gkasmak0s GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια, Κατεβασα το eclipse, και μιας και θελω να σπουδασω κατι σχετικο με προγραμματισμο (παω 3η Λυκειου), ειπα να ξεκινησω με Java αλλα ξερω οτι ειναι ''καπως'' δυσκολη. Θελω την βοηθεια σας ομως.Μηπως ξερεται κανενα tutorial ή που μπορω να βρω pdf με οδηγιες για κανενα ευκολο project?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα σου έλεγα να μην ξεκινήσεις τίποτα τώρα, αφενώς γιατί είναι απαιτητικό και χρονοβόρο (και φαντάζομαι θα θες να δώσεις περισσότερη βάση στις πανελλήνιες) και αφετέρου γιατί μπορεί να διαβάσεις πράγματα διαφορετικά αυτά που μαθαίνεις στην ΑΕΠΠ και να μπερδευτείς. Αν, παρόλα αυτά, θες να ξεκινήσεις Java, το site της Oracle έχει tutorials για να ξεκινήσεις. Η C++ δεν κατάλαβα πού κολλάει. 1
gkasmak0s GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα σου έλεγα να μην ξεκινήσεις τίποτα τώρα, αφενώς γιατί είναι απαιτητικό και χρονοβόρο (και φαντάζομαι θα θες να δώσεις περισσότερη βάση στις πανελλήνιες) και αφετέρου γιατί μπορεί να διαβάσεις πράγματα διαφορετικά αυτά που μαθαίνεις στην ΑΕΠΠ και να μπερδευτείς. Αν, παρόλα αυτά, θες να ξεκινήσεις Java, το site της Oracle έχει tutorials για να ξεκινήσεις. Η C++ δεν κατάλαβα πού κολλάει. Καταρχας ευχαριστω πολυ,φυσικα και θελω να δωσω βαρυτητα στις πανελληνιες και ηδη δινω,απλα ελεγα στο χαλαρο να ασχοληθω να παρω μια γενικη ιδεα....
bazinga13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εχω αρκετα pdf για Java τα οποια μπορω να σου στειλω ευχαριστως αλλα πες μας πρωτα σε τι επιπεδο εισαι,αν δεν εχεις ασχοληθει ποτε με προγραμματισμο θα σου ειναι αχρηστα,δεν θα καταλαβεις τιποτα.Περιμενε την γνωμη των παιδιων εδω περα που ξερουν απο προγραμματισμο γιατι κ εγω αρχαριος ειμαι για να σου πουν πως να κινηθεις και απο που ν αρχισεις
nkarama Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Thinking in Java φυσικά. Ενα απο τα καλύτερα βιβλία για αρχάριους. Και μάλιστα δωρεάν όλες υπο προηγούμενες εκδόσεις... Εδώ το Link για την ποιο πρόσφατη. (ψάξε στο site να βρεις τα δωρεάν) http://mindview.net/Books/TIJ4
GKNSB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Για java ειδικά μπορείς να ξεκινήσεις και με το Head First Java second edition. Είναι πολύ καλό βιβλίο, απόλυτα κατανοητό απλά είναι μόνο στα αγγλικά. Έχει μέσα αρκετές ασκήσεις κλπ και συγκριτικά με τα περισσότερα βιβλία προγραμματισμού, η σειρά head first είναι προσωπικά η πιο ενδιαφέρουσα, τουλάχιστον για ένα αρχικό επίπεδο.
gkasmak0s GR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!Να στε ολοι καλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα