Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με βοτανοθεραπείες έχει να κάνει, και όποιος ασχολείται με τα φυτικά προϊόντα ίσως έχει ακουστά το παραπάνω όνομα (ένας γέρος είναι που τα έχει τινάξει).Χωρίς πολλά πολλά.. και για να τα προτείνω σε μεγάλες γυναίκες που τις ενδιαφέρουν.. Ξέρει κανείς αν είναι 100% όσο καλά λένε οι ίδιοι πως είναι τα προϊόντα τους; Διάβασα και εγώ η ίδια ένα βιβλιαράκι που μου έδωσαν οι ίδιες, και λέγανε πως είναι ιαματικά τα stuffια τους. Χάνεις κιλά με ρυθμιστικά βάρους, φυσικά αντικαταθληπτικά (που όσο μεγαλώνω από τα 20 στα 25 έχω μάθει πως η μισή Ελλάδα χαπακώνεται και μου τη λέτε εμένα που τα σκάω τα Σάββατα), πεπτικά βοηθήματα, ηρεμιστικά, πηγές βιταμινών και ενέργειας (ολολ).Στη πράξη αξίζουν τα συγκεκριμένα ή τσάμπα τα χρήματα των άμοιρων γυναικών;Thanks εκ των προτέρων.Υ.Γ: Τώρα αν κάποιος είναι φύτουκλας και έχει ασχοληθεί με τα green θέματα και ξέρει καλύτερα, αν μας πει την εταιρία που εμπιστεύεται ο ίδιος.. ίσως να ήταν και το ίδιο εξυπηρετικό.
idomeneas7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη η μανα μου τα επαιρνε αυτα, μαζι με ολα σχεδον τα εναλλακτικα της παγκοσμιας αγορας, ξερω απο πρωτο χερι οτι ειναι μουφες. Οπως και ολα τα αλλα δηλαδη. Δεν καταλαβα, θες να χαπακωθεις επειδη χαπακωνονται και οι αλλοι ή εχεις προβλημα?
gatokoritso Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εγω δεν πιστευω σε αυτες τις πανακριβες αηδίες.αμα θελω βοτανο το αγοραζω απο μαγαζι με βοτανα το βραζω και το απολαμβανω χωρις ενα σωρο λεφτα.μια σωστη διατροφη σε ολα βοηθαει.τα συμπληρωματα μονο μετα απο εντολη γιατρου και ολα οκ. μια μπιζνα ειναι και οσο ποιο γρηγορα το καταλαβει ο κοσμος τοσο καλυτερα. 3
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν είστε σίγουροι και δε το λέτε από αντίδραση.. τότε σώζετε.idomeneas αρκετά φυτικά καταναλώνω εγώ, και το antistress μου είναι πολλά GB από Chillstep με απλά σβησμένα τα φώτα. Άλλωστε εγώ 49 κιλά είμαι, στο τέτοιο μου τα γράφω όλα και όλους. Εφόσον το gatokoritso το λέει με την λογική του, και εσύ idomenea λες πως η μάνα σου έπαιρνε "ΓΕΝΙΚΑ" τέτοια φυτικά.. Ακόμα για τα συγκεκριμένα άποψη δεν έχω για να τα αποκλείσω.Υ.Γ: Για τη μάνα μου και κάτι φίλες της είναι. Μου είπαν το κλασικό "χτύπα τα στο ντερνέτ να δεις τι λένε γι' αυτά".
idomeneas7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καθολου γενικα, επαιρνε τα συγκεκριμενα και ειχε δοκιμασει μεταξυ αλλων Solgar, Aloe Forever, Herbalife, Nutrimetics, ομοιοπαθητικη, ρέικι, βαθια χαλαρωση, μεθοδο Τοματις, γιόγκα, κεχριμπαροθεραπεια, spiritual healing, εθαιρια ελαια, ρεφλεξολογια και ενα σωρο αλλα που δεν μου ερχονται τωρα. Ηταν πολυ των εναλλακτικων-βιολογικων κλπ. Γνωμη μου ειναι πως ολα αυτα ειναι μουφα στη χειροτερη και placebo στην καλυτερη. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 lol αν δεν άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο στην μητέρα σου από όλα αυτά που πήρε και τις θεραπείες που δοκίμασε.... μάλλον μούφες είναι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 idomeneas7 μας έφτιαξες φίλε.Να 'σαι καλά, ευχαριστώ για το reply.
kathytherion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιζει πολυ η αυθυποβολή σε αυτα τα προιόντα!θεωρώ οτι τα βότανα έχουν δράσεις ,πιο ήπιες απο τα φάρμακα αλλά μπορεις να τα παίρνεις και χύμα, δεν εχει σημασία η μαρκα...πολλές φορές αν αγοράσω μιγμα αφεψημάτων τυποποιημένο και μου αρέσει,απλά βλέπω στα συστατικά τι περιέχει, αγοραζω τα αντίστοιχα βοτανα και τα φτιαχνω μόνη μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα