Kotsos87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 γεια χαρα, ενδιαφερομαι για ενα μηχανηματακι που να ανιχνευει που υπαρχει καλωδιωση ρευματος ή οτιδειποτε αλλο δεν πρεπει να τρυπησω σε περιπτωση που χρησιμοποιησω το κρουστικο δραπανο για να ανοιξω τρυπα για ουπα και να καρφωσω κατι στον τοιχο.πιο συγκεκριμενα θελω να βαλω μια συνθεση στο σπιτι μου και επειδη φοβαμαι μην κανω καμια μ@@@κια και εχω κανενα θεμα μετα με καλωδιωση και τετοια. για να ειμαι ασφαλεις θελω ενα τετοιο μηχανηματακι για να το βαλω να δω αν εκει που θελω να κανω τρυπες αν εχει καλωδιωσεις και λοιπα. υπαρχει κατι τετοιο γυρω στα 10-12 ευρω??δυστυχως δεν μπορω παραπανω να διαθεσω.για οσους πουν να ερθει καποιος ειδικος. δυστυχως για τι δουλεια που θελω μου ζητανε 50 ευρω και δεν ειμαι σε θεση αυτη την στιγμη να δωσω τοσα....θα ηθελα τη βοηθεια σας, ευχαριστω προκαταβολικα!
Joshua21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν τον έχεις σε υπόληψη τον κύριο γκούγκλη μάλλον... http://www.skroutz.gr/c/1594/Anichneytes-Metallon/f/459695/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85.html
Kotsos87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν τον έχεις σε υπόληψη τον κύριο γκούγκλη μάλλον... http://www.skroutz.gr/c/1594/Anichneytes-Metallon/f/459695/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85.html τον εχω σε υποληψη απλα δεν εχω ιδεα απο τετοιου ειδους εργαλεια ωστε να ξερω ποιο μεχρι τα 10 ευρω ξερω γω απο ολα αυτα ειναι καλο και πιο οχι γιατι διαβαζω καπου οτι μερικα δεν ειναι....γιαυτο ανοιξα θεμα για να μου προταθει καποιο που ισως το εχει δουλεψει καποιος ή γενικα γνωριζει οτι ειναι καλο σε αυτα τα λεφτα
Joshua21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για να πάρεις ένα καλό πρέπει να ξοδέψεις μερικές εκατοντάδες ευρώ, μέχρι 10-12 σίγουρα θα είναι της πλάκας. Και με ένα φτηνό όμως θα κάνεις τη δουλειά σου, απλά με το ακριβό θα έχεις περισσότερη ακρίβεια για το που είναι το καλώδιο ή ο σωλήνας. Φρόντισε μόνο οι τρύπες να γίνουν αρκετά μακριά από το σημείο που θα εντοπίσει οτιδήποτε ο ανιχνευτής.
Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για να πάρεις ένα καλό πρέπει να ξοδέψεις μερικές εκατοντάδες ευρώ, μέχρι 10-12 σίγουρα θα είναι της πλάκας. Και με ένα φτηνό όμως θα κάνεις τη δουλειά σου, απλά με το ακριβό θα έχεις περισσότερη ακρίβεια για το που είναι το καλώδιο ή ο σωλήνας. Φρόντισε μόνο οι τρύπες να γίνουν αρκετά μακριά από το σημείο που θα εντοπίσει οτιδήποτε ο ανιχνευτής. απλα θελω να βαλω μια συνθεση και θα εχει σιγουρα γυρω στα 8 ουπα απο οτι εχω δει.... που σημαινει οτι δεν ειναι μια ή δυο τρυπιτσες και γιαυτο θελω να ειμαι σιγουρος. απο κει και περα ακομα και αυτα τα φθηνα θα κανουν τι δουλεια που το θελω? ή τσαμπα? αν παρω ενα απο αυτα τα δυο : http://www.skroutz.gr/s/4329634/E-Sun-TS-73.html ή αυτο : http://www.skroutz.gr/s/4509981/Stanley-S150.html θα κανουν δουλεια?? ή τσαμπα θα τα παρω?? και τελος τι διαφορα εχουν μεταξυ τους αυτα τα δυο?
