Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα σας

Αρχικά θα σας παρακαλούσα θερμά όσο μπορείτε να κρατηθείτε και να απαντήσετε λίγο σοβαρά όσοι έχετε ιδέες.

Πρόκειται να κάνω στις 20 Νοεμβρίου μια απλή επέμβαση ρουτίνας και συγκεκριμένα εγχείρηση για την αφαίρεση χαλινού όσοι γνωρίζετε.

Το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί ανάρρωση περίπου 5 ημερών και απο την δουλειά θα με ρωτήσουν για τι είδους εγχείρηση πρόκειται. (Για να σας προλάβω, ΔΕΝ γίνεται να τους πω ότι δεν πρόκειται για χειρουργείο, για περίεργους λόγους).. ε και απλά δεν θέλω να τους πω ότι θα κάνω εγχείρηση για το συγκεκριμένο πράγμα μωρέ.. αυτό απλά!

Και απλά δεν γνωρίζω τι είδους άλλες επεμβάσεις, σχετικά ήπιες ένα πράγμα, μπορούν να γίνουν τριγύρω στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το μόνο που μου έρχεται, είναι εγχείρηση για σκωληκοειδίτιδα. Όποιες ιδέες δεκτές.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω υπάρχουν 2 χαλινοί.. .στο στόμα και στο ... κάτω. ε πες ότι θα κάνεις στο κάτω αν κάνεις στο στόμα. αν από την άλλη κάνεις στο κάτω, ε πες να ερθουν να το δούνε αν έχουνε πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλος ξέχασα να το διευκρινίσω. στον κάτω χαλινό αναφέρομαι..

Μωρέ απλά δεν θέλω να το αναφέρω, όχι ότι θα μου πουν τίποτα.

Δημοσ.

αμυγδαλες.... γιατι σκωληκοειδίτιδα δεν ειναι προγραμματισμενη εγχειρηση αλλα επειγουσα (απο οσο ξερω γιατι δεν εχω καμμια σχεση με ιατρικη)

αλλη με την ιδια διαρκεια.... λαπαροσκοπικα πετρα στην χολη

χμ.... πιο kinky πες περιεδρικο συριγγιο (κοινως κωλαρακι)

laser στα ματια αλλα δεν μπορεις να πεις και 5 μερες...

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα σας

Αρχικά θα σας παρακαλούσα θερμά όσο μπορείτε να κρατηθείτε και να απαντήσετε λίγο σοβαρά όσοι έχετε ιδέες.

Πρόκειται να κάνω στις 20 Νοεμβρίου μια απλή επέμβαση ρουτίνας και συγκεκριμένα εγχείρηση για την αφαίρεση χαλινού όσοι γνωρίζετε.

Το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί ανάρρωση περίπου 5 ημερών και απο την δουλειά θα με ρωτήσουν για τι είδους εγχείρηση πρόκειται. (Για να σας προλάβω, ΔΕΝ γίνεται να τους πω ότι δεν πρόκειται για χειρουργείο, για περίεργους λόγους).. ε και απλά δεν θέλω να τους πω ότι θα κάνω εγχείρηση για το συγκεκριμένο πράγμα μωρέ.. αυτό απλά!

Και απλά δεν γνωρίζω τι είδους άλλες επεμβάσεις, σχετικά ήπιες ένα πράγμα, μπορούν να γίνουν τριγύρω στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το μόνο που μου έρχεται, είναι εγχείρηση για σκωληκοειδίτιδα. Όποιες ιδέες δεκτές.

καλά θα πάρεις αναρρωτική για χαλινό σοβαρά μιλάς...;

ο μόνος λόγος να μην το πεις είναι επειδή αυτό δεν είναι επέμβαση είναι ψιλο-γτπ και 5 μέρες είναι η ανάρρωση για να ξανακάνεις σεξ, όχι για να δουλέψεις , κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί να ντρέπεσαι;

εγώ όταν έκανα χαλινό το έλεγα σε όλους, επίσης τώρα που παίζει να κάνω περιτομή αν χρειαστεί να λείψω από τη δουλειά θα τους πω ότι πάω να μου πετσοκόψουν πέτσα στο πουλί, δε καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ταμπού το θέμα;

εντάξει έδωσες πόνο στο σεξ (υποθέτω) και κόπηκε, άπειρος κόσμος το έχει πάθει αυτό, δεν κάνεις κανείς σεξ στη δουλειά σου

ΥΓ αν πας και πεις εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας που είναι άνοιγμα κανονικό και όχι ένα μικρό πετσάκι και γυρίσεις πίσω σε 5 μέρες χωρίς ενοχλήσεις σε κοιλιά και λοιπά είναι που μπορεί να νομίζουν ότι τους δουλεύεις

• Like 2
Δημοσ.

Μην πεις σκωληκοειδιτιδα για τον απλο λογο οτι αν -χτυπα ξυλο- χρειαστει να κανεις τι θα τους πεις μου ξαναφυτρωσε?

• Like 4
Δημοσ.

Για κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο δεν έχεις λόγο να ψάχνεις να βρεις δικαιολογία.Να τους πας το χαρτί (εξιτήριο) το οποίο θα γράφει το λόγο της επέμβασης.Το πολύ-πολύ ζήτα να σου γράψει το λόγο πιο επιστημονικά και με αμιγώς ιατρικά γράμματα,οπότε δε θα βγάζει κανείς άκρη.

• Like 3
Δημοσ.

Οταν απουσιάζεις απο την δουλεια σου με ασθένεια και επιστρέψεις εχεις μαζι σου κι το χαρτι του γιατρού που γραφει τις ημερες της άδεια και την πάθηση, πως λοιπόν θα το κανεις αυτο, θα βάλεις το γιατρο να γράψει αλλα αντι άλλων?

Δημοσ.

Στην δουλειά θα πεις εγχείρηση και τέλος. Αν σε ρωτήσει κανένας τι έχεις θα πεις "πρόβλημα που χρήζει χειρουργείου" και άσε τους να αναρωτιούνται. Στο χαρτί από το νοσοκομείο θα γράψει ο γιατρός σου την αναρρωτική που κρίνει εκείνος πως χρειάζεται και δεν θα αναγράφεται το ιστορικό σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...