JohnConstantine Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα. Χαλασε το ψυγειο σπιτι μας και θελουμε να αγορασουμε ενα καινουργιο. Τωρα το ποσο που διαθετουμε ειναι απο 250-300 ευρω εκει μεσα. Γνωριζει κανεις καμια καλη εταιρια? Και σε αυτα χρηματα? Η αν εχει παρει καποιος στα ιδια χρηματα και να ειναι ευχαριστημενος.Η τι να προσεξουμε σε περιπτωση που δεν μπορεσω να το βρω σε καποιο καταστημα απο εδω διοτι ειμαι σε επαρχια.
invisiblesurfer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 LG & SAMSUNG ειναι ποιοτικα τα καλυτερα, ισως LG για καλυτερη σχεση ποιοτητας/τιμης. Απο εκει και επειτα, οπωσδηποτε πρεπει να κοιταξεις καποιο no-frost ωστε να μην κανεις αποψυξη καθε τρεις και λιγο, και επισης καποιο που να κυκλοφορει τον ψυχρο αερα σωστα στον χωρο. Αν δε, βρεις κατι που να βγαζει ολοκληρο και τριμμενο παγο, θα εισαι βασιλιας. Καλες αγορες. 1
MikeJ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά πρέπει να μας πεις για τι μέγεθος ψάχνεις ; Γιατί αν θέλεις μεγάλο για οικογένεια , το μπάτζετ σου είναι λίγο χαμηλό για να πάρεις κάτι καλό... Το κακό με την επαρχία είναι ότι περιορίζεσαι στα μεγάλα καταστήματα Media Markt και Κωτσόβολο κυρίως γιατί μόνο αυτοί θα σου τα φέρουν δωρεάν. Στα μικρά καταστήματα που έχουν καλύτερες τιμές θα πρέπει να εμπλακεί μεταφορική που για ψυγείο λογικά θα είναι αρκετά τα λεφτά.. Εκτός αν έχει κοντά σου κάποιο από αυτά τα πιο μικρά καταστήματα και μπορείς να το παραλάβεις ο ίδιος... ή αν έχεις κάποιες από τις μικρότερες αλυσίδες όπως electronet , euronnics που τείνου να συνεργάζονται με τοπικά καταστήματα στην επαρχία σαν franchise...
JohnConstantine Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά πρέπει να μας πεις για τι μέγεθος ψάχνεις ; Γιατί αν θέλεις μεγάλο για οικογένεια , το μπάτζετ σου είναι λίγο χαμηλό για να πάρεις κάτι καλό... Το κακό με την επαρχία είναι ότι περιορίζεσαι στα μεγάλα καταστήματα Media Markt και Κωτσόβολο κυρίως γιατί μόνο αυτοί θα σου τα φέρουν δωρεάν. Στα μικρά καταστήματα που έχουν καλύτερες τιμές θα πρέπει να εμπλακεί μεταφορική που για ψυγείο λογικά θα είναι αρκετά τα λεφτά.. Εκτός αν έχει κοντά σου κάποιο από αυτά τα πιο μικρά καταστήματα και μπορείς να το παραλάβεις ο ίδιος... ή αν έχεις κάποιες από τις μικρότερες αλυσίδες όπως electronet , euronnics που τείνου να συνεργάζονται με τοπικά καταστήματα στην επαρχία σαν franchise... Κωτσοβολος υπαρχει. Απλα δεν εχω media market και αλλα τετοια. Εμ το ψυγειο ειναι οικογενιακο. Συγκεκριμενα 3-4 ατομων. Δηλαδη λιγο μεγαλουτσικο να παιρνει πραγματα. Με ενδιαφερει πολυ η ψυξη. Τωρα σκεψου ειχαμε ενα bosh 20 χρονια κυριολεκτικα. Εβγαλε τα λεφτα του. Πηγε η μητερα μου στο κωτσοβολο και της ειπανε απευθειας για Samsung. Καλη εταιρια αλλα πρωτα ηθελα να ρωτησω. Ευχαριστω για τις προτασεις ολων και ειδικα του invisiblesurfer
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Για να μην ανοίγω thread για το ίδιο θέμα: Ψάχνω κι εγώ ψυγείο. Αυτό που έχει ήδη μέσα το διαμέρισμά μου είναι πολύ μικρό, mini ψυγείο είναι και η κατάψυξη χωράει φανταστείτε μόνο 2 ταπεράκια και 1 παγοθήκη. Θέλω να βάλω κρέατα κλπ και δεν μπορώ. Οπότε θά'θελα να πάρω κάποιο δικό μου με ύψος περίπου 1,40, να είναι οπωσδήποτε no frost και ενεργειακή κλάση Α+ και άνω. Μπορώ να δώσω μέχρι 350 ευρώ όμως... any ideas? Από καταστήματα σκεφτόμουν Κωτσόβολο, Media Markt και Καρώνη. Δεν έχω ξαναγοράσει όμως λευκές συσκευές και δεν ξέρω και τί εγγύηση να ψάξω να έχει το ψυγείο.
Dare-Devil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Για να μην ανοίγω thread για το ίδιο θέμα: Ψάχνω κι εγώ ψυγείο. Αυτό που έχει ήδη μέσα το διαμέρισμά μου είναι πολύ μικρό, mini ψυγείο είναι και η κατάψυξη χωράει φανταστείτε μόνο 2 ταπεράκια και 1 παγοθήκη. Θέλω να βάλω κρέατα κλπ και δεν μπορώ. Οπότε θά'θελα να πάρω κάποιο δικό μου με ύψος περίπου 1,40, να είναι οπωσδήποτε no frost και ενεργειακή κλάση Α+ και άνω. Μπορώ να δώσω μέχρι 350 ευρώ όμως... any ideas? Από καταστήματα σκεφτόμουν Κωτσόβολο, Media Markt και Καρώνη. Δεν έχω ξαναγοράσει όμως λευκές συσκευές και δεν ξέρω και τί εγγύηση να ψάξω να έχει το ψυγείο. Καταρχάς όλες οι συκσευές παντώς τύπου έχουν βάση νομοθεσίας 2 χρόνια εγγύηση . Απο κει και περα αλλάζουν τα πράγματα. Στα λεφτά που θες και στο ύψος που λες πας σε LG SAMSUNG Τα ψυγεία της Samsung και της LG έχουν 10 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή τους. https://www.skroutz.gr/c/404/psigeia/m/30_28/LG_or_Samsung/f/366228_483831/%CE%88%CF%89%CF%82-169-cm-No-Frost.html?keyphrase=%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα