Προς το περιεχόμενο

MacBook Air με 4GB ή 8GB RAM?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιδιο ισχύει και για το retina pro 13" σε σύγκριση με το air 13".

Μικρη διαφορά σε απόδοση cpu.

Μόνο το retina 15" είναι αισθητα δυνατοτερο.

Δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα στην τιμη το air 13" 8gb με το retina 13“ 8gb,ειναι και τα 2 γυρω στα 1200€.

Το να παρεις το air 13" 4gb,βγαλτο απο το μυαλο σου. Η ram δεν αναβαθμιζεται και ακομα και τωρα(ποσο μαλλον μελλοντικά) θα εχεις θεμα λογω μικρης ποσοτητας ram.

καλησπερα,να κανω εγω τωρα μια παρενθεση? Παρηγγειλα σημερα το macbook air md760gr. ειναι αυτο με τα 4gb ram, στο καταστημα μου ειπαν πως μπορω να αναβαθμισω σε 8 gb ram αργοτερα εαν θελω...

Δημοσ.

καλησπερα,να κανω εγω τωρα μια παρενθεση? Παρηγγειλα σημερα το macbook air md760gr. ειναι αυτο με τα 4gb ram, στο καταστημα μου ειπαν πως μπορω να αναβαθμισω σε 8 gb ram αργοτερα εαν θελω...

Δεν μπορείς, οι μνήμες είναι κολλημένες στη logic board.

Από που το πήρες ;.

Δημοσ.

Δεν μπορείς, οι μνήμες είναι κολλημένες στη logic board.

Από που το πήρες ;.

Το πηρα απο το πλαισιο και οταν ειδα αυτο που εγραψες πιο πανω προβληματιστικα και πηρα τηλεφωνο στο καταστημα να ξαναρωτησω και μου ειπε πως γινεται,απλα θα βγαλω την 4gb ram και θα βαλω μια 8gb....

Δημοσ.

Να πας να να του το φερεις το air στο κεφαλι και να του πεις καλυτερα να το βουλωνει αν δεν ξερει και να μην παιζει με τα λεφτα του αλλου .

Οι μνημες ειναι κολλημενες και δεν αναβαθμιζονται . Οτι εχει μεσα με αυτο θα πορευτεις.

• Like 1
Δημοσ.

Να πας να να του το φερεις το air στο κεφαλι και να του πεις καλυτερα να το βουλωνει αν δεν ξερει και να μην παιζει με τα λεφτα του αλλου .

Οι μνημες ειναι κολλημενες και δεν αναβαθμιζονται . Οτι εχει μεσα με αυτο θα πορευτεις.

Δεν ξερω δευτερα θαρθει το εχω παραγγειλει,ρωτησα 2.000 φορες παντως εαν ειναι επεκτασιμη γιατι το μοντελο με 8gb ραμ ειχε 110 ευρο παραπανω και δεν ειχα αλλα.Επισης γραφει στο site τους πως εχει μεγιστη μνημη 8gb.Δεν ξερω θα περιμενω μεχρι δευτερα να δω εαν τρεχει μια χαρα το traktor dj που θελω για την δουλεια μου και απο κει και περα βλεπουμε.Κεγω παντως πιστευς πως στο air δεν περνει παραπανω ram...

Δημοσ.

Το πηρα απο το πλαισιο και οταν ειδα αυτο που εγραψες πιο πανω προβληματιστικα και πηρα τηλεφωνο στο καταστημα να ξαναρωτησω και μου ειπε πως γινεται,απλα θα βγαλω την 4gb ram και θα βαλω μια 8gb....

Όχι ρε φίλε, Mac από το Πλαίσιο ;.

Έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

Δώσε το πίσω και πάρε ένα με 8, θα με θυμηθείς. :)

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, Mac από το Πλαίσιο ;.

Έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

Δώσε το πίσω και πάρε ένα με 8, θα με θυμηθείς. :)

κατι τετοιο θα γινει λογικα τις πρωτες μερες. για 7 μερες μπορω να το επιστρεψω σωστα??

Δημοσ.

Μην το παραλάβεις καν, δεν ξέρεις που πας να μπλέξεις.

Χώστους τα, είναι απαράδεκτοι, σε κοροϊδέψαν και τέρμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το παραλάβεις καν, δεν ξέρεις που πας να μπλέξεις.

Χώστους τα, είναι απαράδεκτοι, σε κοροϊδέψαν και τέρμα.

δεν ξερω καθολου,για την δουλεια που θα κανω ισως τελικα με βολευει. παντως ρωτησα παρα πολλες φορες εαν ειναι επεκτασιμη η μνημη μου ειπε ναι. ισως το 14' μοντελο tou macbook να περνει ..

Δημοσ.

Φίλε μου μην παραβλέπεις ότι παίρνεις ένα μηχάνημα εξαετίας όπου τα πάντα απαιτούν

όλο και περισσότερη μνήμη.

Εσύ βέβαια αποφασίζεις, αλλά δίνοντας κανείς βάση στα λεγόμενα των άσχετων υπαλλήλων

του Πλαισίου συνήθως κοστίζει ακριβά. 

Ενημερωτικά, από την κυκλοφορία τον Ιανουάριο 2008 του πρώτου  ή αλλιώς "original" Air,

όλα τους έχουν μη αναβαθμιζόμενη μνήμη.:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φιλε μου ΔΕΝ αναβαθμίζεται ΗΜΑΡΤΟΝ σου το λέμε όλοι! Μην το παραλάβεις διότι ξεκάθαρα σε δουλέψανε και ζητά τα λεφτα σου πίσω! Παρε οπωσδήποτε με 8GB! Τα 4GB ειδικά με το καινούριο λειτουργικό ειναι οριακά και το μηχανάκι θα σέρνεται!

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 1
Δημοσ.

Με 4gb δεν κανεις δουλεια. Ειδικα μελλοντικά.

Οτι επιμενεις να παιρνεις σοβαρα τις ανακρίβειες του Πλαισιου και οχι ολα τα παιδια εδω που σου λεμε οτι δεν αναβαθμιζεται η ram(μερικοι ειμαστε κ κατοχοι του μηχανήματος), δειχνει οτι εκανες μια πολυ κακη αγορα.

Κριμα.

• Like 1
Δημοσ.

Από το site της Apple.

"Every MacBook Air comes with 4GB of memory built into the system. If you feel you may need 8GB in the future, it is important to upgrade at the time of purchase, as RAM is not upgradeable in this model."

• Like 1
Δημοσ.

Από το site της Apple.

"Every MacBook Air comes with 4GB of memory built into the system. If you feel you may need 8GB in the future, it is important to upgrade at the time of purchase, as RAM is not upgradeable in this model."

Παιδια οκ δεν ειναι πως δεν σας πιστευω απλα, 1) δεν το εχω ακομα 2) κανει για την δουλεια μ το εχει συναδελφος 3) δεν ειναι 6 χρονων το μηχανημα... ειναι το τελευταιο του 14 το οποιο μου ειπαν αναβαθμιζεται,αλλα εστω οτι αυτο δεν γινεται και παλι κανει για την δουλεια μου,παντως ευχαριστω για τις απαντησεις θα σας πω την πρωτη εμπειρια οταν το ανοιξω.

Δημοσ.

3) δεν ειναι 6 χρονων το μηχανημα... ειναι το τελευταιο του 14 

Και βέβαια δεν είναι 6 χρονών, μπορεί να το κρατήσεις για έξη χρόνια εννοώ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...