highpriest Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Στο 7αρι μου του 2012 δεν έκανα αναβάθμιση σε lolipop. Εκαναν δύο φίλοι μου και είδαν να πέφτεί η απόδοση στο μισό. Μπορεί να μην έχουν τρομερό επεξεργαστή πάνω, αλλά ας πρόσεχε η Google τι έβαζε η ASUS μέσα... Πάντως με την 4.4.4 πάει μια χαρά και δεν έχω σκοπό να βαλω την 5. Το κακό είναι ότι αγόρασα nexus συσκευή ακριβώς για την υποστήριξη αυτή. Να παίρνω απροβλημάτιστες ρομ για όσο καιρό τις δίνει. Αν δεν μπορεί να είναι απροβλημάτιστες, ας μην τις δώσει! Δεν νομίζω να ξαναπροτιμήσω nexus συσκευή στο μέλλον. Για τα wp απο την άλλη τι να πω; Εχω το πιο ταπεινό wp, το 520 και κάθε δύο μηνες παίρνει κάποιο minor η major update και πάει νερό. Πολύ καλή και άμεση υποστήριξη από την MS. Αν δεν έμενε και λίγο πίσω σε κάποια θέματα δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να πάρω ξανα wp. Τώρα αμφιταλαντεύομαι. 1
george1807 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 18 μήνες για τις nexus συσκευές; ΜΟΝΟ; Πάνε καλά; Εδώ τα wp δίνουν για 36 μήνες. Το 4s ακόμα παίρνει αναβάθμιση και το θηρίο nexus 6 μόνο για 18 μήνες; 2
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς τα 4Κ κινητα δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τις 5 ώρες screen time.. Αναμενόμενο Γι αυτο και το LG G2 ξεπερναει σε ωρες χρησης το LG G3 Ναι αλλά τέτοια ανάλυση (2Κ) είναι πέρα για πέρα ανούσια. Μέχρι το 1080 είχε νόημα η μανία με τα specs, στα 1080 όσο και να προσπαθήσει κανείς δε βλέπει pixel, ποιο το νόημα λοιπόν να αυξηθεί; Όταν η Google έβγαλε το πρώτο (ή από τα πρώτα) κινητό με 720p, NFC, βαρόμετρο μπορείς να πεις οτι καινοτομούσε και ας μην είχε το πιο high end soc, τη καλύτερη κάμερα ή μπαταρία, πλέον που βγάζει 6ιντσο κινητό απλά μαλακίζεται Και επειδή πλεον το android έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο δε σε καίει και τόσο το θέμα των αναβαθμίσεων άμεσα, οπότε κοιτάς και αλλού χωρίς τύψεις 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 μάλιστα κύριε Αλλο νόημα εντελώς Τι ακριβώς έλειπε από τις συσκευές Nexus ;; Κακές κάμερες, απουσία ραδιοφώνου, κάρτας μνήμης.
Swimmer21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει και το XDA.. Δεν νομιζω να ενδιαφερει πανω απο 10% των χρηστων του insomnia ο χρονος υποστηριξης της google, συνηθως βαζουν custom rom η οποια μαλιστα διορθωνει ακομα και την καταναλωση μπαταριας κλπ.. Οσο για τους απλους χρηστες, ισως να μην κανουν ποτε update γιατι δεν ασχολουνται και δεν τους ενδιαφερει.. Περα απο τους επεξεργαστες Tegra η Google νομιζω κανει καλη δουλεια σε θεματα υποστηριξης.. Το Galaxy S2 μου του 2010 παντως τρεχει σφαιρα με Lollipop και ακομα εχει καποια bugs. Πιστευω θα διορθωθουν τα οποια bugs στις Nexus συσκευες και στο Lollipop οπως ειχε γινει και με το Kitkat.. Οσο για τα χαρακτηριστικά του Nexus, αυτοι που το αγοραζουν, το αγοραζουν πρωτα για την φιλοσοφία του και την υποστηριξη απο Google και XDA Community και επειτα για το Hardware. Ειναι καλυτερο απο καθε αποψη απο το Nexus 5 και θα γινει καλυτερο με τα updates. Τωρα για την καινουρια οικονομικη πολιτικη το ξεραμε οτι θα ειναι ακριβοτερο, ειχαμε ακουσει για το Project Silver και το Nexus 6 ίσως να ειναι το τελευταιο με αυτη την ονομασια. Εγω αν επαιρνα κινητο θα επαιρνα ή Galaxy Note 4 (με χαλαει το touchwiz) ή LG G3 (το οποιο εχει πεσει στα 340) ή Nexus 6 γιατι μου αρεσουν τα Nexus.
leukonas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κρίμα, ήταν οι μόνες συσκευές με Android που αξίζανε με εξαίρεση τα HTC (κατα τη γνώμη μου) και τώρα τις "ψιλο"χαντάκωσε και αυτές(απο θέμα αναβαθμίσεων).
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχει βέβαια και ιδιαίτερο ανταγωνισμό στην κατηγορία του. Ακόμα και έτσι σε λίγο θα είναι κάτω από τα 600Ε. Το Note 4 δεν εχει ανταγωνισμό στην κατηγορία του ...μάλιστα Ποια ειναι η κατηγορία του δηλαδή? Ενα συνηθισμένο ανδροιδ τηλεφωνο ειναι οπως ολα τα υπολοιπα που απλα εχει ενα καλύτερο digitizer και ενα πενακι που ελάχιστοι χρησιμοποιουν. Εδω κάναμε αμαν και πως, να ξεφύγουμε απο τα πενακια που είχαμε παλιά με τις resistive οθόνες, και ο κορεατης θελει να μας τα ξαναφορτωσει με το στανιο...ρε δε θέλω πενάκι ουστ απο δω λεμε 3
ektor7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εδω κάναμε αμαν και πως, να ξεφύγουμε απο τα πενακια που είχαμε παλιά με τις resistive οθόνες, και ο κορεατης θελει να μας τα ξαναφορτωσει με το στανιο...ρε δε θέλω πενάκι ουστ απο δω λεμεΜη τα μπερδευεις.Το πως χρησιμοποιειτουν ενα εργαλειο οπως το stylus πριν καποια χρονια,δεν ειναι το ιδιο με σημερα! Τα χρησιμα εργαλεια δεν εξαφανιζονται αλλα αναπτυσονται και βελτιωνονται για αλλες και πιο εξειδικευμενες χρησεις. Γι'αυτο οσο και να κτυπιεσαι δε θα καταφερεις να παρεις πιο γρηγορες σημιωσεις απο καποιο που εχει note και ποτε δε θα εχεις την ακριβεια και την ταχυτητα που εχει το stylus του note,ειτε για γραψιμο,ειτε για ζωγραφισμα,ειτε για χρηση με mouse δυνατοτητες,με κανενα υποκαταστατο πενακι ή το δακτυλο, για το smartphone/tablet σου,χωρις το ειδικο degitizer! Γι'αυτο και τα τηλεφωνα/tablets αυτης της σειρας λεγονται note!Και αυτη την κατηγορια αντιπροσωπευουν,ειτε τα γουσταρεις/χρειαζεσαι ειτε οχι! 3
papp0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά πολύ βαρέως δεν το πήρατε; Αυτό που είπε η Google, είναι οτι "υπάρχει πιθανότητα ανάλογα με τον πάροχο να περάσουν πάνω απο 2 εβδομάδες για να λάβετε την Over the air αναβάθμιση".Ε και; Καθίστε να δούμε πρώτα, μπορεί να είναι τρεις εβδομάδες και να τρώγεστε άδικα τώρα, μπορεί να είναι 4 μήνες και να υπάρχει θέμα! Μιλάει για "πιθανότητα" και για τις OTA αναβαθμίσεις. Όσοι θέλουν μέσα σε 2 βδομάδες νέα έκδοση δεν νομίζω οτι δεν μπορούν να περάσουν ένα factory image. Επίσης οι 18 μήνες υποστήριξης, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Όχι το μέγιστο. Για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 18 μήνες κάνε Nexus υποστηρίζεται. Αυτό μπορεί να γίνει και 5 χρόνια, και 10, όσο τραβάει το hardware του. Μαζί σας, η Google κάνει λάθη, άλλα πιο σοβαρά, άλλα πιο ήπια, αλλα μην αρπάζεστε και αναθεματίζετε για "πιθανότητες" 2
peshellas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Το τελευται Nexus που για μενα ηταν πραγματικα πολυ μπροστα απο την εποχη του ακομα και σε καμερα ηταν το επικο Nexus One απο την HTC. Οχι οτι τα αλλα ειναι χαλια, απλα την καμερα πχ 5MP που ειχε τοτε, πολλα σημερινα κινητα(βλεπε moto g 1st gen) θα την ζηλευαν.. εβγαζε απιθανες φωτο ο φακος εκεινος, και γενικα ηταν ΕΠΙΚΟ. αν το εβρισκα σημερα κοντα στα 40Ε θα το επαιρνα ανετα για 2ο..
