Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Source.png Πηγή: το doa δεν ειναι νομος...

και συνηθως οσοι το διαφημιζουν δεν το εφαρμοζουν.δηλ.να σου δωσουν αλλο.αλλα θα το στειλουν σερβις και βλεπουμε...

http://www.e-shop.gr/support το doa του εσηοπ ειναι 7 μερες αρα δεν καλυπτεσαι...

Οτι χαλαει πριν τους 6 μηνες ειναι βαση νομου ελατοματικο εξ αρχης και εχεις δικαίωμα να ζητησεις αντικατασταση.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως δεν το χες σε πρίζα ασφαλείας?Η προβληματική πρίζα και σου κάηκε?Μηπως είχε καταιγίδα και έπεσαν οι τάσεις? Αν ναι τότε δε φταίει σε τίποτα το eshop.

Δημοσ.

Μήπως δεν το χες σε πρίζα ασφαλείας?Η προβληματική πρίζα και σου κάηκε?Μηπως είχε καταιγίδα και έπεσαν οι τάσεις? Αν ναι τότε δε φταίει σε τίποτα το eshop.

Αυτες ειναι οι δικαιολογιες που περιμενω να ακουσω απο το eshop και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα μπω στον κοπο να μιλησω μαζι τους.

Στην πραγματικοτητα ο κονβερτορας δεν σταματησε να δουλευει εντελως,δουλευε για 30 δευτερολεπτα,σταματουσε για πεντε λεπτα,μετα ξανα 30 δευτερολεπτα,μετα ξανα πεντε λεπτα κτλπ κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Αυτες ειναι οι δικαιολογιες που περιμενω να ακουσω απο το eshop και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα μπω στον κοπο να μιλησω μαζι τους.

Στην πραγματικοτητα ο κονβερτορας δεν σταματησε να δουλευει εντελως,δουλευε για 30 δευτερολεπτα,σταματουσε για πεντε λεπτα,μετα ξανα 30 δευτερολεπτα,μετα ξανα πεντε λεπτα κτλπ κτλπ κτλπ

προβληματικο θερμοστάση είχε λοιπόν...

σου προτεινα παραπανω μια διαδικασία και νομιζω οτι ειναι η ορθη, αν θελεις την ακολουθείς και αν δε "συμβαδίζουν" με το νομο απλούστατα πας για ΓΓΚ

• Moderators
Δημοσ.

ερωτηση στα γρηγορα για να μην ανοιξω αλλο τοπικ! παω ενα μπ3 για σερβις στο παμλικ λεει οτι θελει 20-25 εργασιμες

οταν του ειπς αυτο για τις 15 μερες μου ελεγε οτι ισως ειναι πολιτικη αλλου καταστηματος και του ειπα οτι ειναι νομος!

οποτε τωρα εχω κατεβασει το pdf . Παω του το τριβω στη μουρη απαιτω να μου δοθει αλλο να κανω τη δουλεια μου και αν αρνηθει και παλι παιρνω ΓΓΚ?

Δημοσ.

Ναι δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πες τους αν αρνηθούν ότι θα πέσει η καταγγελία.

Το μόνο που παρατηρώ τώρα που ξαναδιαβάζω το νόμο, είναι ότι ο νόμος λέει ότι δικαιούται ο πελάτης να ζητήσει αντικατάσταση, αλλά δεν λέει ότι το κατάστημα υποχρεούται να του την δώσει.Οπότε δε ξέρω αν υπάρχει υποχρέωση του καταστήματος να ανταποκριθεί στο αίτημα κάποιου... Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ή αν έχεις όρεξη να μιλήσεις με την γενική γραμματεία πριν πας καλού κακού.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όταν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής για προϊόν εντός εγγύησης υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες μέρες, δικαιούστε να ζητήσετε την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή (ά. 5, παρ. 5 του ν. 2251/1994).

http://www.1520.gov.gr/syxnes-erotiseis-proionta/93-syxnes-erotiseis/197-poliseis-katanalotikon-agathon-eggyiseis-service-odigies-xriseos-klp

Είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν μέχρι να είναι έτοιμο το δικό σου....

αυτό, από την στιγμή που σου είπαν εξαρχής ότι θα πάρει πάνω από 15 εργάσιμες οφείλουν να σου δώσουν προσωρινό αντικαταστάτη μέχρι να επισκευαστεί ή να γίνει αλλαγή στο προϊόν σου...

Δημοσ.

Και τι τους εμποδίζει να σου πουν οτι θα πάρει 10 μέρες και απλα τελικά να πάρει 15++++ μέρες. ;)

Εγω έχω στείλει 2 φακούς μου Γερμανία για επισκευή εντός εγγύησης (βασικά η ελληνική αντιπροσωπεία τους έχει στείλει), έχει περάσει ένας μήνας και θα πληρώσω και μεταφορικά... Πως σας φάνηκε;;;; (και μιλάμε για φακούς αξίας 150€)

Πρέπει να φυλάγεσαι απο παντού ρε και να το ψάχνει πολυ πριν κάνεις μία αγορά. Καλα που μου το θύμισες να τους πάρω αύριο να τους ξεχέσω...

Υ.Γ. Τις προάλλες ήμουνα στο βουνό με ένα φακό με δυναμό απο τα παιδικά μου χρόνια.

• Super Moderators
Δημοσ.

τπτ, αλλά όταν περάσουν οι 15 αυτές μέρες και δεν έχει γίνει αλλαγή/επισκευή, μπορείς να πας και να ζητήσεις προσωρινή αντικατάσταση...

αν σου πουν εξαρχής ότι θέλει πάνω από 15 εργάσιμες τότε πρέπει να σου κάνουν κι από την αρχή προσωρινή αντικατάσταση...

Δημοσ.

Εγω ελαβα μνμ που ελεγε ξεκαθαρα 15 με 20 μερες,οχι 10 με 15.

Και δεν υπολογιζω την μια εβδομαδα που με ειχαν στο περιμενε πριν να λαβω το μνμ

Δημοσ.

2015 κι ακομα υπαρχουν τυποι που οχι απλα ψωνιζουν απτο eshop αλλα ανοιγουν τα τοπικ που εχουν ανοιχτει 1000δες φορες εδω και μια 10ετια απο ακρη σε ακρη του (ελληνικου) διαδικτυου, χωρις ουτε να μπουν στον κοπο να ψαξουν τι γραφτηκε σε εκεινα, ουτε και να παρουν τα μετρα τους.

"Σιγα μην τυχει σε εμενα".

Ε, ετυχε και σε 'σενα (δεν εννοω τον topic starter-γενικα μιλαω). Αλλη μια "κοκκινη καρτα στο eshop", ο επομενος. Μια 10ετια τωρα reproduce το ιδιο σεναριο απο διαφορετικα ατομα.

Δεν υπαρχει δικαιολογια οταν η πληροφορηση απεχει 30 εκατοστα απο τα ματια σας. Τα θελετε και τα παθαινετε.

ΥΓ. Περι καταγγελιων στο ΓΓΚ δεν ιδρωνει το αυτι τους. Δεν εννοω να μην κανετε. Φυσικα και να κανετε. Αλλα μη νομιζετε οτι θα σωσει την παρτιδα αυτη η κινηση. Η παρτιδα δε σωζεται εξαιτιας των "σιγα μην τυχει σε εμενα" που συνεχιζουν και τα ακουμπανε σε λαμογια.

• Like 3
Δημοσ.

2015 κι ακομα υπαρχουν τυποι που οχι απλα ψωνιζουν απτο eshop αλλα ανοιγουν τα τοπικ που εχουν ανοιχτει 1000δες φορες εδω και μια 10ετια απο ακρη σε ακρη του (ελληνικου) διαδικτυου, χωρις ουτε να μπουν στον κοπο να ψαξουν τι γραφτηκε σε εκεινα, ουτε και να παρουν τα μετρα τους.

Δεν υπαρχει δικαιολογια οταν η πληροφορηση απεχει 30 εκατοστα απο τα ματια σας. Τα θελετε και τα παθαινετε.

Έχει και τα θετικά του όμως! Ποικιλία, καλές τιμές, δωρεάν μεταφορικά. Επίσης, εγώ (και πολλοί άλλοι πιστεύω) έχω πάρει πολλά πράγματα και δεν είχα κάποιο θέμα ούτε στα ελαττωματικά προϊόντα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...