Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπαρχει μετα θανατον ζωη κανεις δεν το ξερει.

Μέχρι να αποδειχθεί κάτι ότι υπάρχει, απλά δεν υπάρχει. Άρα δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Τέλος. Και επειδή ίσως θα προσπαθήσεις (ανεπιτυχώς) να αντιπαραθέσεις, πρίν το κάνεις διάβασε αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster (αν δεν τα πας καλά με τα αγγλικά http://el.wikipedia.org/wiki/Ιπτάμενο_Μακαρονοτέρας)

Μη ξεχνάς ότι "το βάρος της απόδειξης το φέρει αυτός που κάνει τον ισχυρισμό και όχι αυτός που προσπαθεί να τον καταρρίψει" (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A1%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%BB).

Τωρα για την νηστεια δεν κανει κακο περα απο το αν πιστευει κανεις η οχι καλο ειναι να κανει που και που νηστεια και υλικη και πνευματικη.

Προσδιόρισε λίγο τί λες.

Τί εννοείς "υλική"?

Τί εννοείς "πνευματική"?

Και τέλος , γιατί κάνει καλό?

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι να αποδειχθεί κάτι ότι υπάρχει, απλά δεν υπάρχει. Άρα δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Τέλος. Και επειδή ίσως θα προσπαθήσεις (ανεπιτυχώς) να αντιπαραθέσεις, πρίν το κάνεις διάβασε αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster (αν δεν τα πας καλά με τα αγγλικά http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%80%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82)

Προσδιόρισε λίγο τί λες.

Τί εννοείς "υλική"?

Τί εννοείς "πνευματική"?

Και τέλος , γιατί κάνει καλό?

το οτι δεν το βλεπουμε η δεν το εχουμε ανακαλύψει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ετσι λεγαμε καποτε για το ατομο και τα μορια και για πολλα αλλα, και επιστημονικά να το παρεις δεν εχει αποδειχθει οτι δεν υπαρχει οποτε απλα δεν ξερουμε και ειναι μια γκριζα ζωνη.

Σωματικη ειναι η τροφη και πνευματικη οι πραξεις και οι σκεψεις που κανουμε, κανει καλο γιατι αν κοψεις να τρως αηδιες και να ρουκουνιαζεις για λιγο καιρο και τρως σωστα και επισης απο το να κοιτας μονο την υλη κοιταξεις και αλλα πραγματα ευεργετεί και το σωμα σου τριγλικερια και τα σχετικα αλλα και την ψυχικη σου υγεια. 

Δημοσ.

το οτι δεν το βλεπουμε η δεν το εχουμε ανακαλύψει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει

Μάλλον δεν διάβασες αυτά που έδωσα. Αν είναι έτσι κ εγώ σου λέω ότι υπάρχει το ιπτάμενο μακαρονοτέρας ή ο ροζ μονόκερος.

ετσι λεγαμε καποτε για το ατομο και τα μορια και για πολλα αλλα και επιστημονικά να το παρεις δεν εχει αποδειχθει οτι δεν υπαρχει οποτε απλα δεν ξερουμε και ειναι μια γκριζα ζωνη.

Τί λεγαμε? Ποιά είναι η γκρίζα ζώνη. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (εκτός αν είσαι τούρκος...)

Σωματικη ειναι η τροφη και πνευματικη οι πραξεις και οι σκεψεις που κανουμε, κανει καλο γιατι αν κοψεις να τρως αηδιες και να ρουκουνιαζεις για λιγο καιρο και τρως σωστα και επισης απο το να κοιτας μονο την υλη κοιταξεις και αλλα πραγματα ευεργετεί και το σωμα σου τριγλικερια και τα σχετικα αλλα και την ψυχικη σου υγεια.

Μπλέκεις την σωστή διατροφή και την περισυλλογή με την "νηστεία" .

Δημοσ.

"Σωστή διατροφή + περισυλλογή" για κάποιους = "Νηστεία (υλική και πνευματική)" για άλλους.

Ίδιο αποτέλεσμα για το κάθε άτομο (χαμηλά τριγλυκερίδια και ηρεμία ;) ) αρκεί κανείς απ' τους δύο να μην μπει στο τριπάκι να θέλει να πείσει τον άλλο ότι εκείνος είναι σωστός (γιατί τότε δεν ξέρω τι κάνουν τα τριγλυκερίδια αλλά η ηρεμία σίγουρα πάει περίπατο)

Δημοσ.

το οτι δεν το βλεπουμε η δεν το εχουμε ανακαλύψει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ετσι λεγαμε καποτε για το ατομο και τα μορια και για πολλα αλλα, και επιστημονικά να το παρεις δεν εχει αποδειχθει οτι δεν υπαρχει οποτε απλα δεν ξερουμε και ειναι μια γκριζα ζωνη.

κι εγω αν ειχα ζησει πολυ πριν τον Κοπερνικο και μου ελεγαν καποιοι οτι η γη γυριζει, χωρις να μπορουν να το βασισουν σε κατι ηδη αποδεδειγμενο, θα τους θεωρουσα παπαρες

δεν εχεις ακουσει για σωματικα εξαντλημενους οργανισμους λογω βαριας-απολυτα θρησκευτικης νηστειας;

η για πιο λογο θα επρεπε καποιος υγιης να σταματησει το sex για καποιο διαστημα;

η mainstream νηστεια ειναι καπως σαν το γυμναστηριο. Προσπαθεια μειωσης των συνεπειων μιας ζωης μακρια απο τη φυση/φυσιολογικο και το μετρο

Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες αυτά που έδωσα. Αν είναι έτσι κ εγώ σου λέω ότι υπάρχει το ιπτάμενο μακαρονοτέρας ή ο ροζ μονόκερος.

Τί λεγαμε? Ποιά είναι η γκρίζα ζώνη. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (εκτός αν είσαι τούρκος...)

το εχω διαβασει ρε το στορυ με το μακαρονοτερας, τωρα για την αλλη ζωη δεν λεω ντε και καλα το μοντελο παραδεισος-κολαση απλα μπορει να υπαρχουμε σαν "ενεργειες"

Αυτο ειναι η νηστεια σωστή διατροφή και την περισυλλογή 

κι εγω αν ειχα ζησει πολυ πριν τον Κοπερνικο και μου ελεγαν καποιοι οτι η γη γυριζει, χωρις να μπορουν να το βασισουν σε κατι ηδη αποδεδειγμενο, θα τους θεωρουσα παπαρες

δεν εχεις ακουσει για σωματικα εξαντλημενους οργανισμους λογω βαριας-απολυτα θρησκευτικης νηστειας;

η για πιο λογο θα επρεπε καποιος υγιης να σταματησει το sex για καποιο διαστημα;

η mainstream νηστεια ειναι καπως σαν το γυμναστηριο. Προσπαθεια μειωσης των συνεπειων μιας ζωης μακρια απο τη φυση/φυσιολογικο και το μετρο

Συμφωνω απλα εχουμε κανει τεραστια αλματα στην επιστημη, DNA, νανοτεχνολογια κλπ κλπ οποτε συντομα ισως μαθουμε αν τελικα υπαρχει ζωη μετα θανατο η οχι εγω απλα τωρα κραταω ενα μπορει και να υπαρχει.

Αυτα ειναι ακραια ολα πρεπει να εχουν μετρο.

Για να δυναμωσει την εγκρατεια του η οποια μπορει στο μελλον να του φανει πολυ χρησιμη .

η σωστη νηστεια ειναι ο ανθρωπος να τρωει αυτο που πρεπει και να ειναι ανθρωπος και οχι ζωο οπως τον περισσοτερο χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...