Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνωμη, αλλά λειπει το "Ειναι οντως τοσο βλαμμενες;"

Λοιπον, περα απο τη πλακα: Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες γυναικες που να κουβαλαν τοσο παρωχημενα μυαλα ή έχουν χαζεψει οντας μεσα σε ενα σπιτι και φροντιζοντας ενα μωρο 24/7;

Δημοσ.

Όπως έχει υποθεί και στο άλλο θρεντ  , όταν υπάρχουν κορίτσια που πέραν του Λυκείου δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και που αναγκαστικά απο τα 18-19 ψάχνουν να παντρευτούν , περισσότερο για να "τακτοποιηθούν" , αυτά θα γίνονται και θα υπα΄ρχουν .

• Like 2
Δημοσ.

Για αρκετές δεν είναι "κατάντια", αλλά σκοπός, δηλαδή θέλουν να κάθονται σπίτι και να μην δουλεύουν.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου προκαλεί το ακριβώς αντίθετο εντύπωση. Όταν δηλαδή μια γυναίκα δε θέλει παιδιά.

Ζουζουνάκια, αχ  :wub:

Δημοσ.

Κρίνουμε έναν άνθρωπο και καταλήγουμε σε συμπεράσματα γι' αυτόν, απο κάτι που έγραψε σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιστεύω οτι είναι μεγάλο λάθος!

Ο καθένας εχει διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και διαφορετική αντίδραση σε μια κατάσταση.Ανάλογα με τα βιώματα, γνωστικό επίπεδο, οικογενειακό περιβάλλον του.

Η διαφορετικότητα δεν σημαίνει ανωτερότητα πάντα, στο σύνολο.

Δημοσ.

Κρίνουμε έναν άνθρωπο και καταλήγουμε σε συμπεράσματα γι' αυτόν, απο κάτι που έγραψε σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιστεύω οτι είναι μεγάλο λάθος!

Ο καθένας εχει διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα και διαφορετική αντίδραση σε μια κατάσταση.Ανάλογα με τα βιώματα, γνωστικό επίπεδο, οικογενειακό περιβάλλον του.

Η διαφορετικότητα δεν σημαίνει ανωτερότητα πάντα, στο σύνολο.

το να μη ξερεις ουτε βασικη ορθογραφια και συνταξη δειχνει πολλα.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη, αλλά λειπει το "Ειναι οντως τοσο βλαμμενες;"

Λοιπον, περα απο τη πλακα: Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες γυναικες που να κουβαλαν τοσο παρωχημενα μυαλα ή έχουν χαζεψει οντας μεσα σε ενα σπιτι και φροντιζοντας ενα μωρο 24/7;

Από πριν ήταν αλλού νταλου. Ε μην τα ρίχνουμε όλα στα μωρά!Οκ γαμανε τις ορμόνες και γεμίζουν τη μάνα ραγάδες αντε στα εξτριμ και μια κατάθλιψη αλλά τα καημένα δεν κατεβάζουν το iq.....
Δημοσ.

Εμένα μου προκαλεί το ακριβώς αντίθετο εντύπωση. Όταν δηλαδή μια γυναίκα δε θέλει παιδιά.

Ζουζουνάκια, αχ  :wub:

γιατι τι ειναι οι γυναικες; μηχανες αναπαραγωγης; και δεν εχει τπτ το ωραιο ενα μωρο, μια σκατομηχανη ειναι που ουρλιαζει και σου τρωει χρονο και χρημα.

• Like 9
Δημοσ.

και δεν εχει τπτ το ωραιο ενα μωρο, μια σκατομηχανη ειναι που ουρλιαζει και σου τρωει χρονο και χρημα.

Σαν τα σκυλιά ένα πράγμα δηλαδή

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...