zoranb Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Έχω ακούσει πως το στεγνωτήριο είναι πολύ εξυπηρετικό γιατί δεν χρειάζεται να σιδερώνει κανείς τα ρούχα του... ισχύει και εάν ναι πως προκύπτει κάτι τέτοιο;
arc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το στεγνωτήριο στεγνώνει τα ρουχα, δεν τα σιδερώνει.
zoranb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον μήπως τότε τα κάνει πιό εύκολα για το σιδέρωμα;
GreyHorse Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον μήπως τότε τα κάνει πιό εύκολα για το σιδέρωμα; Μήπως το αντίθετο;
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν σε πολυνοιάζει να είσαι "στην τρίχα" τα βγάζει σε μια αποδεκτή κατάσταση που μπορείς να τα φορέσεις και απευθείας. Μιλάω για ρούχα τύπου φούτερ, tshirts, τζιν, φόρμες κλπ. Όχι για πιο επίσημα 2
leftermann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 όπως τα λέει ο Ζιο. Μακό, φούτερ, φόρμες κλπ βγαίνουν μια χαρά. Αν μάλιστα έχεις τον νού σου και μόλις τελειώσει το στεγνωτήριο βγάλεις τα ρούχα και τα διπλώσεις-στρώσεις λίγο με τα χέρια, τότε είναι τζετ. Πουκάμισο όμως πχ θα στο βγάλει μ**ουνί, θα θέλει 3 φορές περισσότερο σιδέρωμα από ότι αν το άπλωνες. Επίσης γλυτώνεις άπειρο κόπο απλώματος-μαζέματος για κάλτσες, εσώρουχα, πετσέτες κλπ. Για μένα είναι μεγάλη ευκολία το στεγνωτήριο, δεν θα μπορούσα άνευ, λόγω και των τέκνων βεβαίως βεβαίως. 5
Iris_89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Έχω την εντύπωση πως τα στεγνωτήρια καίνε τα κέρατα τους.. :/ Όπως και να έχει, μου αρέσει το σιδέρωμα
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όπως και να έχει, μου αρέσει το σιδέρωμα Να γυναίκα για σιδέρωμα!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Από ότι λεει η γυναικα μου κανουν το σιδερωμα πιο ευκολο αλλα καινε και πολύ ρευμα.
haris_216 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εμένα η δική μου λέει ότι όταν είναι πολύ στεγνά τα ρούχα, το σιδέρωμα είναι πιο δύσκολο. (άντε βγάλε άκρη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα