sakis91 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας, θέλω την γνώμη σας για τον επεξεργαστή της AMD AMD A6 5400K 3.6GHZ BLACK EDITION. Η χρήση που τον προορίζω είναι Επεξεργασία Εικόνας & Βίντεο,και γενικά θα ήθελα ο υπολογιστής να έχει γρήγορη απόκριση όταν εκτελούνται πολές εργασίες μαζί. Θα ήθελα να μου πείτε με ποιόν αντίστοιχο επεξεργαστή της Intel συκρίνετε? Επίσης έχει και ενσωματωμένη Κάρτα Γραφικών Radeon HD 7540D μέχρι ποιά Παιχνίδια θα μπορούσε να σηκώσει ??? Περιμένω τις απαντήσεις σας Θέλω να κάνω αναβάθιση ενός Σταθερού Υπολογιστή. Τα μόνα κομμάτια που θα αλάξω είναι: Επεξεργαστής Μητρική Μνήμες Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από sakis91
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το υπολοιπο συστημα ποιο ειναι? Τι αναλυση θα χει το monitor του PC? Ποσα € μπορεις να διαθεσεις?
NT1G Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πες € που θες να σπρώξεις και πήγαινε σε κάτι άλλο από τον A6 5400K.
hackerW32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 "Επεξεργασία Εικόνας & Βίντεο" με αυτον τον apu ξεχνα το. 6300/8320/8350/i5/i7 + gpu εκτός εαν κανεις light πραγματα.
adtakhs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας, θέλω την γνώμη σας για τον επεξεργαστή της AMD AMD A6 5400K 3.6GHZ BLACK EDITION. Η χρήση που τον προορίζω είναι Επεξεργασία Εικόνας & Βίντεο,και γενικά θα ήθελα ο υπολογιστής να έχει γρήγορη απόκριση όταν εκτελούνται πολές εργασίες μαζί. Θα ήθελα να μου πείτε με ποιόν αντίστοιχο επεξεργαστή της Intel συκρίνετε? Επίσης έχει και ενσωματωμένη Κάρτα Γραφικών Radeon HD 7540D μέχρι ποιά Παιχνίδια θα μπορούσε να σηκώσει ??? Περιμένω τις απαντήσεις σας Θέλω να κάνω αναβάθιση ενός Σταθερού Υπολογιστή. Τα μόνα κομμάτια που θα αλάξω είναι: Επεξεργαστής Μητρική Μνήμες AMD FX 8320 8-CORE 3,5Ghz / 16MB CACHE 3,5/4Ghz GIGABYTE GA 970A - UD3P GEIL 8GB (2X4GB) DDR3 1600Mhz ---------------------------------------------------------- Αυτά για επεξεργασία βίντεο και εικόνας , πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα ! CRUCIAL MX100 256GB SSD SATA III --------------------------------------------------------------------- Αυτό για αποκρισιμότητα, σπιρτάδα. Και θες και μια κάρτα γραφικών. Αυτή την αγοράζεις ανάλογα το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς και αν κάτι από αυτά παίζει με openCL (amd) ή με Cuda (nvidia) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα