Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει πως το στεγνωτήριο είναι πολύ εξυπηρετικό γιατί δεν χρειάζεται να σιδερώνει κανείς τα ρούχα του... ισχύει και εάν ναι πως προκύπτει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Αν δεν σε πολυνοιάζει να είσαι "στην τρίχα" τα βγάζει σε μια αποδεκτή κατάσταση που μπορείς να τα φορέσεις και απευθείας. Μιλάω για ρούχα τύπου φούτερ, tshirts, τζιν, φόρμες κλπ. Όχι για πιο επίσημα

• Like 2
Δημοσ.

όπως τα λέει ο Ζιο. Μακό, φούτερ, φόρμες κλπ βγαίνουν μια χαρά. Αν μάλιστα έχεις τον νού σου και μόλις τελειώσει το στεγνωτήριο βγάλεις τα ρούχα και τα διπλώσεις-στρώσεις λίγο με τα χέρια, τότε είναι τζετ. Πουκάμισο όμως πχ θα στο βγάλει μ**ουνί, θα θέλει 3 φορές περισσότερο σιδέρωμα από ότι αν το άπλωνες. Επίσης γλυτώνεις άπειρο κόπο απλώματος-μαζέματος για κάλτσες, εσώρουχα, πετσέτες κλπ. Για μένα είναι μεγάλη ευκολία το στεγνωτήριο, δεν θα μπορούσα άνευ, λόγω και των τέκνων βεβαίως βεβαίως.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως τα στεγνωτήρια καίνε τα κέρατα τους.. :/ Όπως και να έχει, μου αρέσει το σιδέρωμα :P

Δημοσ.

Εμένα η δική μου λέει ότι όταν είναι πολύ στεγνά τα ρούχα, το σιδέρωμα είναι πιο δύσκολο.

(άντε βγάλε άκρη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...