Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοβα -οτε tv δεν κοβονται με τίποτα .

Η δορυφορική είναι η αγάπη μου,λόγω το οτι μ αρεσει πολύ να βλέπω αθλητικά και ντοκιμαντερ.

Πληρωνω 20 € για οτε tv και 20€ για SportsPack Nova. και το ιντερνετ/τηλεφωνία/tv είναι στα 30€ 3play forthnet

Ωχχχχχχ αυτο πόνεσε :-D

Βασικά δε ξέρω αν θα είναι με πετρέλαιο δε έχω ψάξει για γκαρσονιέρες ακόμα.υποθετικά το είπα.

Ποια είναι η φθηνότερη λύση για θέρμανση?

Δημοσ.

Νοβα -οτε tv δεν κοβονται με τίποτα .

Η δορυφορική είναι η αγάπη μου,λόγω το οτι μ αρεσει πολύ να βλέπω αθλητικά και ντοκιμαντερ.

Πληρωνω 20 € για οτε tv και 20€ για SportsPack Nova. και το ιντερνετ/τηλεφωνία/tv είναι στα 30€ 3play forthnet

Βασικά δε ξέρω αν θα είναι με πετρέλαιο δε έχω ψάξει για γκαρσονιέρες ακόμα.υποθετικά το είπα.

Ποια είναι η φθηνότερη λύση για θέρμανση?

Για γκαρσονιέρες εγω θα ελεγα το aircondition αφού θα πήγαινα μονο για υπνο, αλλα εσυ με ολα αυτά πρέπει να εισαι ολη μέρα σπιτι, αν ναι τοτε αυτόνομο φυσικό αέριο

• Like 1
Δημοσ.

Στην Κρήτη πας αγόρι μου τι τζάκια λες...αν σπούδαζες γιάννενα ή φλώρινα τι θα έκανες τότε θα έριχνες την πολυκατοικία να βαλεις γεωθερμία και θα την ξανασήκωνες? Έναν μήνα το πολύ έχει κάνα 5-6 βαθμούς κρύο και τους άλλους δύο του χειμώνα πάνω από 10 βαθμούς...και από τέλη μαρτιου πας στην θάλασσα και μένεις μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τα 35 τμ γίνονται φούρνος με έναν θερμοπομπό ή ένα inverter AC. Χώρια ότι αν αράζεις με 2-3 φιλαράκια να βλέπεται μπαλίτσα που θα έχεις εσύ τότε δεν χρειάζεται ούτε θέρμανση,..μόνο με τα άτομα θα γίνεται φούρνος.

Αν είναι να μας λες ότι έχεις λεφτά να ρίξεις για τζάκι μέσα σε σπίτι που δεν είναι καν δικό σου και σκας 70 ευρώ τον μήνα για ιντερνετ και τηλεόραση (χώρια πόσα για κινητό) τότε τι μας άνοιξες θέμα που έχεις άγχος για το ρεύμα που θα σπαταλάς μέσα στην γκαρσονιέρα? Αν θα είναι 20 ευρώ πάνω 20 κάτω από τα 40-50 ευρώ τον μήνα?

Πλάκα κάνουμε?

ΥΓ 1 Σε ποια πόλη πέρασες?

ΥΓ 2 Πρόσεχε στο σπίτι να μην είσαι τελευταίο όροφο και έχει πλάκα από πάνω...επίσης τσέκαρε την πίεση του νερού. Θερμοσίφωνα στην κρήτη θα έχεις ηλιακό ΣΤΑΝΤΑΡ και δεν θα καις τπτ. Μιλάμε για 330 μέρες ηλιοφάνεια τον χρόνο!

ΥΓ 3 Καλύτερα AC inverter...θα το έχεις και για θέρμανση αλλά και για δροσιά το καλοκαίρι και πίστεψε με και βάλτο πολύ καλά αυτό στο μυαλό σου..χωρίς κλιματιστικό το καλοκαίρι στην Κρήτη ΔΕν παλεύεται..και μιλάμε από αρχές μαίου μέχρι οκτώβρη καλοκαίρι ζεστό (που θα είναι οι 2 εξεαστικές δλδ και θα πρέπει να κάθεσαι σπίτι αρκετά και με την ζεστάρα δεν θα την παλεύεις κάστανο).

