Radiatedsoul Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γι'αυτο οσο και να κτυπιεσαι δε θα καταφερεις να παρεις πιο γρηγορες σημιωσεις απο καποιο που εχει note... Καλωσόρισες στο 105 μ.Χ
ektor7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλωσόρισες στο 105 μ.Χ Καλωσορισες στα λογια μου! 105 - 2014 μ.Χ.!!! Μη τα μπερδευεις.Το πως χρησιμοποιειτουν ενα εργαλειο οπως το stylus πριν καποια χρονια,δεν ειναι το ιδιο με σημερα! Τα χρησιμα εργαλεια δεν εξαφανιζονται αλλα αναπτυσονται και βελτιωνονται για αλλες και πιο εξειδικευμενες χρησεις.
kurkosdr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί, οι drivers των 95 παίζανε σε NT? Ή μήπως οι drivers των XP ήταν όλοι συμβατοί σε Vista, ή των 7 σε 8? Υπάρχουν γενιές συμβατότητας: Windows 95 -> 98 -> 98SE Windows 2000 -> XP (ολα τα service packs) Windows Vista -> 7 -> 8.x -> 10 (ότι φτιάχτηκε σε εποχές Vista το 2007 παίζει στα 8.x και θα παίζει στα 10). Στο Linux, κάθε έκδοση πυρήνα και μια γενιά συμβατότητας.
Just4fuN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Η έκφραση η σωστή πάντος είναι "Του δίνει μια αίσθηση premium" σε σχέση με το πλαστικό. Κανείς δεν συγκρίνει τα υλικά στα τηλέφωνα με πολύτιμα μέταλα. Σε βλέπω να κατακρίνεις τιμιλογιακά την Apple αλλά δεν λές τίποτα για την Samsung και τα υλικά της. Δηλ. το Note 4 αξίζει τα 800 ευρώ σε υλικά; ή τα υπόλοιπα Galaxy S που τόσα χρόνια 700 ευρώ που τα πληρώνουν πραγματικά χρυσάφη; Mα γιαυτο κανεις δεν εκθειαζει τα υλικα της samsung ομως, γιατι ειναι φτηνιαρικα, ακριβως οπως και της Apple Δεν ειπε κανεις εδω οτι εχει ποιοτικα υλικα η samsung, λεμε οτι η Apple δεν εχει ποιοτικα υλικα οπως υποστηριζεις εσυ 1
george1807 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το 95% των WP είναι νόκια/μαικροσοφτ. Και αυτά των 90€. Δε μου φαίνεται παράξενο να τα υποστηρίζει, η ίδια εταιρία που τα κατασκευάζει. Τι περιμένεις; Να αναβαθμίσει η Google το κινητό της Samsung; Άμα πληρώνω 400€ + για κινητό αυτό περιμένω. Δεν με νοιάζει ποιανού είναι, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνω την αναβάθμιση. Το θέμα είναι τι να τις κάνεις τις αναβαθμίσεις αν σε 36 μήνες ίσως φτάσεις στο επίπεδο που είναι τα υπόλοιπα λειτουργικά σήμερα; Δηλαδή θα έπρεπε να χαίρομαι που τον Αύγουστο η συσκευή μου κατάφερε να μπορεί να διαχωρίζει την ένταση του ήχου της μουσικής από εκείνη των εφαρμογών κτλ; Να χαίρομαι που άλλοι περίμεναν αναβάθμιση λειτουργικού για να μπορούν να έχουν custom πληκτρολόγια που άλλοι χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια χωρίς να χρειάζονται αναβάθμιση; Να χαίρομαι που θα έχω αναβαθμίσεις για 36 μήνες ενώ ακόμα και τώρα έχω μια status bar με... 4 θέσεις που δεν μου επιτρέπει ούτε να βάλω on/off διακόπτη για δεδομένα σε αυτήν; Να χαίρομαι που θα πάρω αναβάθμιση για να μην έχω την ίδια αναφορά παράδοσης όπως είχα και στα Nokia του 2000; Σοβαρά τώρα; Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε τι περιέχουν εν τέλει αυτές οι περίφημες αναβαθμίσεις. Καλύτερα να χαίρεσαι για τα απλά και αυτονόητα όπως τα χαρακτηρίζεις, παρά να σε έχουν γραμμένο και να σε αναγκάζουν να παίρνεις άλλο κινητό για να βρίσκεσαι στην τελευταία έκδοση. Και στην τελική το android μπορεί να τα έχει όλα αυτά, αλλά τι να τα κάνεις αν δεν μπορεί να "τρέξει" σωστά σε κινητό κάτω από 250€ (σε αισιόδοξο σενάριο). Δεν διαφωνώ στο ότι δίνει αναβαθμίσεις, αλλά στο ότι τα παλαιότερα μοντέλα της αργούν λίγο παραπάνω να τις πάρουν. Λογικό, αφού θέλουν να προωθήσουν αρχικά τα καινούρια μοντέλα, που την έχουν από το εργοστάσιο. Δεν την κατηγορώ, απλά παραθέτω τα γεγονότα. Χρησιμοποίησα το παράδειγμα για να εξηγήσω ότι δεν υπάρχει τέλεια εταιρεία. Σίγουρα δεν υπάρχει τέλεια εταιρεία. Κάθε μία είναι καλή σε συγκεκριμένο τομέα.
Just4fuN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πανω απο ολα δηλαδη το νουμερακι της εκδοσης που γραφει οταν bootari το κινητο, ασχετος του τι feature μας δινει ουσιαστικα αυτη η αναβαθμιση. Κατανοητος
Black Demis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μπορείς να μου εξηγήσεις την πολυπλοκότητα του να δώσεις απλά ένα " fastboot oem unlock " ; καταρχήν πρέπει να γράψεις την λέξη fastboot!!!!!!!!!!! μετ πρέπει να προσθέσεις την διαβολική λεξη OEM........... και μετά αυτο το unlock..... μέχρι να το γράψεις........... τόσα λάθη μπορείς να κάνεις.............. και το χειρότερο............... περιεμενις να ανοίξει συσκευή μετά............ σαν καινούργια....... άδεια.............. φρικηηηηηηηηηηη και το αστειο....... στα xperia ανοίγει ακριβός με τον ίδιο τροπο........ μονο που υπαρχει η λεξη key και το generated key βάση emei σου
paparovic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Άμα πληρώνω 400€ + για κινητό αυτό περιμένω. Δεν με νοιάζει ποιανού είναι, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνω την αναβάθμιση. Σιγά τα λεφτά, Σεϊχη του Κατάρ . Σαν δεν ντρέπονται να μην σου στέλνουν και καρτούλα στα γενέθλιά σου;
george1807 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σιγά τα λεφτά, Σεϊχη του Κατάρ . Σαν δεν ντρέπονται να μην σου στέλνουν και καρτούλα στα γενέθλιά σου; Μάλιστα... Εσύ δηλαδή φαντάζομαι πετάς λεφτά από το μπαλκόνι σου για πλάκα. Την άλλη φορά πες μου να περάσω από κάτω. Δίνεις 400€ και δεν θέλεις καθόλου after sales υποστήριξη; Παράλογο είναι να θέλω αναβάθμιση σε μια συσκευή η οποία βρίσκεται σε προϊοντική κατηγορία που άνετα μπορεί να "αντέξει" την τελευταία αναβάθμιση;
paparovic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μάλιστα... Εσύ δηλαδή φαντάζομαι πετάς λεφτά από το μπαλκόνι σου για πλάκα. Την άλλη φορά πες μου να περάσω από κάτω. Δίνεις 400€ και δεν θέλεις καθόλου after sales υποστήριξη; Παράλογο είναι να θέλω αναβάθμιση σε μια συσκευή η οποία βρίσκεται σε προϊοντική κατηγορία που άνετα μπορεί να "αντέξει" την τελευταία αναβάθμιση; Εγώ δεν είμαι ο Σεϊχης του Καταρ για να πετάω λεφτά για πλάκα. Όσον αφορά το after sales, προσωπικά αγόρασα από Κίνα ένα κινητό στα 300, οπότε φαντάζομαι αυτό απαντά στην ερώτησή σου. Όσον αφορά αν είναι παράλογη η απάιτησή σου, ναι, θεωρώ ότι αν δεν σου το έχει τάξει, είναι παράλογο. Αν σου έχει τάξει ότι θα σου κάνει support τις τελευταίες εκδόσεις για Χ μήνες και δεν το κάνει, φυσικά έχεις δίκιο.
Just4fuN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μάλιστα... Εσύ δηλαδή φαντάζομαι πετάς λεφτά από το μπαλκόνι σου για πλάκα. Την άλλη φορά πες μου να περάσω από κάτω. Δίνεις 400€ και δεν θέλεις καθόλου after sales υποστήριξη; Παράλογο είναι να θέλω αναβάθμιση σε μια συσκευή η οποία βρίσκεται σε προϊοντική κατηγορία που άνετα μπορεί να "αντέξει" την τελευταία αναβάθμιση; Θα σε ξαναρωτησω λοιπον, σε ενδιαφερει να παρει την ενημερωση γιατι ΕΤΣΙ (για να βλεπεις το καινουργιο νουμερακι) η γιατι σου λειπει καποιο feature? Γιατι αν δεν το ξερεις, η Apple ΔΕΝ δινει σε παλιες συσκευες τα σημαντικοτερα features του καθε update, και πολλα απο τα features που δινει υπαρχουν ηδη εδω και χρονια στην "αντιπερα οχθη".
Jophiel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θα σε ξαναρωτησω λοιπον, σε ενδιαφερει να παρει την ενημερωση γιατι ΕΤΣΙ (για να βλεπεις το καινουργιο νουμερακι) η γιατι σου λειπει καποιο feature? Γιατι αν δεν το ξερεις, η Apple ΔΕΝ δινει σε παλιες συσκευες τα σημαντικοτερα features του καθε update, και πολλα απο τα features που δινει υπαρχουν ηδη εδω και χρονια στην "αντιπερα οχθη". Όλοι "φαγώνονται" να πάρουν την τελευταία έκδοση λογισμικού στο κινητό τους και έχουν ακόμα pc ή laptop με winXP, Vista ή &7. Μας έχουν κάνει τρομερή πλύση εγκεφάλου... Η Apple δεν εδινε την δυνατότητα οι χρήστες ipod να αναπαράγουν αρχεία μουσικής που δεν ήταν κατεβασμένα από το itunes (γι αυτό έιναι και στα δικαστήρια) και περιμένεις να δώσει σωστές αναβαθμίσεις; Φαντάζομαι την χαρά των χρηστών τους όταν, μετά από αναβάθμιση, είδαν ότι μπορούν να πάίζουν και mp3 που δεν ήταν από itunes... Δηλαδή αυτό που για τους άλλους ήταν αυτονόητο... "Είδες αναβαθμίσεις η Apple;" "Είδες πώς μετά από τόσα χρόνια προσέχει και αναβαθμίζει τα προϊόντα της;"
papp0us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Άμα πληρώνω 400€ + για κινητό αυτό περιμένω. Δεν με νοιάζει ποιανού είναι, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνω την αναβάθμιση. Καλύτερα να χαίρεσαι για τα απλά και αυτονόητα όπως τα χαρακτηρίζεις, παρά να σε έχουν γραμμένο και να σε αναγκάζουν να παίρνεις άλλο κινητό για να βρίσκεσαι στην τελευταία έκδοση. Και στην τελική το android μπορεί να τα έχει όλα αυτά, αλλά τι να τα κάνεις αν δεν μπορεί να "τρέξει" σωστά σε κινητό κάτω από 250€ (σε αισιόδοξο σενάριο). Πλήρωσες 400 ευρώ στη Samsung και περιμένεις να σε υποστηρίξει η Google, αλήθεια;; Απόλυτα λογικό, καταλαβαίνω να έχει τέτοιες απαιτήσεις ειδικά με εξαίσιες ατάκες του στιλ "Δε με νοιάζει ποιανού είναι". Αν έχεις τίποτα παράπονα απο το touchwiz ζήτα τα ρέστα απο τη Google, λογικά αυτοί είναι υπευθυνοι. η Google έχει ΟΛΑ της τα τηλέφωνα στην τελευταία έκδοση, όσα τουλάχιστον δεν έχουν ασυμβατότητα hardware. Δεν ανάγκασε κανέναν να πάρει τηλέφωνο για το lollipop. Moto G, LG L90 , LG G2 mini,Xperia M2, Honor 3c, Lenovo a850, LG G3S. Ολα αυτά ΚΑΤΩ απο 200€, τρέχουν απροβλημάτιστα kitkat, κάποια απο αυτά θα πάρουν kai lollipop. Και χωρίς να βάλω καν στη μέση κινέζικες συσκευές Μάλιστα... Εσύ δηλαδή φαντάζομαι πετάς λεφτά από το μπαλκόνι σου για πλάκα. Την άλλη φορά πες μου να περάσω από κάτω. Δίνεις 400€ και δεν θέλεις καθόλου after sales υποστήριξη; Παράλογο είναι να θέλω αναβάθμιση σε μια συσκευή η οποία βρίσκεται σε προϊοντική κατηγορία που άνετα μπορεί να "αντέξει" την τελευταία αναβάθμιση; Στείλε μου το link με την ανακοίνωση της εταιρίας που ανήκει η συσκευή σου, στην οποία εγγυάται οτι η συσκευή σου θα υποστηρίζεται με νέες εκδόσεις λογισμικού για x χρονικό διάστημα. Πριν το αγοράσεις σου είπε κανένας "πάρτο θα αναβαθμίζεται επ'αοριστον;" Μήπως ρώτησες και σε διαβεβαίωσαν οτι κάτι τέτοιο θα συμβεί; Απο που και ως που είναι θέμα After Sale υποστήριξης κάτι που έχεις εσύ προσωπική απαίτηση, και δεν το απαίτησες πριν προχωρήσεις σε αγορά;
george1807 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πλήρωσες 400 ευρώ στη Samsung και περιμένεις να σε υποστηρίξει η Google, αλήθεια;; Απόλυτα λογικό, καταλαβαίνω να έχει τέτοιες απαιτήσεις ειδικά με εξαίσιες ατάκες του στιλ "Δε με νοιάζει ποιανού είναι". Αν έχεις τίποτα παράπονα απο το touchwiz ζήτα τα ρέστα απο τη Google, λογικά αυτοί είναι υπευθυνοι. η Google έχει ΟΛΑ της τα τηλέφωνα στην τελευταία έκδοση, όσα τουλάχιστον δεν έχουν ασυμβατότητα hardware. Δεν ανάγκασε κανέναν να πάρει τηλέφωνο για το lollipop. Moto G, LG L90 , LG G2 mini,Xperia M2, Honor 3c, Lenovo a850, LG G3S. Ολα αυτά ΚΑΤΩ απο 200€, τρέχουν απροβλημάτιστα kitkat, κάποια απο αυτά θα πάρουν kai lollipop. Και χωρίς να βάλω καν στη μέση κινέζικες συσκευές Στείλε μου το link με την ανακοίνωση της εταιρίας που ανήκει η συσκευή σου, στην οποία εγγυάται οτι η συσκευή σου θα υποστηρίζεται με νέες εκδόσεις λογισμικού για x χρονικό διάστημα. Πριν το αγοράσεις σου είπε κανένας "πάρτο θα αναβαθμίζεται επ'αοριστον;" Μήπως ρώτησες και σε διαβεβαίωσαν οτι κάτι τέτοιο θα συμβεί; Απο που και ως που είναι θέμα After Sale υποστήριξης κάτι που έχεις εσύ προσωπική απαίτηση, και δεν το απαίτησες πριν προχωρήσεις σε αγορά; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα