Προς το περιεχόμενο

Shuttle DS81 Review


chiderboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από την πρόσφατη παρουσίαση του Shuttle XS35V4 ακόμα ένα mini-PC από την ίδια εταιρεία έρχεται στα χέρια μας για δοκιμή. Αυτή τη φορά το προϊόν που θα δούμε παρόλο που ανήκει στο ίδιο form factor είναι αρκετά διαφορετικής φιλοσοφίας και σχεδιασμού.Πρόκειται για το DS81 mini-PC της Shuttle που, σε σχέση με το XS35V4, δεν έχει περιορισμούς ως προς τις επιδόσεις καθώς μπορούμε να το συνδυάσουμε με όποιο επεξεργαστή συμβατό με socket 1150 επιθυμούμε, χάνοντας όμως την παθητική ψύξη και την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

 

]Αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς το DS81 είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για πολύ πιο σκληρό περιβάλλον λειτουργίας, με ανθεκτικό ενισχυμένο περίβλημα, όπως επίσης παρέχει και πολύ μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων συνδεσιμότητας σε βαθμό που, ελάχιστα έχει να ζηλέψει από ένα υπολογιστή κανονικού μεγέθους.

 

Αντιθέτως διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά όπως η διπλή διεπαφή Gigabit Εthernet, η δεύτερη DisplayPort, η υποστήριξη Ultra HD (4Κ) αναλύσεων, οι δύο σειριακές θύρες καθώς και δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου που θα έκαναν το πλήθος των υπολογιστών που έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε να το ζηλέψουν. Όλα αυτά προϊδεάζουν ότι το DS81 έχει σχεδιαστεί για κάτι παραπάνω από απλή ερασιτεχνική χρήση.

 

 

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Shuttle DS81
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρα πολύ καλή δουλειά και πολύ καλό μηχανάκι. Με έναν SSD απλά πετάει το συγκεκριμένο και δεδομένου ότι έχει ιδιαίτερα ανθεκτικό σασί μπορεί να δουλέψει παντού και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσωπικά νομίζω ότι σε αυτό το form factor η Shuttle δεν έχει αντίπαλο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το συγκεκριμένο CPU είναι πολύ ενεργοβόρο για τα κυβικά του οπότε και βγάζει και πολύ ζέστη. Πιστεύω με ένα άλλο CPU δε θα υπάρχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το συγκεκριμενο κουτι πιο ευκολα θα φιλοξενησει εναν haswell ακομα και i7-4790  παρα ενα PentiumG 

εχοντας ηδη τον παραπανω επεξεργαστη σε asus h97i mobo πριν βαλω την gtx970 η κατανάλωση δεν ξεπερνουσε τα 60-70 watts στο μετρητη, οποτε εναν Haswell i5 τον παιρνει Α-ν-ε-τ-α! για δε υπερθερμανση ουτε για αστειο...

ωραιο compact κουτακι για το ρολο που προοριζεται μαζι με τροφοδοτικο απο τη Shuttle 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...