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 As I always say haters will hate. Καλά έκανε. Δεν μας επηρεάζει καθόλου αυτό αφού μιλάμε για nexus παροχών και όχι unlocked. 1
paparovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Το τελευται Nexus που για μενα ηταν πραγματικα πολυ μπροστα απο την εποχη του ακομα και σε καμερα ηταν το επικο Nexus One απο την HTC. Οχι οτι τα αλλα ειναι χαλια, απλα την καμερα πχ 5MP που ειχε τοτε, πολλα σημερινα κινητα(βλεπε moto g 1st gen) θα την ζηλευαν.. εβγαζε απιθανες φωτο ο φακος εκεινος, και γενικα ηταν ΕΠΙΚΟ. αν το εβρισκα σημερα κοντα στα 40Ε θα το επαιρνα ανετα για 2ο.. Πράγματι. Για την εποχή του ήταν καταπληκτικό, ειδικά στην Ελλάδα όταν δεν είχε έρθει πουλούσες μούρη σε πολύ κόσμο άμα γούσταρες (δεν κάνω τέτοια, αλλά λέμε ). Η Google/HTC το είχε προσέξει ΠΑΡΑ πολύ. Μετά η ποιότητα έπεσε κάθετα και δεν ξαναπήρα Nexus, τώρα έχω περάσει σε κάτι πιο value for money (ΜΧ4). Αν το βρεις με 40Ε, πράγματι αξίζει σαν δεύτερο. Αν δε ο χρήστης είναι casual και δεν απαιτεί πολλές ίντσες, μια χαρά παίζει και για πρώτο ακόμα και τώρα.
kurkosdr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τι λειτουργικό διαμάντι είναι αυτό! Η ίδια η εταιρεία που το διανέμει δεν το δίνει ούτε στις δικές τις συσκευές άμεσα. Τα "καλά" του Linux. Πριν πας σε καινουριο kernel, πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλοι οι κλειστοι drivers ειναι συμβατοί με τον καινουριο. Γι αυτό και οι cooked ROMs έχουν θεματακια, δεν βρισκονται πάντα καινουριοι drivers...
paparovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τα "καλά" του Linux. Πριν πας σε καινουριο kernel, πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλοι οι κλειστοι drivers ειναι συμβατοί με τον καινουριο. Γι αυτό και οι cooked ROMs έχουν θεματακια, δεν βρισκονται πάντα καινουριοι drivers... Γιατί, οι drivers των 95 παίζανε σε NT? Ή μήπως οι drivers των XP ήταν όλοι συμβατοί σε Vista, ή των 7 σε 8?
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 κάνοντας ουσιαστικά λόγο για μία νέα εποχή Nexus, όπου οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν λόγο. Αντίο Nexus... Είχαμε ωραίες στιγμές, αλλά απο εδώ και στο εξής οι δρόμοι μας χωρίζουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα