Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια περα απο την πλακα δειτε αυτο

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/vinteo_zwhs_edwsan_se_astego_pitsa_kai_ayto_poy_ekane_tha_sas_afhsei_afwnoys.3169840.html

Αλλα δεν ταρακουνιουνται αυτοι που πρεπει

Καλά εντάξει κι εγώ αν είχα ένα κομμάτι πίτσας και έτρωγα δεν θα το μοιραζόμουν με κανέναν, αν είχα όμως μια τεράστια πίτσα μπροστά μου και ερχόταν κάποιος και ζητούσε ένα κομμάτι ίσως να του έδινα (εξαρτάται από τη συμπεριφορά του και πως θα το ζητούσε). Το βίντεο αδικεί κάπως τους "έχοντες". Κάπως ως πολύ.

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτος σημερα εχει αυριο οχι.

Εγω σημερα θα φαω αυριο θα φαω, θα το πεταξω κιολας... αυτοι ομως οχι.

Δεν λεω οτι σε καθε ζητιανο να δινουμε, μερικοι το χουν κανει επαγγελμα, αλλα αυτος ειχε αναγκη απο φαγητο.

Ενας που θα μου ζητουσε κατι να φαει θα του εδινα, λεφτα ποτε

Δημοσ.

αφηστε τις μλκς με το εξωτερικο.οπως και οτι ο εργατης του εξωτερικου ορθοποδησε....χωρις γλωσσα πτυχιο,χωρις backround κτλ

Τελος μην κοιτατε αν δεινουν 1000ε σε mcdonalds κτλ. γιατι καποιος δεν τους ειπε οτι με τα ενοικια και εξοδα διαβιωσης ειναι τα ιδια...

@fsbmaniac το 1ο κομματι μου θυμιζει μανωλαδα σαν εκμεταλευση του τυπου κατσε δουλεψε και οταν μαθεις την δουλεια ή μενεις ή παμε στον επομενο... αλλα παρολ αυτα θα ηθελα να δω κανα λινκ

για να λεμε την αληθεια δεν ειναι και σε τοσο κακη κατασταση...αλλη ειναι χωρις ρευμα και με ενοικια ανεξοφλητα(που σημαινει συντομα ή θα πρεπει να παει σε επομενο σπιτι να κανει το ιδιο ή στο δρομο κυριολεκτικα.

το παλικαρι μια δουλεια να βρει θα ναι παραπανω απο οκ....

υ.γ. χαζες δουλειες σε τηλεφωνικα κεντρα ακομη υπαρχουν  αλλα...

• Like 1
Δημοσ.

1 αμεση λυση ειναι να βρεις delivery.Εχεις παπι?

Η κατι αλλο,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Αν περιμενεις απο τον ΟΑΕΔ.....σωθηκες.

Πρεπει να ερθεις σε επαφη με γνωστους,φιλους,συγγενεις,κλπ για αναζητηση δουλειας.

Και ταυτοχρονα ψαξιμο στο ιντερνετ για δουλεια.

Οσο το αφηνεις θα ειναι χειροτερα γιατι θα βρεθεις χρεωμενος γενικα.

Ποσα χρονια εισαι ανεργος?

Πριν τι δουλεια εκανες?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες ξεθάβω το θέμα διότι διαβάζω διάφορα τόσο στο παρόν θέμα όσο και στο ίντερνετ γενικότερα για το ζήτημα. Επειδή σε πολλά σημεία είδα αναφορές για το ότι βρίσκεται στα σκαριά νομοθετική ρύθμιση για το θέμα, γνωρίζουμε αν όντως έχουν αλλάξει τα ισχύοντα (~30% συμμετοχή σε περίπτωση αποσύνδεσης των σωμάτων)?

Προσωπικά δεν έχω οικονομικό πρόβλημα όπως του TS αλλά νοικιάζω σε μια παλιά οικοδομή και οι απώλειες από τα άθλια κουφώματα είναι τραγικές. Δλδ το καλοριφέρ σβήνει και σε ένα μισάωρο έχει χαθεί κάθε ίχνος ζέστης. Ανάβω λοιπόν που ανάβω συχνά το κλιματιστικό, ας δώσω τα χρήματά μου στη ΔΕΗ αντί σε κάτι που είναι ανούσιο πέραν των 2 ωρών καύσης ανά ημέρα...

Δημοσ.

Ενώ τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε έντονη "φιλολογία" και η αίσθηση ότι κάτι θα γίνει πάνω στο θέμα, τελευταία υπάρχει σιγή.

Πιστεύω (δεν έχω κάποια στοιχεία ή inside information) ότι ο περσινός, σχετικά ήπιος, χειμώνας και το γεγονός της μείωσης της τιμής του πετρελαίου (λόγω πτώσης διεθνώς και ουχί λόγω "ελληνικής κοινωνικής πολιτικής" :P ) έκαναν πολλούς να το ψιλοξεχάσουν και άρα να μειωθούν οι σχετικές πιέσεις.

Οπότε μάλλον δεν προβλέπεται αλλαγή. Τουλάχιστον όχι σύντομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...