Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Pushbullet είναι από τις πιο γνωστές εφαρμογές που αναλαμβάνουν να εμφανίζουν στον υπολογιστή σας τις ειδοποιήσεις και τα γραπτά μηνύματα (SMS) τα οποία λαμβάνετε στο android smartphone σας.Από σήμερα και με την κυκλοφορία ενός νέου Chrome extensiion, είναι δυνατή και η αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σας, με τον παραλήπτη να μην καταλαβαίνει τη διαφορά αφού γίνεται κανονικά χρήση του κινητού σας τηλεφώνου. Φυσικά η χρέωση για την αποστολή είναι ίδια με αυτή που ισχύει για το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας του διαθέτει ο χρήστης.

Στις υπόλοιπες δυνατότητες του Pushbullet περιλαμβάνεται η μεταφορά αρχείων, συνδέσμων και φωτογραφιών από τον υπολογιστή στο κινητό τηλέφωνο και αντίστροφα με πολύ εύκολο τρόπο. Μέσω μάλιστα των υπηρεσιών IFTTT και Zapier, οι δυνατότητες της εφαρμογής μπορεί να επεκταθούν ακόμα περισσότερο.

Link.png Site: PCWorld

Link.png Site: Pushbullet

Δημοσ.

Παιδιά αυτό υπάρχει απλά και μόνο για μην χρειάζεται να πάρεις το smartphone στα χέρια σου.

Αν θέλετε δωρεάν υπάρχουν άλλα πχ Viber.

• Like 2
Δημοσ.

παίζεις παιχνίδι, δουλεύεις, alt+tab γράφεις μήνυμα και τέλος. Το κινητό ας είναι στην άλλη μεριά του δωματίου. Μια χαρά μου ακούγεται. Για μένα που όταν κάθομαι στο πισί και μου έρχεται μήνυμα στο κινητό δεν το ακούω καν για να του δώσω σημασία.

Δημοσ.

Όταν η Apple απαιτεί να έχεις σκάσει το χιλιάρικο (τουλάχιστον) για να Mac ώστε να έχεις τέτοιες λειτουργίες, η Google στο δίνει σε plugin στο Chrome, σκασίλα της αν έχεις καρβουδιστίρι ή το πιο κτήνος pc του κόσμου. Γι' αυτό έχει πιάσει τέτοιο μερίδιο στην αγορά.

• Like 5
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ καιρό και με έχει καταβολέψει το pushbullet.

Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα για απάντηση και σε viber, watsapp. Πολύ καλό χαρακτηριστικό και το universal copy paste.

Δημοσ.

Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα για απάντηση και σε viber, watsapp. Πολύ καλό χαρακτηριστικό και το universal copy paste.

Για viber υπάρχει εφαρμογή για υπολογιστή. Για whatsapp ακόμη περιμένουμε...

Δημοσ.

Ναι αλλά μόνο θα iphone και mac.

Αυτό μου θυμίζει πολύ περισσότερο το airdroid

κι εμένα το airdroid μου θυμίζει που είναι αρκετά βολικό αν πρόκειται να ξεκινήσουν ατελείωτοι διάλογοι

το viber έχει μια χαρά εφαρμογή για pc 

Δημοσ.

Δειτε το blackberry blend.διαχειρηση email και μηνυματων απο το desktop ή tablet ακομα και αν το κινητο σας ειναι στην αλλη ακρη του κοσμου ή αν το εχετε κλειστο ή το εχετε ξεχασει.

Δημοσ.

Αυτό το έβγαλε η apple με το yosemite. 

Αυτό υπάρχει εδώ και χρόνια στο android με εφαρμογές τύπου airdroid....

Αυτό που θέλω να δω είναι μια εφαρμογή να μπορείς να κάνεις κλήσεις από το pc χρησιμοποιώντας το κινητό, όταν tο κινητό είναι στο ίδιο υποδίκτυο με το pc....

Υπάρχουν μερικές αλλά δεν λειτουργούν σε τίποτα άλλο εκτός Windows και θα μου άρεσε να το δω σε τίποτα φάση browser....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...