Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δειχνει τιποτα,αλλοι εχουν εφεση στα θεωρητικα αλλοι σε θετικες επιστημες...

http://www.onlinecollegecourses.com/2012/01/24/15-famous-thinkers-who-couldnt-spell/

Οντοπικ τωρα ναι ειναι βλαμενες αλλα οπως καθε αργοσχολος καπως πρεπει να περνανε τον χρονο τους ,οποτε απο το να ζαλιζουν τα παπαρια ολου του κοσμου καλυτερα να μαζευονται καπου (φυσικη παρουσια ή οχι) και να τα λενε μεταξυ τους...

Η σωστη ορθογραφια της μητρικης σου γλωσσας δεν ειναι θεμα εφεσης.

• Like 2
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλα?Δικαιολογησε μου λιγο την αποψη σου

Είναι θέμα του αν έχεις δυσλεξία ή/και αν έχεις την ορθογραφία γραμμένη στα τέτοια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θέμα του αν έχεις δυσλεξία ή/και αν έχεις την ορθογραφία γραμμένη στα τέτοια σου.

ναι το οτι καποιος εχει την γραμμενη στα τετοια του τι παει να πει για τον χαρακτηρα του/της,αυτο ρωταω εμμεσα.

Που στην τελικη μπορει να εχει δυσλεξια και να μην το ξερει...οποτε στην συγκεκριμενη περιπτωση ο πρωτος που σχολιασε στην ουσια προσβαλει καποιον που μπορει να εχει καποιο προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το οτι καποιος εχει την γραμμενη στα τετοια του τι παει να πει για τον χαρακτηρα του/της,αυτο ρωταω εμμεσα.

Που στην τελικη μπορει να εχει δυσλεξια και να μην το ξερει...οποτε στην συγκεκριμενη περιπτωση ο πρωτος που σχολιασε στην ουσια προσβαλει καποιον που μπορει να εχει καποιο προβλημα

εφεση=κλιση=ταλεντο. η δυσλεξια δεν εχει να κανει με την εφεση ουτε και ο σταρχιδισμος. κι εγω δεν εχω εφεση σε πολλα πραματα αλλα εχω μαθει να τα κανω σωστα γιατι μου χρειαζονται. Δεν στεκει ως δικαιολογια η ελλειψη εφεσης στα φιλολογικα οταν καποιος γραφει τα παντα με γιωτα. Η σωστη ορθογραφια ειναι γνωσεις δημοτικου.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.

Αυτός που βαριέται να μάθει να γράφει σωστά επειδή "ισως έχει δυσλεξία" είναι σαν αυτόν που δεν προσπαθεί να χάσει βάρος επειδή "ίσως έχει ορμονικό πρόβλημα". Με άλλα λόγια κρύβεται πίσω από δικαιολογίες επειδή βαριέται, προσβάλλει την νοημοσύνη των γύρω του και κάνει κακό σε όσους όντως έχουν πρόβλημα.

Ας πει ότι δεν γουστάρει να ασχοληθεί να τελειώνει το θέμα.

• Like 3
Δημοσ.

εφεση=κλιση=ταλεντο. η δυσλεξια δεν εχει να κανει με την εφεση ουτε και ο σταρχιδισμος. κι εγω δεν εχω εφεση σε πολλα πραματα αλλα εχω μαθει να τα κανω σωστα γιατι μου χρειαζονται. Δεν στεκει ως δικαιολογια η ελλειψη εφεσης στα φιλολογικα οταν καποιος γραφει τα παντα με γιωτα. Η σωστη ορθογραφια ειναι γνωσεις δημοτικου.

Οι τόνοι σου, πού είναι;

• Like 2
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατι εχω μωρο και ελαχιστοι απο τον περιγυρο μου εχουν, οποτε για συζητησεις περι μωρων μπαινω online. Μιλάμε υπάρχουν απίστευτα βλήματα. Μεγάλη μερίδα πιστεύει ακράδαντα στην ομοιοπαθητική και οτι τα εμβολια ειναι κακα και δεν τα κανουν στα παιδια τους. Πιστευουν σε κατι ηλιθιες διαιτες (GAPS, διαιτα μοναδων, κλπ) και βαζουν σαν πηγες κατι blog της κακιας συμφορας. Μερικες φορες δεν κρατιεμαι και λεω με κοσμιο τροπο οτι αυτα ειναι π@παντζες, αλλα το τι επιθεση και ειρωνεια δεχομαι δεν περιγραφεται.

Ξερει κανενας εδω καποιο forum ή ομάδα για γονείς που να μην εχει ολο πυροβολημενους?

Εσυ πως εισαι τοσο σιγουρη για τα εμβολια? Χωρις να παρεχεις καποια εξηγηση αποκαλεις τους γονεις που δεν θελουν να εμβολιασουν τα παιδια τους πυροβολημενα. Πολυ θρασος.

Δημοσ.

Για αυτό το θέμα τσακωνόμαστε αλλού αυτό το διάστημα, εκεί με τις γρίπες και τα κρυολογήματα. 'Εχει περάσει και ένας χρόνος από το παραπάνω άλλωστε...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...