Χώρια ότι θα φέρνεις και φιλαρακια σου το καλοκαιρι που θα εχετε σπιτι στην Κρητη...ή οικογένεια. Ή μπορείς να βρίσκεις δουλειά τα καλοκαίρια και να μένεις κάτω..εγώ έτσι έκανα..το να κάθεσαι χειμώνα κρήτη και να φεύγεις το καλοκαίρι που αρχίζουν τα καλύτερα είναι λιγο μαλακία!! :D

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τελικά το έψαξα στο ιντερνετ και δε γίνεται να βάλω τζάκι.Αλλά μπορώ να βάλω ξυλόσομπα όμως απο τι είδα για τόσο μικρό χώρο είτε βάλω πετρέλαιο είτε ξυλόσομπα κάπου 50€ το μήνα θα πληρώνω.

Καλή λύση φαίνεται το aircondition inverter.Πόσα κιλοβατ καίει την ώρα αυτό;

Κρήτη μένουν και οι δικοί μου. Απλως είμαι 31 χρονών και δε μ αντέχει η μάνα μου άλλο παρόλο που δεν έμενα μαζί της(διπλοκατοικία σε άλλο οροφο αυτή σε άλλο όροφο εγώ)

Αποφασίσαμε να πάω να νοικιάσω.

Εχω τελειώσει τις σπουδές ,Οχι τίποτα σπουδαίο, πιστοποιηση Ιεκ πληροφορικής έχω.πρίν 10 χρόνια τελειωσα .

Αλλα ακόμα μαθαίνω απο sites εκπαιδευτικά,προγραμματισμό /web design/photoshop κτλ,έχω σκοπό να εξελιχθώ σ αυτά.

Δημοσ.

Ε τότε ξέρεις τι καιρό κάνει κάτω...το inverter στην περίπτωση σου ειναι μονόδρομος καθώς θα το χρειάζεται και για το καλοκαίρι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπολογίσεις και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και το ΦΠΑ, φτάνει η και ξεπερνάει τα 0,25€.

τα 0.12ε τα βγαζει το δικο μου με ρυθμιζομενες χρεωσεις και αν κοτσαρω μεσα δημο-νεριτ με παει απο 0,20 εως 0.23ε και μιλαμε για σπιτι 3αρι στην Αττικη.

Θα φτιάξω ένα τζάκι καλύτερα και δε το λέω καθόλου αστεία. :-)

Αρχηγε δεν μας τα λες καλα..! παιζει χρημα και ανοιξες το θεμα για σουαρε!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Δε παίζει τίποτα ,μια οικογένεια που τα βγάζει πέρα ίσα/ίσα είμαστε ,απλως εμένα μου περισευουν 100€ παραπάνω και έβαλα Οτε/νοβα .Να φανταστεις αυτοκινητο δεν έχω ,με το λεφορείο  και το ποδήλατο μετακινούμε.

Το τζάκι το είπα απο βλακεία επειδή δεν το χα ψάξει και δε ήξερα πόσο κοστίζει

και αυτα γράψει στο στατους πρίν λίγο καιρό ,απλως ήθελα να τρολλάρω λίγο

Δημοσ.

3 φορές πλυντήριο το μήνα? Διάβασα καλά?

Άντρας είναι. Ουγκ. Και όλα μαζί βρακια μαξιλαροθηκες μπλουζάκια μάλλινα σε ένα κάδο... :-P

• Like 3
Δημοσ.

Άντρας είναι. Ουγκ. Και όλα μαζί βρακια μαξιλαροθηκες μπλουζάκια μάλλινα σε ένα κάδο... :-P

Ενα χρωμα ρε παιδι μου!!
Δημοσ.

Βάλε μια ξυλοσομπα κ θα είσαι εντάξει... Εγώ πέρυσι στη Θεσσαλονίκη με ξυλοσομπα εκαψα λιγότερο από τόνο, δηλαδή κάτω από 100 ευρώ σύνολο.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε μια ξυλοσομπα κ θα είσαι εντάξει... Εγώ πέρυσι στη Θεσσαλονίκη με ξυλοσομπα εκαψα λιγότερο από τόνο, δηλαδή κάτω από 100 ευρώ σύνολο.

Βγάζει και ωραία ζέστη!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...