haris_216 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ότι και να πάρεις (και με μόνη εξαίρεση κάποιο της Bosch που κάνει κάνα 1000άρικο) θα σου κάνει δουλειά αλλά όχι με ακρίβεια (τουλάχιστον όχι την ακρίβεια που θα ήθελα εγώ). Πιο συγκεκριμένα αν ψάχνεις για ακρίβεια εκατοστού δηλαδή να τρυπήσεις με ασφάλεια δίπλα σε ένα σωλήνα ή καλώδιο, αυτό δεν θα το έχεις. Αν θες ένα γενικότερο αποτέλεσμα ότι πχ 3-4 πόντους τριγύρω δεν υπάρχει θέμα, τότε οκ. υγ. αυτά στα λέει άνθρωπος που ξεκίνησε με ένα μηχάνημα του Lidl, συνέχισε με ένα της Stanley και κατέληξε με ένα της Bosch (όχι του 1000άρικου βέβαια). Η ακρίβεια που πήρα ήταν κοντά η μία στην άλλη, αλλά μακριά από την ακρίβεια που ήθελα/ήλπζα 1
VITOVITO1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ΕΧΩ ενα bosch μπλε που ειχε κανα κατοσταρικο είχε τοτε .δεν το θαρευομε με τιποτα μυ σφιραει σε ασχετα σημεια και γενικοσ απογοητευτικα . οποσ ειπαν και οι προηγουμενοι ενα αξιολογο μηχανιμα θελει όντως κανα χιλιάρικο.
Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ότι και να πάρεις (και με μόνη εξαίρεση κάποιο της Bosch που κάνει κάνα 1000άρικο) θα σου κάνει δουλειά αλλά όχι με ακρίβεια (τουλάχιστον όχι την ακρίβεια που θα ήθελα εγώ). Πιο συγκεκριμένα αν ψάχνεις για ακρίβεια εκατοστού δηλαδή να τρυπήσεις με ασφάλεια δίπλα σε ένα σωλήνα ή καλώδιο, αυτό δεν θα το έχεις. Αν θες ένα γενικότερο αποτέλεσμα ότι πχ 3-4 πόντους τριγύρω δεν υπάρχει θέμα, τότε οκ. υγ. αυτά στα λέει άνθρωπος που ξεκίνησε με ένα μηχάνημα του Lidl, συνέχισε με ένα της Stanley και κατέληξε με ένα της Bosch (όχι του 1000άρικου βέβαια). Η ακρίβεια που πήρα ήταν κοντά η μία στην άλλη, αλλά μακριά από την ακρίβεια που ήθελα/ήλπζα εγω θελω να βαλω μια συνθεση που περιμενω να ερθει. και να τη στερεωσω στον τοιχο. πρεπει να θελει καμια 8 τρυπες για να βαλω ουπα. απο κει και περα θελω να παρω ενα μηχανηματακι για να ειμαι σιγουρος μην τρυπισω καμια καλωδιωση μεσα και τρεχω μετα. αλλα δεν θελω να δωσω και πολλα μεχρι 10-12 ευρω θελω γιατι αν ειναι να δωσω πανω απο 50 μου το κανει και ο μαστορας της εταιριας τους. δηλαδη με αυτο : http://www.skroutz.gr/s/4509981/Stanley-S150.html θα κανω δουλεια ? ή τσαμπα θα το παρω?? και θα νε σαν να μην το ειχα καν.?
madsc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τσάμπα θα το πάρεις. Αν μιλάμε για οικία: Αφήνουμε κολώνες, πατώματα, ταβάνια, κουφώματα ήσυχα. Τρυπάμε σε μεσότοιχους. Βρες που είναι διακόπτες, πρίζες, στον τοίχο που θες να τρυπήσεις. Σιγουρέψου ότι δεν σου κρύφτηκε καμία πίσω από κανα έπιπλο. Από κάθε πρίζα/διακόπτη τρέχει καλώδιο σε ευθεία γραμμή προς τα πάνω μέχρι ~10cm από το ταβάνι. Από εκεί παράλληλα και σε απόσταση ~10cm από το ταβάνι τρέχουν τα υπόλοιπα καλώδια. Οπουδήποτε αλλού τρυπάς. Δεν θα χρειαστείς κρουστικό οι τοίχοι είναι μόνο τούβλο. Αν είναι μεσότοιχος είναι μονότουβλο, βάλε όριο στο βάθος όσο είναι το ούπα/βίδα. /sc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα