Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το ερώτημα μου είναι το εξής (σε περίπτωση που δε το καταλαβαίνετε από τον τίτλο) :P

Που μπορώ να πάω να ρωτήσω και να ενημερωθώ για το ποιος έχει προτεραιότητα σε ένα κωλόδρομο που δε βγάζεις άκρη με τις ταμπέλες. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρω για την φορά μη περιμένω την αστυνομία άδικα. 

(περιοχή Κορυδαλλός)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

χαχαχα γιατί κανείς δε θα ξέρει να υποθέσω... Δηλαδή αν φώναζα εκείνη την ώρα αστυνομία για να λυθεί η διαφορά, από που θα έβγαινε το συμπέρασμα ποιος είχε δίκιο; Ή κάτι πιο ακραίο, αν γινόταν ατύχημα;

Δημοσ.

χαχαχα γιατί κανείς δε θα ξέρει να υποθέσω... Δηλαδή αν φώναζα εκείνη την ώρα αστυνομία για να λυθεί η διαφορά, από που θα έβγαινε το συμπέρασμα ποιος είχε δίκιο; Ή κάτι πιο ακραίο, αν γινόταν ατύχημα;

Η αστυνομία δεν αποδίδει δικιο η άδικο, απλα ανταλλάζει στοιχειά, αν θες το δίκιο και ο αλλος εχει αντίρρηση, στα δικαστήρια.

Δημοσ.

αχαχαχα έλιωσα όμως. Ναι κανονικα, δεν οδηγούσα ούτε στο χωριό μου χωρίς δίπλωμα :P

Μάλλον δε θα κάνω σχεδιάγραμμα γιατί έχει κανονίσει το google maps/street view να καλύψει όλες τις οπτικές γωνίες.

Ορίστε ο δρόμος. Έστω ότι εγώ προχωράω έτσι όπως είναι το ασημί αμάξι και θέλω να πάω αριστερά έτσι ακριβώς όπως πηγαίνει κι αυτός στην φωτό. Αν κάποιος έρχεται από αριστερά και θέλει να συνεχίσει προς τα κάτω, τότε τι γίνεται; 

ΥΓ: τελικά θα κάνω σχεδιο για να φανούν οι σημάνσεις.

Δημοσ.

Αν θες να πας αριστερά, να σε κόψει (δηλ προτεραιότητα έχει) μόνο κάποιος που ρχεται από απέναντί σου και θέλει να μπει στον ίδιο δρόμο που θες κι εσύ (δηλ. δεξιά του / αριστερά σου).

Δημοσ.

αχαχαχα έλιωσα όμως. Ναι κανονικα, δεν οδηγούσα ούτε στο χωριό μου χωρίς δίπλωμα :P

Μάλλον δε θα κάνω σχεδιάγραμμα γιατί έχει κανονίσει το google maps/street view να καλύψει όλες τις οπτικές γωνίες.

Ορίστε ο δρόμος. Έστω ότι εγώ προχωράω έτσι όπως είναι το ασημί αμάξι και θέλω να πάω αριστερά έτσι ακριβώς όπως πηγαίνει κι αυτός στην φωτό. Αν κάποιος έρχεται από αριστερά και θέλει να συνεχίσει προς τα κάτω, τότε τι γίνεται; 

ΥΓ: τελικά θα κάνω σχεδιο για να φανούν οι σημάνσεις.

Ο αριστερά ΣΤΟΠ δεν έχει?

Θα περιμένει

• Like 1
Δημοσ.

Ε αυτά ξέρω κι εγώ τόσα χρόνια που περνάω από εκεί... Ορίστε και η σήμανση στη φωτό. (αυτά που έχω γράψει ΣΤΟΠ στο δρόμο, υπάρχουν και γραμμένα στο δρόμο... Παρολαυτα δεν υπάρχει καμία άλλη διαγράμμιση στο δρόμο) Με πράσινα είναι η πορεία των 2 οχημάτων.

Απλά υπάρχει η εξής ιδιεταιρότητα. Όταν έρχεσαι από την θέση 2 ο δρόμος είναι έτσι που δε πρόκειται να φτάσεις καν στο ΣΤΟΠ άρα προφανώς το 90% των στόκων θεωρούν ότι δεν έχουν ΣΤΟΠ... Επίσης ισχυρίστηκε ότι είχα εγώ ΣΤΟΠ (ναι αυτό που φαίνεται τέρμα δεξιά στην φωτό...) που και πάλι αν είχαμε και οι δύο ΣΤΟΠ πάλι το 2 έχει το 1 από δεξιά...

Πραγματικά θέλω να κουβαλάω μαζί μου την καραμπίνα να καθαρίζω τους δρόμους. Που θεωρούν ότι επειδή οδηγούν 40 χρόνια έχουν και την αντίστοιχη γνώση. 

post-121105-0-74456500-1415313558_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...