daPro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω πάθει ζημιά με την μπύρα...με το που θα σχολασω στο πρώτο περίπτερο σταματάω για μια μπύρα αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα..χαχα βότκα μόνο με παρέα.. ουίσκι κανα βράδυ για να ισιωσω..
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν πίνω αλκοόλ, πολύ σπάνια μπύρα, το κρασί το θεωρώ πιο υπερτιμημένο και από το star wars, να κάτσω να πιώ μόνος μου αποκλείεται. Σε γενικές γραμμές απορώ πως γίνεται κάποιοι πίνουν συστηματικά και πως κάποιος μπορεί να γίνει αλκοολικός. Δεν μου αρέσει να με πιέζουν να πιώ και το ξεκαθαρίζω απ την αρχή, πίνω όσο μου κάνει κέφι, και εάν μου κάνει κέφι, η παρέα η καλή δεν είναι η σουρωμένη, αλλά αυτή που είναι στο κέφι, το να γίνεις σκατά απ το πιόμα χαλάς την παρέα και μόνο. Μην ξεχνάτε, ο νηφάλιος γελάει με τον μεθυσμένο, ο μεθυσμένος γελάει μόνος του.
king2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ουισκι δεν εχω πιει ποτε και μπυρα 1 φορα και αυτη γιατι παραγγειλε ολη η παρεα.Μια βοτκα με λεμονι για οταν ειμαι εξω η κανενα κοκκινο κρασι που κανει καλο 1-2 φορες το μηνα αρκει.
bluesattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Mπυρα , ουζο , κονιακ. Δεν πινω ουτε σταγονα απο κατι που δεν μου αρεσει , μονο και μονο για την παρεα η για να χαλαρωσω η να μην φανω ξενερωτος στην γκομενα κλπ.Αν δε εχει αυτο που θελω θα παρω κοκα κολα
doctorkostis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παντως το καλο ουισκι το απολαμβανω. Σκετο. Και συνηθως ειναι ενα ποτο στο σπιτι, οχι 3-4. Εξω συνηθως καμια μπυριτσα, σπανια κατι αλλο. 2
kastoriadis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ συνήθως πίνω ρούμι και dark fix.... Εγώ συνήθως πίνω ρούμι και dark fix.... Όχι μαζί...!!!
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ σκέφτομαι να κόψω τα ποτά, όχι το αλκοόλ Η μπύρα δηλαδή δεν κόβεται όπως επίσης για φαγητό να πας με παρέα, ένα ουζάκι μια ρετσίνα θα την πιεις 1
christiana78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 ναι, τα ποτά που έχω διαλέξει να πίνω τα πίνω γτ μου αρέσουν και γευστικά. νομίζω οτι το ποτό έχει συγκεκριμένους λόγους ύπαρξης και όταν χρησιμοποιείται αντί να σε χρησιμοποιεί είναι απλά ένα εργαλέιο... χαλάρωσης, διασκέδασης, και ανοίγματος.. δεν υπάρχει λόγος να του δίνονται παραπάνω διαστάσεις , καταλαβαινω όμως οτι μπορεί έυκολα να πάρει το πάνω χέρι πολλές φορές
Adon1s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 -Ρακόμελο -Τσίπουρο ( με ) -Μπύρα ( όλα τα είδη πλην cider ) -Κρασί AN πάμε σε μαγαζί που θέλει κράτηση και μπουκάλι ( όχι σκυλάδικα εννοείται ) 9 στις 10 φορές θα πάρουμε βότκα . Αυτά
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σε μαγαζι που θελει μπουκαλι κ εγω βοτκα προτιμω. Με λεμονι Αλλιως σε μαγαζι που ξερω οτι εχει οκ ποτα θα παρω παλι ενα ποτηρι βοτκα λεμονι ή μπυρα. Κρασι πινω αραια κ που, σε κανα εστιατοριο. Και προτιμω το λευκο. Μου αρεσουν πολυ τα κοκτειλ ειδικα οταν ο μπαρμαν ξερει τι κανει.. Γιατι εχω πιει κ να ναι χαλια. Επισης μ αρεσει το baileys ελλα εχω χρονια να πιω!
idomeneas7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα ποτα, επινα κοκα κολα με ουισκι και χυμο με βοτκα για την παρεα και γιατι πληρωνα το μεριδιο μου απο το μπουκαλι. Απο σφηνακια επινα σχετικα ευχαριστα νορθ και μαρτινι. Το τζιν, η τεκιλα αλλα και ολα τα σχετικα ποτα σκετα μου φαινονταν παντα αηδια. Η μπυρα μου αρεσει, αλλα απο το μπουκαλι και με τσιγαρο. Απο τοτε που εκοψα το καπνισμα (1 χρονο) δεν εχω πιει τιποτα και δεν μου λειπει. Καμια κοκα κολα λαιτ λιγουρευομαι που και που αλλα κρατιεμαι.
revolver1990 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 2 μήνες δεν έχω πιει τίποτα.Εδώ και ένα χρόνο πίνω 1 φορά τις 3 βδομάδες καμιά τσικουδιά.Παλιότερα έπινα αν υπήρχε καλή παρέα μέχρι να μεθύσουμε όντας φοιτητές.
Adon1s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Επισης μ αρεσει το baileys ελλα εχω χρονια να πιω! πωωω τι θυμήθηκα στο λύκειο πίναμε "για αλλαγή" και "μούρη" φραπέ με Baily's αντι για γάλα 1
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αλκοόλ με αλκοόλ έχει διαφορά κατ' εμέ. Πχ άνθρωπος που θα πιει αυτές τις παπαριές τα Gordon's Space και τα παρεμφερή, ή Baileys και δε θα του αρέσει, είναι ανώμαλος. Όχι ότι είναι ποτάρες, τουναντίον, απλώς είναι πανεύκολη γεύση. Τώρα ανθρώπους που δε τους αρέσει η μπύρα ή το κρασί ή το βίσκι, είναι πιο κατανοητό γιατί είναι πιο παράξενες γεύσεις από αυτό που έχουμε συνηθίσει μεγαλώνοντας, αλλά ακόμα και σε όσους αρέσουν, παίζουν ρόλο άλλοι χίλιοι παράγοντες. Άλλο να σαι ανάσκελα στην ξαπλώστρα τον Ιούλιο και άλλο δίπλα στο τζάκι τον Γενάρη, άλλο να 'ναι 2 το μεσημέρι και να τρως παϊδάκια και άλλο 11 το βράδυ με ξηροκάρπι. Άλλος παράγοντας είναι και πόσο το σηκώνεις αναλόγως του τι πίνεις. Εγώ πχ μπορώ να κατεβάζω βότκες με το ντεπόζιτο και να κάνω κεφάλι, αν πιω κρασί στο ενάμισι μπουκάλι είμαι ζάντα. Ανέφερε κάποιος προηγουμένως ότι μπορεί να πίνει μέχρι Χ καφέδες τη μέρα, εγώ πίνω καφέ για να χαλαρώσω πριν κοιμηθώ. Εννοώ, δε μπορείς να βγάλεις γενικό κανόνα για "τους ανθρώπους" για το "αλκοόλ" ή για όποια ναρκωτική ουσία. Η γενική απάντηση είναι πως το αγαπάμε πάντως. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα