμινό ;

Δημοσ.

Και εγώ πέρυσι για να μην με κλέψουν πήγα σε βενζινάδικο  ΕΚΟ που έχει και καλά το μηχάνημα που μετράει πόσα μπαίνουν και @@ μου έκλεψε στα 500λ τα 70 περίπου.

Σε φάρμακα να τα φάνε....

Δημοσ.

Και εγώ πέρυσι για να μην με κλέψουν πήγα σε βενζινάδικο  ΕΚΟ που έχει και καλά το μηχάνημα που μετράει πόσα μπαίνουν και @@ μου έκλεψε στα 500λ τα 70 περίπου.

Σε φάρμακα να τα φάνε....

Και μπηκαν τα λιτρα που; Σε δικο τους βυτίο;

Τα εβαλαν μπροστα σου και καλα;

Δημοσ.

Νέα πολυκατοικία με σύστημα να μπαίνει το πετρέλαιο απο την πυλωτή.

Ε με τον ένα και τον άλλο τρόπο, τράβηξε λάστιχο μέσα στην πολυκατοικία και όχι απο την πυλωτή (όπως έπρεπε κανονικά), έχυσε πετρέλαια παντού ώστε να μυρίζει η πολυκατοικία 6 μήνες μετά, τα έκανε τόσο χάλια ώστε να ΜΗΝ μπορείς να μετρήσεις εσύ γιατί σίγουρα θα γίνεις άπειρα χάλια, μετράει αυτός και σου δείχνει το μηχανάκι και καλά που βάζουν μπροστά απο την αντλία. Αυτό έγραφε τα σωστά λίτρα και την επόμενη που μέτρησα το πετρέλαιο στη δεξαμενή προφανώς και έλειπε.

Πιθανότητες να έκανα λάθος μηδαμινές.

Και άλλες πολλές μικρές λεπτομέρειες με στόχο να τα καταφέρει. ΑΛΗΤΕΣ

Δημοσ.

Συγνωμη οταν εχυνε πετρελαια αριστερα δεξια δεν του βαλατε χερι;

Ρε φιλε τι ειναι αυτα που κανεις εφερες και σφουγγαριστρες μαζι σου;

Επισης ποιος θα τα πληρώσει ολα αυτα τα χυμένα;

Δεν θα τον αφηνα να φυγει... :mad:

Δημοσ.

Δεν διαφωνεί κανείς για το κλέψιμο. Απλά υπάρχουν πολλοί τρόποι κλοπής και ο καθένας σκέφτεται στο μυαλό του την δική του ιστορία με κλεψιές. Ο κάθε πονηρός κοιτάει να κάνει τις τανζανιές του. Υπάρχουν και τα πειραγμένα παροχόμετρα που και καλά σου έβαλαν 1 κυβικό μέτρο 1 τονο κτλ και αυτό λέει 0.95 και λιγότερα.

που σου βαζουν ενα κυβικο και το παραχομετρο λεει 0,95 να παω να βαλω 2-3 τονους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...