.::NikoS::. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δε παρακολουθείς μου φαίνεται τσέκαρε ποστ #8 1
evoracing Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μόνο τον τίτλο διάβασα . Άμα λες όπως το ασημί τότε στο πρώτο δεξιά στενό έχεις προτεραιότητα (έχουν stop) και μετά αυτοί που έρχονται από αριστερά παραχωρούν προτεραιότητα σε εσένα (έχουν stop) και από τα δεξιά σου παραχωρείς γιατί ισχύει η προτεραιότητα από τα δεξιά. Αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι πρόσφατα έδωσα σήματα ε βλακεία είναι να κάνω λάθος
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι ότι όπως το ασημί πήγαινα και ενώ είχα ήδη στρίψει κιόλας ο άλλος θα έπεφτε αριστερά μου πίσω πόρτα κώλο (φαντάσου πόσο λάθος ήταν στο δρόμο) ..... anyway.. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από .::NikoS::.
juki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Προτεραιότητα καθορίζουν τα στοπ πρώτα, η προτεραιότητα από δεξιά ύστερα. Το θέμα όμως είναι ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΓΑΜΠΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ;
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Προτεραιότητα καθορίζουν τα στοπ πρώτα, η προτεραιότητα από δεξιά ύστερα. Το θέμα όμως είναι ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΓΑΜΠΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ; ειναι ο δαλαι γαμπα
leonidas_fs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Προτεραιότητα καθορίζουν τα στοπ πρώτα, η προτεραιότητα από δεξιά ύστερα. Το θέμα όμως είναι ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΓΑΜΠΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ; Χαχαχαχαχα!! Σκέφτηκα να το αναφέρω, αλλα λεω μονο εγω ο παράξενος θα το είδα!
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τώρα τους πρόσεξα αυτούς που λέτε, δε τους είχα δει καν. Βάφει ο άνθρωπος μωρε και ο άλλος ή σκέφτεται να τον ρίξει ή τον κρατάει για να μη πέσει;
johnbond Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Που είδατε να τον κρατάει; τον κουβά με τη μπογιά του κρατάει για να βουτάει το ρολό.. :lol:
evoracing Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι όπως το ασημί πήγαινα και ενώ είχα ήδη στρίψει κιόλας ο άλλος θα έπεφτε αριστερά μου πίσω πόρτα κώλο (φαντάσου πόσο λάθος ήταν στο δρόμο) ..... anyway.. Εεε προφανώς παραβίασε το stop...
41ex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Όταν έχει ο ένας ΣΤΟΠ ο άλλος έχει προτεραιότητα. Όταν δεν έχει κανένας, προτεραιότητα έχει αυτός από δεξιά. Όταν έχουν και οι δυο ΣΤΟΠ τι γίνεται; Η λογική λέει ότι «αλληλοαναιρούντα» τα ΣΤΟΠ και πάλι έχει αυτός από δεξιά προτεραιότητα. Αν ξέρει κανείς τι προβλέπει ο κοκ ας μας πει συγκεκριμένα.
johnbond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Όταν έχει ο ένας ΣΤΟΠ ο άλλος έχει προτεραιότητα. Όταν δεν έχει κανένας, προτεραιότητα έχει αυτός από δεξιά. Όταν έχουν και οι δυο ΣΤΟΠ τι γίνεται; Η λογική λέει ότι «αλληλοαναιρούντα» τα ΣΤΟΠ και πάλι έχει αυτός από δεξιά προτεραιότητα. Αν ξέρει κανείς τι προβλέπει ο κοκ ας μας πει συγκεκριμένα. Το θέμα είναι ποιός θα προλάβει να μπει στο δρόμο..Είναι δηλαδή πως θα συγκρουστούν..Τώρα αν χτυπήσουν και οι δύο με τη μύτη δεν ξέρω..
41ex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που λες γίνεται στην πράξη, όμως είναι λάθος γιατί αντί να σταματήσουν και να ελέγξουν όλοι γκαζώνουν για να προλάβουν τον άλλο. Έτσι αντί για STOP το σήμα μετατρέπεται σε RUN! Στον κοκ που έχω ψάξει δεν βρήκα κάτι σχετικό. ------------------------------ Άρθρο 26 4. Στoυς κόμβoυς η πρoτεραιότητα oρίζεται με κατάλληλη σήμανση. 5. Στoυς κόμβoυς χωρίς τέτoια σήμανση η πρoτεραιότητα ανήκει σε αυτόν πoυ έρχεται από τα δεξιά. Kατ’ εξαίρεση: α) Aυτoί πoυ κυκλoφoρoύν στoυς αυτoκινητόδρoμoυς, εθνικές οδούς και oδoύς ταχείας κυκλoφoρίας έχoυν πρoτεραιότητα. β) Aυτoί πoυ εισέρχoνται σε oδό από χωματόδρoμo, μoνoπάτια, παρόδιo ιδιoκτησία, χώρo στάθμευσης και σταθμoύς ανεφoδιασμoύ και εξυπηρέτησης oφείλoυν να παραχωρoύν πρoτεραιότητα σε αυτoύς πoυ κινoύνται στην oδό. γ) Aυτoί πoυ εκκινoύν ή κινoύνται πρoς τα πίσω, όπoυ αυτό επιτρέπεται, oφείλoυν να παραχωρoύν πρoτεραιότητα. -------------------------------------------------------------- Παίζει να είναι λάθος αυτό που έβαλε τα δυο ΣΤΟΠ. Θα μπορούσε να μη βάλει κανένα ή να βάλει μόνο ένα. Ορίστε και η φωτό: Αυτοί που έρχεται από τον δρόμο Γ δεν έχει ΣΤΟΠ άρα έχει προτεραιότητα. Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τους Α και Β. Εγώ πιστεύω ότι ο Α έχει προτεραιότητα έναντι του Β γιατί είναι από δεξιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα