nikolaos13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Είπα να πραγματοποιήσω την επιθυμία της mary1! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ POST!!!!!!!!!!!!!
mary Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Συγγνωμη, αλλά λειπει το "Ειναι οντως τοσο βλαμμενες;" Λοιπον, περα απο τη πλακα: Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες γυναικες που να κουβαλαν τοσο παρωχημενα μυαλα ή έχουν χαζεψει οντας μεσα σε ενα σπιτι και φροντιζοντας ενα μωρο 24/7;
Adon1s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όπως έχει υποθεί και στο άλλο θρεντ , όταν υπάρχουν κορίτσια που πέραν του Λυκείου δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και που αναγκαστικά απο τα 18-19 ψάχνουν να παντρευτούν , περισσότερο για να "τακτοποιηθούν" , αυτά θα γίνονται και θα υπα΄ρχουν . 2
Iris_89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για αρκετές δεν είναι "κατάντια", αλλά σκοπός, δηλαδή θέλουν να κάθονται σπίτι και να μην δουλεύουν. 2
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Στο μεταξύ τις έχουν πάρει χαμπάρι τελευταία και το τρολάρισμα στη σελίδα πάει σύννεφο εδώ και λίγες μέρες.
Sova Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου προκαλεί το ακριβώς αντίθετο εντύπωση. Όταν δηλαδή μια γυναίκα δε θέλει παιδιά. Ζουζουνάκια, αχ
Gtr34 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κρίνουμε έναν άνθρωπο και καταλήγουμε σε συμπεράσματα γι' αυτόν, απο κάτι που έγραψε σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύω οτι είναι μεγάλο λάθος! Ο καθένας εχει διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και διαφορετική αντίδραση σε μια κατάσταση.Ανάλογα με τα βιώματα, γνωστικό επίπεδο, οικογενειακό περιβάλλον του. Η διαφορετικότητα δεν σημαίνει ανωτερότητα πάντα, στο σύνολο.
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κρίνουμε έναν άνθρωπο και καταλήγουμε σε συμπεράσματα γι' αυτόν, απο κάτι που έγραψε σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύω οτι είναι μεγάλο λάθος! Ο καθένας εχει διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και διαφορετική αντίδραση σε μια κατάσταση.Ανάλογα με τα βιώματα, γνωστικό επίπεδο, οικογενειακό περιβάλλον του. Η διαφορετικότητα δεν σημαίνει ανωτερότητα πάντα, στο σύνολο. το να μη ξερεις ουτε βασικη ορθογραφια και συνταξη δειχνει πολλα. 1
gatokoritso Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Συγγνωμη, αλλά λειπει το "Ειναι οντως τοσο βλαμμενες;" Λοιπον, περα απο τη πλακα: Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες γυναικες που να κουβαλαν τοσο παρωχημενα μυαλα ή έχουν χαζεψει οντας μεσα σε ενα σπιτι και φροντιζοντας ενα μωρο 24/7; Από πριν ήταν αλλού νταλου. Ε μην τα ρίχνουμε όλα στα μωρά!Οκ γαμανε τις ορμόνες και γεμίζουν τη μάνα ραγάδες αντε στα εξτριμ και μια κατάθλιψη αλλά τα καημένα δεν κατεβάζουν το iq.....
gpgalanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά παρακαλώ πολύ λιγότερες κουβέντες και περισσότερες φωτογραφίες
Unabomber Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Στο θρεντ με τις φωτογραφιες εχει πααααρααα πολλες….. ειδικα προς τα τελευταια ποστς.
paylidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγω τα παιδιά λυπάμαι που στην εφηβεία θα θέλουν να τις κάψουν με φλογοβόλα (και θα έχουν και δίκαιο)... 2
evabb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου προκαλεί το ακριβώς αντίθετο εντύπωση. Όταν δηλαδή μια γυναίκα δε θέλει παιδιά. Ζουζουνάκια, αχ γιατι τι ειναι οι γυναικες; μηχανες αναπαραγωγης; και δεν εχει τπτ το ωραιο ενα μωρο, μια σκατομηχανη ειναι που ουρλιαζει και σου τρωει χρονο και χρημα. 9
Pa0ki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 και δεν εχει τπτ το ωραιο ενα μωρο, μια σκατομηχανη ειναι που ουρλιαζει και σου τρωει χρονο και χρημα. Σαν τα σκυλιά ένα πράγμα δηλαδή 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα