Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει να προτεινει κανεις καποιο σαμπουαν που εκανε actual δουλεια? Αν δεν κανω λαθος , παλια εβαζα το fungoral αλλα δεν ειχα τρελαθει

Για το προσωπο ειχα δοκιμασει Elidel , ναι μεν καθαριζα γυρω απο τη μυτη αλλα μετα απο 3-4 μερες επανερχοταν

Σαπουνακια κτλ δεν κανουν κατι . Με καποια αντιδρουσε χειροτερα το δερμα μου

Any suggestions?

Δημοσ.

Το πιο εντονο ειναι στο κεφαλι που εχω κυριολεκτικα νιφαδες ολοκληρες μαζι με φαγουρα κ κοκκινιλες 

Η πιο προσφατη δερματολογος μου ειχε δωσει Topiderm ( αν δεν κανω λαθος ) που δεν εκανε τιποτα, Τα normal σαμπουαν δεν κανουν επισης κατι . Ασπρα κομματακια βγαινουν κ στα γενια κυριως οταν τα αφηνω αρκετο καιρο . 

Στο προσωπο εχει ηρεμησει αρκετα η κατασταση , παλια ειχα εντονες κοκκινιλες αριστερα κ δεξια της μυτης , στα φρυδια κ μερικες φορες πισω απο τα αυτια . Πλεον τις περισσοτερες ημερες δεν ειναι ορατο στη μυτη/φρυδια

Δημοσ.

Celestoderm κρεμούλα για το πρόσωπο.Την χρησιμοποιούσα παλιά όταν είχα το ίδιο θέμα στα ακριβώς ίδια σημεία με σένα.2 φορές την βδομάδα και δεν είχα απολύτως κανένα θέμα.Για τα μαλιά δεν γνωρίζω να σου πω.Δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι.Λούζομαι με head&soldiers.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα μαλλιά σαμπουάν Johnsons και λούσιμο 2 φορές την ημέρα με κρύο νερό...το έκανα για 2 μήνες και εξαφανίστηκαν...οι νιφάδες,όχι τα μαλλιά:-)

Δημοσ.

Το πιο εντονο ειναι στο κεφαλι που εχω κυριολεκτικα νιφαδες ολοκληρες μαζι με φαγουρα κ κοκκινιλες

Η πιο προσφατη δερματολογος μου ειχε δωσει Topiderm ( αν δεν κανω λαθος ) που δεν εκανε τιποτα, Τα normal σαμπουαν δεν κανουν επισης κατι . Ασπρα κομματακια βγαινουν κ στα γενια κυριως οταν τα αφηνω αρκετο καιρο .

Στο προσωπο εχει ηρεμησει αρκετα η κατασταση , παλια ειχα εντονες κοκκινιλες αριστερα κ δεξια της μυτης , στα φρυδια κ μερικες φορες πισω απο τα αυτια . Πλεον τις περισσοτερες ημερες δεν ειναι ορατο στη μυτη/φρυδια

δεν υποχωρουν απο μονα τους; συνηθως στο κρυο η στην ζεστη δημιουργουν καψιμο
Δημοσ.

Για το πρόσωπο βάζω Travocort (όταν είναι σε έξαψη και για λίγες ημέρες), στο κεφάλι λούζομαι με Selsun & Topiderm gel (όλα αυτά με οδηγία ιατρού και αφού είχα δοκιμάσει ΠΑΡΑ πολλά σκευάσματα)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα χρησιμοποιώντας τοπιντερμ και μετά το συνήθισε το δέρμα και το γύρισα σε. Stieprox.

Πλέον είναι σε νορμάλ επίπεδο. Έχεις και λιπαρότητα έτσι?

Δημοσ.

Δεν ξερω τον ορισμο της λιπαροτητας αλλα πιο πολυ ξηρο θα ελεγα το δερμα μου παρα λιπαρο

Ειδικα στις ερεθισμενες περιοχες , πχ γυρω απο την μυτη

Δημοσ.

Οχι τα μαλλια μου δεν ηταν ποτε λιπαρα . Το ιδιο πραγμα ειναι κ στο κεφαλι περιπου

Εχω random κοκκινιλες κ βγαινουν κομματια ασπρα σαν νιφαδες . Ακομα κ στην ριζα των μαλλιων υπαρχει συσσωρευμενη ασπριλα , if that makes sense

Εκτος απο αυτο , το δερμα μου ηταν παντα υπερευαισθητο

Οταν βγαινω απο το μπανιο πχ , το προσωπο μου ειναι κατακκοκινο μονο κ μονο απο το νερο

Δημοσ.

α μάλιστα. εντελώς διαφορετική περίπτωση η δική μου λιπαρό δέρμα σε πρόσωπο και μαλλιά. εμφανίστηκε μόνο στα μαλλιά ξεκίνησα με topiderm αλλά και σαμπουαν κατά της λιπαρότητας. και λοσιόν topiderm στα μαλλιά εκεί που είχα κι εγώ άσπρες νιφάδες (κυρίως στο στεφάνι μπροστά που λέμε) τώρα είμαι σε επίπεδο να κάνω 1 το πολύ 2 φορές τη βδομάδα με stieprox. δοκίμασε το,έμεινα πολύ ευχαριστημένη. λοσιόν στο πρόσωπο βάζεις;

Δημοσ.

Εβαζα μια αλοιφη που μου ειχε γραψει , την Elidel . Παλαιοτερα εβαζα μια φτιαχτη που πραγματικα εκανε θαυματα , σε 3 μερες ειχα καθαρισει κ αργησε παρα πολυ καιρο να εμφανιστει ξανα

H Elidel εκανε δουλεια , δεν ειμαι οπως ημουν παλια σιγουρα , απλα ειναι με τις μερες του

Σημερα πχ μπορει να ειμαι εντελως καθαρος κ αυριο να ειμαι ερεθισμενος κ να εχω φαγουρα/ξηροτητα . Το θεμα ειναι οτι διαβασα οτι ειναι "βαρια" γενικα κ οτι εχει σοβαρες παρενεργειες  . Δεν την συνεχισα μιας κ ειδα βελτιωση παρολο που ξερω οτι κανονικα θελει συντηρηση το δερμα για να μενει καθαρο

Κατι σαπουνακια που μου ειχε δωσει η δερματολογος για να καθημερινη χρηση με "φουντωναν" κ τα εκοψα εντελως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...