gavros10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ηρεμα με οτι σποιλερ γραφετε. Αλλοι ειναι στο 1ο αλλοι στο 13ο επεισοδιο, δεν χρειαζεται να τους το χαλασετε. 1
dimitris21gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλή η season? Έχω κατεβάσει τα 10 πρώτα και θα ξεκινήσω από αύριο να βλέπω.
lifeowner771 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλή η season? Έχω κατεβάσει τα 10 πρώτα και θα ξεκινήσω από αύριο να βλέπω. Δεν με ξετρελανε εμενα..Καλυτερη ηταν η 2η..
kosegdit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, τα Χριστούγεννα ξεκίνησα την σειρά, και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Διάβασα τα post σας και θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση, επειδή έχω μπερδευτεί. Δεν θα βγαίνει ένα επεισόδιο την εβδομάδα όπως γίνεται και με τις υπόλοιπες σειρές;; πχ Walking Dead; Βγάζουν όλη την season μονοκοπανιά; Αν είναι έτσι, ελληνικοί υπότιτλοι πότε περίπου αναμένονται, αν κρίνουμε από την εμπειρία που έχετε με τις πρώτες 2 season;
damian1977 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Eνα βροχερο Σ/Κ μου εδωσε το αλλοθι να σαπισω και να δω και τα 13 επεισοδια της 3ης σεζον! Δεν χρειαζεται να πουμε κατι καινουργιο......υπεροχη,ιδιαιτερη,μοναδικη!! Σχεδιασμενη στην λεπτομερεια της....με λεπτο υφερπων ειρωνικο χιουμορ.... Αν επρεπε να πω πως κατι με κουρασε ηταν η sidestory του Νταγκ.....κατα τα αλλα....οταν ηταν στο επιπεδο που περιμενα! Την απολαυσα και φυσικα την συνιστω!
Pa0ki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 10.8 GB κατεβαίνουν, έχει ολονυχτία το βράδυ @@ Με ρυθμούς χελώνας κατεβαίνουν Καλησπέρα παιδιά, τα Χριστούγεννα ξεκίνησα την σειρά, και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Διάβασα τα post σας και θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση, επειδή έχω μπερδευτεί. Δεν θα βγαίνει ένα επεισόδιο την εβδομάδα όπως γίνεται και με τις υπόλοιπες σειρές;; πχ Walking Dead; Βγάζουν όλη την season μονοκοπανιά; Αν είναι έτσι, ελληνικοί υπότιτλοι πότε περίπου αναμένονται, αν κρίνουμε από την εμπειρία που έχετε με τις πρώτες 2 season; Βγάζουν όλη τη season μονοκοπανιά Αυτός είναι και ο λόγος που αργούν οι υπότιτλοι.....πόσο δεν ξέρω τις είδα χωρίς και τις προηγούμενες 2 Tώρα που τσέκαρα έχουν βγει για τα πρώτα 2, έχει μεγαλώσει το hype της σειράς φαίνεται 1
kosegdit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μπράβο σας πάντως σε όσους την βλέπετε χωρίς subs. Για μένα έχει δύσκολα αγγλικά και γρήγορους διαλόγους. Άμα το επιχειρήσω φοβάμαι θα χάσω την μπάλα. Αλλά από την άλλη είναι μεγάλο ψηστήρι να έχεις μπροστά σου το επεισόδιο και να μην μπορείς να το δεις λόγω υποτίτλων..
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 τι τριο ρε? και νταξ για 50αρα μπορει να στεκεται καλα, αλλα κλαιν....
bilya Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ευτυχώς δεν έχει τα 2-3 προηγούμενα δευτερόλεπτα που για κάποιο λόγο έπρεπε να παιχτούν στην σειρά.......
Sellers Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μην ζητάτε link για επεισόδια, please and thanks. Μπράβο σας πάντως σε όσους την βλέπετε χωρίς subs. Για μένα έχει δύσκολα αγγλικά και γρήγορους διαλόγους. Άμα το επιχειρήσω φοβάμαι θα χάσω την μπάλα. Αλλά από την άλλη είναι μεγάλο ψηστήρι να έχεις μπροστά σου το επεισόδιο και να μην μπορείς να το δεις λόγω υποτίτλων.. Βάλε αγγλικούς subs που βγαίνουν με την μία. Δοκίμασε ενα επεισόδιο έτσι και να δεις οτι βολεύεσαι έχει καλώς. Χωρίς καθόλου subs και εγώ δεν την παλέυω.
gavros10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Και μια παρατηρηση για τους ελληνικους υποτιτλους. Στο subz που αυτη η ομαδα τους φτιαχνουν, λενε οτι θα βγαζουν δυο επεισοδια την εβδομαδα. Μεσα απο bs player, βγαζει και καποιους αλλους, οι οποιοι ειναι copy paste απο το google translate.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ευτυχώς δεν έχει τα 2-3 προηγούμενα δευτερόλεπτα που για κάποιο λόγο έπρεπε να παιχτούν στην σειρά....... Πολύ καλά ήταν τα επόμενα 2-3 δευτερόλεπτα.Μάλιστα κάτι μου λέει πως μελλοντικά αυτά τα 2-3 δευτερόλεπτα θα δρομολογήσουν εξελίξεις για τον Underwood,πέρνουμε ένα subtle hint κ σε αυτή τη σεζόν με τον συγγραφέα.
gavros10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Σχετικα με το επεισοδιο 3 Σαν να ηταν ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας. Και κατι αλλο που ξεχασα. Στην τελικη συζητηση με τον πετροβ, στο τελος λεει "But you are offering me a lada" το οποιο ακουγεται σαν "... offering me Ελλαδα". Μπορει να λεω βλακειες, μπορει και οχι. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2015 από gavros10
The_Judas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Κάθε φορά που βάζω ελληνικούς υπότιτλους εκνευρίζομαι με τις αθλιότητες που διαβάζω. Οπότε καλύτερα με αγγλικούς... Σίγουρα όμως η νομική και διπλωματική ορολογία δυσκολεύει λίγο την ακρόαση, αλλά πιάνω το γενικό νόημα από τα συμφραζόμενα ακόμη και όταν δεν κατανοώ την ακριβή μετάφραση on-the-fly. Μετά από 3 επεισόδια , βλέπω ότι υπάρχει πολυ ενδιαφέρον, αν και νομίζω ότι ο ρόλος του προέδρου της αμερικής δεν του ταιριάζει του underwood (αλλά και του Spacey ως ηθοποιού για να λέμε την αλήθεια) γιατί αυτός είναι περισσότερο παρασκηνιακός τύπος. Συνήθως οι πρόεδροι στις ΗΠΑ είναι πιο κοινωνικοί και ευχάριστοι τύποι ή σε πολλές περιπτώσεις απλοί μαιντανοί. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μόλις τελείωσα το τρίτο επεισόδιο το οποίο είναι απλώς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Και οι τίτλοι τέλους... επικοί! Δείχνει πόση δουλειά έχει γίνει για αυτή την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρά. Pussy Riot Genocide - House of Cards 3x03 End Credits https://www.youtube.com/watch?v=2a6HKFGg-p4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα