overpower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μολις ειδα οτι ειχα μια χρεωση των 84 ευρω στην καρτα μου. Το ονομα που εμφανιζεται ειναι το "ELECTRONIC SHOPPING GREME NIDI" το οποιο οταν το βαζω στο google μου βγαζει το e-shop, απο το οποιο ουτε εχω αγορασει ποτε, ουτε θα αγορασω. Τι παιζει? Και να συμπληρωσω οτι το ποσο ηταν καιρο σε δεσμευση, αλλα δεν το εδωσα σημασια.....
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν έχει περάσει καιρός δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Αν ήταν πιο νωρίς μπορούσες να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα καταρχήν και μετά να μιλήσεις με το κατάστημα να δεις για τι πρόκειται
overpower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν παω αυριο στην τραπεζα και πω οτι εγινε μια αγνωστη χρεωση, δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου αλλαξουν την καρτα και να μου δωσουν τα χρηματα πισω? Δεν μπορω να καταλαβω πως πηραν τα στοιχεια. Μονο στην αδερφη μου τα εχω δωσει, η οποια μου λεει οταν αγοραζει κατι, και δεν εχει λογο να αγορασει απο το e-shop, εκτος αν πουλαει ρουχα και δεν το ξερω
deesnider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω πως πηραν τα στοιχεια. Μονο στην αδερφη μου τα εχω δωσει, η οποια μου λεει οταν αγοραζει κατι, και δεν εχει λογο να αγορασει απο το e-shop, εκτος αν πουλαει ρουχα και δεν το ξερω Από τη στιγμή που είσαι βέβαιος ότι αποκλείεται η χρέωση να οφείλεται σε δική σου κίνηση (είτε εκούσια, είτε κατά λάθος), θεωρώ ότι το τονισμένο τμήμα είναι η πιθανότερη εξήγηση. Το ότι μέχρι στιγμής «σού λέει όταν αγοράζει κάτι», δε σημαίνει ότι για κάποια αγορά της αποφάσισε να μη σού το πει, αφήνοντάς σε να βρεθείς προ τετελεσμένου γεγονότος. Το γιατί είναι άλλο θέμα... (...και, ναι! Αν δεις τα πρώτα αποτελέσματα τής αναζήτησης στο google, θα διαπιστώσεις ότι όντως πουλάει ρούχα, οπότε τώρα ...το ξέρεις! )
kage Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 παρτον τηλ.δωσε το transactio id να σου πει τι ναι... μ κανει εντυπωση που σε σας εμφανιζει το shop και σε μενα οχι...(εκτος και αν εννοειτε το eshop.gr)
overpower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Το βρηκα. Ειχα παραγγειλει κατι ηχεια απο το γαμημενο pc1 και επειδη δεν στελνει με αντικαταβολη, εβαλα καρτα. Εστειλα email οτι θελω να το ακυρωσω, πηρα και την γαμημενη απαντηση και απο οτι φαινεται με εγραψαν στα @@ τους. Τωρα τι μπορω να κανω? Σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη μεσω τηλ, απο την ωρα που εχω το email και κανω καταγγελια, θα βρω το δικιο μου?
overpower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 (...και, ναι! Αν δεις τα πρώτα αποτελέσματα τής αναζήτησης στο google, θα διαπιστώσεις ότι όντως πουλάει ρούχα, οπότε τώρα ...το ξέρεις! ) ELECTRONIC SHOPPING GREME NIDI gremenidi ειναι κανονικα, το βγαζει με κενο επειδη αλλαζει η σειρα.... Και ναι, βγαζει το eshop ετσι Αλλα οπως και να εχει εληξε το θεμα. Πηρα τηλ και μου ειπαν να μην το παραλαβω απο ΕΛΤΑ και να σταλθει πισω.
overpower Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και το θέμα συνεχίζεται αφού 2 εβδομάδες μετά δεν είχα νέα τους και δεν έχω τα λεφτά ακόμα. Που μπορώ να απευθυνθώ?
Nahock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Να απευθυνθείς για πιο πράγμα; Αρνήθηκαν να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου;
overpower Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ουτε καν που απαντανε, και εξαρχης δεν ηταν δικο μου το προβλημα. Ειχα ακυρωσει την παραγγελια, πηρα απαντηση αλλα η παραγγελια προχωρησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα