Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα χα, άλλη μια gaming απάτη, πάντα οι εταιρίες θα αντιμετωπίζουν τον gamer σα παιδάκι του δημοτικού που μπορούν να το κάνουν ότι θέλουν, σκληροπυρηνικός gamer για αυτές σημαίνει άτομο χαμένο στο κόσμο του(ς) που του πουλάνε με το τσουβάλι ότι άχρηστο και μη εργονομικό θέλουν.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ Acer προιόν, αλλά μερικοί γνωστοί μου δεν είχαν ποτέ κάποιο πρόβλημα με τα Acer τους. Δε ξέρω γιατί έχουν αποκτήσει τόσο άσχημη φήμη, έχω δει και ακούσει για άλλες εταιρίες που πολλά προιόντα τους είχαν αρκετά προβλήματα, αλλά για Acer μόνο στο internet διαβάζω ότι δεν είναι αξιόπιστη.

Δημοσ.

Γεμίσαμε στα και καλά "gaming" προϊόντα. Έλεος πια.

Επίσης επειδή η Acer δίνει πολύ μεγάλο προσοχή, καλό θα ήταν να δώσεις κι εσύ voltmod :)

Πάντα φιλικά.

Δημοσ.

Εγώ έχω 2 Acer ...έναν του 2007(1300€) και έναν του 2009(650€) η χρήση που τους κάνω τόσα χρόνια ειναι οικιακή ... Δλδ στις αρχές κανα παιχνιδακι κλπ γιατί το 2007 είχε τοπ χαρακτηριστικά ...και για 2 χρόνια έτρεχα όλα τα games χαλαρά ...! Απο κει και μετά δεν αναβαθμησα και τον είχα για γενική χρηση ! Μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα ! Λειτουργούν άψογα όλα ... Μόνο το πλήκτρο για την φωνή έχει χαλάσει ... Πάντα τόσα χρόνια τον δουκευα με βάση με 2 ανεμηστηρες ...ειμαι αρκετά ευχαριστημένος !

Δημοσ.

Ο CEO της Acer, Jason Chen δήλωσε ότι η εταιρεία αξιοποιεί τις ορδές των σκληροπυρηνικών gamers που διατηρεί στο εσωτερικό της για να την καθοδηγήσουν στην ανάπτυξη επερχόμενων προϊόντων που απευθύνονται στους σκληροπυρηνικούς gamers.

οποτε οπως καταλαβαινεται αν κατι δεν παει καλα ....ολοι  αυτοι θα απολυθουν.....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξαναπαίρνω ΠΟΤΕ acer ακόμη και να βγάλουν διαμάντια.

Min akouo xazomares den xanaperno acer pes to lgo kai to sizitame! den einai turboX

Δημοσ.

Δεν ειναι ομως και πολυ καλυτερα ειδικα για games οπως παρουσιαζονται στο συγκεκριμενο αρθο.Και κατι που εχω παρατηρησει και με ενοχλει ιδιαιτερα στα laptop της ειναι οτι εχουν για καποιο περιεργο λογο ακομα και τα ακριβοτερα των 1000ευρω μολις 1 χρονο εγγυηση....

Δημοσ.

Acer Netbook ZG8. Σκληρη χρυση απο το 2009 και μεχρι σημερα, χωρις να αλαχτει ποτε παστα και ποτε δεν καθαριστικε, δουλευει σαν αψογα.

Acer Aspire V7 οτι μα οτι καλυτερο εχω δει σε λαπτοπ!!!

Δημοσ.

Δεν ξαναπαίρνω ΠΟΤΕ acer ακόμη και να βγάλουν διαμάντια.

Εγώ πάντως αν θα αγόραζα ξανά λάπτοπ... θα έπαιρνα μόνο acer. Είμαι υπερβολικά ικανοποιημένος!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους-ες δεν ξέρω τι έχετε με την ACER αλλα το δικό μου aspire 7730 ZG   απο το '09 που το έχω  δουλεύει μια χαρά αν μπορούσα να αλλάξω κατι θα ήταν η κάρτα γραφικών! Παντως αν είχα λεφτά πάλι acer θα έπαιρνα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...