Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τι σημαίνει εκλεισα τα σωματα, τα σώματα δεν κλείνουν έτσι όπως νομίζεις, θέλει υδραυλικό να σε αποκόψει απο την κεντρική θέρμανση με απόφαση της γενικής συνέλευσης, και πάλι θα πληρώνεις οτι λεει το καταστατικό. θα πει δεν εχω φραγκο και δεν εχω να πληρωνω για θερμανση δεν ειναι οτι εχω εναλακτικο τροπο θερμανσης απλα δεν εχω λεφτα. Ναι το ξερω τι κοστος εχει να ερθει ενας υδραυλικος να κανει αυτη την διαδικασια ?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αρχικα θέλεις απόφαση για να προχωρήσεις, κόβονται και ταπώνονται οι σωληνώσεις, δεν ειναι και τοσο εφικτό και μάλλον δεν θα πάρεις τετοια έγκριση. Περιμένεις την νεα απόφαση του υπουργείου που μπορείς να αποκοπής απο την κεντρική θέρμανση και να βαλεις φυσικο αεριο, εσυ αποκόπτεσαι και δεν βάζεις τίποτα (ελπιζω να γινεται), αλλιώς το μαζεύεις και πας κάπου αλλού χωρίς θέρμανση
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αρχικα θέλεις απόφαση για να προχωρήσεις, κόβονται και ταπώνονται οι σωληνώσεις, δεν ειναι και τοσο εφικτό και μάλλον δεν θα πάρεις τετοια έγκριση. Περιμένεις την νεα απόφαση του υπουργείου που μπορείς να αποκοπής απο την κεντρική θέρμανση και να βαλεις φυσικο αεριο, εσυ αποκόπτεσαι και δεν βάζεις τίποτα (ελπιζω να γινεται), αλλιώς το μαζεύεις και πας κάπου αλλού χωρίς θέρμανση Που αλλου στο δρομο ας πουμε το σπιτι ειναι δικο μου δυστηχως Τα εξοδα αυτα τα πληρωνω ολα εγω ή μπαινουν στα κοινοχρηστα ? Υ.γ Αεριο εχουμε αλλα δυστηχως ειναι με κεντρικη θερμανση και οχι αυτονομο.
GreyHorse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Που αλλου στο δρομο ας πουμε το σπιτι ειναι δικο μου δυστηχως Τα εξοδα αυτα τα πληρωνω ολα εγω ή μπαινουν στα κοινοχρηστα ? Υ.γ Αεριο εχουμε αλλα δυστηχως ειναι με κεντρικη θερμανση και οχι αυτονομο. Εσύ τι λες, να μπαίνουν στα κοινόχρηστα ή να τα πληρώνεις εσύ;
lary7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το να μην πληρωσεις καθολου δυσκολα, ενα 30-50% αναλογως τι γράφει το καταστατικο δεν το γλιτώνεις. Επισεις για να αποκοπεις πρεπει να παρει αποφαση η συνελευση, να ερθει υδραυλικος και να κοψει τους σωληνες, ωστε στο μελλον να μην μπορεις να συνδεθεις, μεγαλη φασαρια που μαλλον δεν αξιζει....
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και αυτόνομη να έχεις πάλι πληρώνεις και ας μην ανάψεις καθόλου καλοριφέρ
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εσύ τι λες, να μπαίνουν στα κοινόχρηστα ή να τα πληρώνεις εσύ; Δεν ξερω τι παιζει εχω ακουσει ιστοριες για εξοδα που εχουν περασει ενοικη στα κοινοχρηστα στα οποια με την πρωτη σκεψη λες οτι ο ιδιοκτητης πληρωνει Το να μην πληρωσεις καθολου δυσκολα, ενα 30-50% αναλογως τι γράφει το καταστατικο δεν το γλιτώνεις. Επισεις για να αποκοπεις πρεπει να παρει αποφαση η συνελευση, να ερθει υδραυλικος και να κοψει τους σωληνες, ωστε στο μελλον να μην μπορεις να συνδεθεις, μεγαλη φασαρια που μαλλον δεν αξιζει.... Το ποσοστο βαση νομου ειναι παρανομο πρεπει να γινει μελετη βαση τυπου απο την απωλεια θερμοτητας που πρεπει να πληρωσω Και αυτόνομη να έχεις πάλι πληρώνεις και ας μην ανάψεις καθόλου καλοριφέρ Αυτο που λες ειναι στανταρ νομιζω σε πολυκατοικια πχ με αεριο που ολοι εχουν αυτονομη τοτε δεν πληρωνεις τιποτα η πληρωνεις πολυ λιγα
haris_216 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ως διαχειριστής πολυκατοικίας αλλά και ως άμεσα ενδιαφερόμενος (αφού κι εγώ δεν το ανάβω και χρησιμοποιώ άλλη θέρμανση) το έχω ψάξει και θα σου πω ότι: Σε πολυκατοικίες με κεντρική (απλή ή αυτόνομη) το 30% περίπου (ανάλογα με την μηχανολογική μελέτη μπορεί να είναι 27%, μπορεί να είναι 30% αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε 50% ούτε 10%) του καταναλωθέντος πετρελαίου (ή αερίου) πηγαίνει στα πάγια και επιμερίζεται σε όλους, άσχετα αν κατανάλωσαν ή όχι. Κάποιος τρόπος αποφυγής αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Όσο παράλογο και αν ακούγεται, ακόμα και αν βάλεις ατομικό λέβητα αερίου, κλείσεις τα σώματα ή ότι άλλο, δεν το γλυτώνεις. Τουλάχιστον όχι νόμιμα. Υπήρξε μια κίνηση να γίνουν αλλαγές πάνω σε αυτό αυτή την περίοδο μέσω νέας νομοθεσίας αλλά η φάση κινείται σαν χελώνα (υπάρχουν διάφορες "πιέσεις") και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα χαθεί και ο φετεινός χειμώνας. Οτιδήποτε άλλο πάνω σε αυτό (αν είναι άδικο, να ξηλώσεις τα σώματα, να τους πλακώσεις στο ξύλο ή δεν ξέρω γω τι άλλο) είναι χάριν συζήτησης και σε καμιά περίπτωση δεν θα είσαι καλυμμένος. 3
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τι ακριβως λετε? στην κεντρικη θέρμανση (χωρις αυτονομία) δεν υπαρχει επιμερισμός ουτε 10 ουτε 30 ουτε τίποτα, ανάβει ολη μαζι τα μοιράζονται ολοι ανάλογα με το χιλιοστά, ο επιμερισμός και τα ποσοστά ειναι για πολυκατοικίες και αυτόνομη θέρμανση
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τι ακριβως λετε? στην κεντρικη θέρμανση (χωρις αυτονομία) δεν υπαρχει επιμερισμός ουτε 10 ουτε 30 ουτε τίποτα, ανάβει ολη μαζι τα μοιράζονται ολοι ανάλογα με το χιλιοστά, ο επιμερισμός και τα ποσοστά ειναι για πολυκατοικίες και αυτόνομη θέρμανση Αυτο που λες ειναι οταν εχεις χρονοχρεωση δηλαδη το καιω 2 ωρες πχ καθε μερα, υπαρχει και αλλος τροπος που παει αναλογα με την θερμοτητητα που εχει το καθε διαμερισμα. Στα δικα μας τωρα μαζευτικαμε για συνελευση σχεδον οι μισοι και ακρη δεν βγαλαμε, για να αναψει η θερμανση θελει το 51% λογικα οποτε αν δεν υπαρχει τοτε δεν αναβει σωστα ?
panos2171 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο και σε ποιον όροφο βρίσκεται το διαμέρισμα. Σε μια 5όροφη αν βρίσκεσαι στον 1ο δεν εκμεταλλεύεσαι τη θερμανση των άλλων όπως στον 3ο πχ.
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο και σε ποιον όροφο βρίσκεται το διαμέρισμα. Σε μια 5όροφη αν βρίσκεσαι στον 1ο δεν εκμεταλλεύεσαι τη θερμανση των άλλων όπως στον 3ο πχ. ναι το ξερω αυτο, μαλλον δεν θα βαλουμε οι μισοι θελουν και ουτε δεν νομιζω να βαλουν χωρις να εχουν την πλειοψηφια.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αυτο που λες ειναι οταν εχεις χρονοχρεωση δηλαδη το καιω 2 ωρες πχ καθε μερα, υπαρχει και αλλος τροπος που παει αναλογα με την θερμοτητητα που εχει το καθε διαμερισμα. Στα δικα μας τωρα μαζευτικαμε για συνελευση σχεδον οι μισοι και ακρη δεν βγαλαμε, για να αναψει η θερμανση θελει το 51% λογικα οποτε αν δεν υπαρχει τοτε δεν αναβει σωστα ? Απο αυτους που μαζευτικαν θελει το 51, και για να γινει συνέλευση θελει το 51 των ενοίκων
Anorymous Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Απο αυτους που μαζευτικαν θελει το 51, και για να γινει συνέλευση θελει το 51 των ενοίκων Το 51% για να μπει θερμανση ειναι με απλη πλειοψηφια η θελει υπογραφες ?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το 51% για να μπει θερμανση ειναι με απλη πλειοψηφια η θελει υπογραφες ? Εμεις δεν υπογράψαμε τιποτα απλος ο αδιαχείριστης καταγράφει τουσ παροντες, τωρα αν εσεις εχετε προβλημα συνεννοήσεις βαλτε και υπογραφές τι να σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα