Ison_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στην αίσθηση ζέστης πιο πολύ σημασία έχει το πάχος του παπλώματος παρά το υλικό του. 2
Whargoul Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/12/2014 στις 8:42 ΜΜ, zoranb είπε Φίλε όλοι οι άντρες είμαστε μωρά, ρώτα τις γυναίκες να δείς τι θα σου πούνε! Αααα επίσης θα πούν πως εκτός από μωρά, είμαστε και γουρούνια! Δλδ γουρουνάκια? Δεν ακούγεται και τόσο άσχημο τελικά όταν περιγράψεις όλο το παραλήρημα με μια λέξη!
zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει να είναι όμως κρύο (αφού είναι βαμβακοσατέν) όταν πρώτο ξαπλώνει κανείς στο κρεβάτι... σωστά;
blazar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 @ToniaPant εσύ προσωπικά έχεις αναλάβει την προώθηση των συγκεκριμένων;
Dannie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω ενα της Κεντια microfiber που πηρα το εβαλα μια φορα και δεν αντεξα για δευτερη(εσκασαααααααα).Εχω βολευτει με ενα παλιο που εχω με βαμβακι μεσα.Βεβαια εγω ζεσταινοναι και ευκολα οποτε δεν ξερω αν μπορω να κρινω σωστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 10 hours ago, McNerd said: Μπα. Το υλικο του. 11 hours ago, ToniaPant said: σωστό
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 On 16/12/2014 at 18:38, mourmoura said: τα microfiber πωλούνται ως σχεδιασμένα για ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες και δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν πουπουλένια, τα οποία ελιναι μεν ζεστά αλλά αν τα πούπουλα δεν έχουν αποστειρωθεί, και να μην είχες αλλεργίες είναι πιθανό να βγάλεις. Εγώ μετά από μεγάλη ερευνα κατέληξα να αγοράσω microfiber και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Τι έμαθα με την έρευνα; Τα πουπουλένια προέρχονται από βασανισμό ζωντανών ζώων Τα μάλλινα είναι τα καλύτερα αλλά είναι ακριβά Η microfibra ελληνικά μικροίνα είναι καινούργια τεχνολογία με ίνες συνθετικές πιο λεπτές από μετάξι, είναι φιλική σε άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, ένα πάπλωμα είναι ζεστό και αναπνέει χωρίς να σε κάνει να ιδρώνεις, είναι φτηνά, πλένονται στο πλυντήριο (μεγάλο συν για τους αλλεργικούς), δεν χάνουν το σχήμα τους με τα χρόνια και είναι πανάλαφρα. Προσοχή όμως!! προσέξτε, άλλο hollowfiber και άλλο microfiber!! Επίσης αν θελήσετε να αγοράσετε ψάξτε να έχει γέμιση 300 gsm και πάνω. Αυτό δείχνει την πυκνότητα η οποία το κάνει "χειμωνιάτικο", γιατί ψάχνοντας είδα πως πολλοί τα χρησιμοποιούν όλο το χρόνο χωρίζοντάς τα σε ανοιξιάτικα και χειμωνιάτικα. αν δε διαλέξετε και κάποιο με 233 κλωστές βαμβακερό κάλυμμα δε νομίζω να το μετανιώσετε. Εγώ το δικό μου το πηρα 55 ευρώ υπέρδιπλο. δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο.ολα εχουν τα συν και τα πλην αναλογως την χρηση που το θες.το μαλλινο οταν λεμε για merino εχει πολλα συν αλλα πχ δεν ειναι οτι πιο ελαφρυ ιδιαιτερα αν βραχει.σε ολα υπαρχουν θετικα και αρνητικα.το down feather απο την αλλη ειναι πολυ ζεστο πολυ ελαφρυ πολυ ακριβο και δεν τα παει καλα.με την υγρασια εκτος αν ειναι hydrophobic που μετα ειναι πιο ακριβο.και σε ολα υπαρχουν ποιοτητες 10 hours ago, ToniaPant said: γεια σας! ρε συ τα μάλλινα τσιμπάνε... επίσης με τα πουπουλένια σκας αλλά δεν ιδρώνεις γιατι αναπνέει - θεωριτικά πάντα μιλώντας - εγω ακριβώς αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω αλλά το παπλωμά μου ειναι από δω https://www.bedandbath.gr/kentro-upnou/paplomata/paploma-vamvakosaten-rige-fieldcrest-ultra-soft-000964/?ColorID=120και είμαι φουλ ικανοποιημένη... λέει είναι βαμβακοσατέν... και είναι και ελαφρί ώστε να μη με πνίγει... και ζεστο ελπίζω να βοήθησα αλλο το μαλλινο γενικα και αλλο το merino.to merino γενικοτερα δεν τσιμπαει ακομα και σε μπλουζα.το βαμβακι ειναι το κλασσικο value for money
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 16 hours ago, ToniaPant said: ρε συ τα μάλλινα τσιμπάνε... το παπλωμά μου ειναι από δω https://www.bedandbath.gr/kentro-upnou/paplomata/paploma-vamvakosaten-rige-fieldcrest-ultra-soft-000964/?ColorID=120και είμαι φουλ ικανοποιημένη... λέει είναι βαμβακοσατέν... και είναι και ελαφρί ώστε να μη με πνίγει... και ζεστο ελπίζω να βοήθησα 4 χρόνια μετά ο ζορανμπί θα έχει πάει αυτοπροσώπως στην Αυστραλία, θα έχει κουρέψει γουλί το δύσμοιρο το μερινος, θα έχει γυρίσει και λογικά θα κοιμάται στην παπλωματάρα του. 1
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 On 26/09/2018 at 16:42, Ison_ said: Στην αίσθηση ζέστης πιο πολύ σημασία έχει το πάχος του παπλώματος παρά το υλικό του. nope.αναλογως το υλικο θες και αλλο παχος.αν βαλει συνθετικο θα βγει ογκωδες και βαρυ.αν βαλεις feather down αναλογως και την ποιοτητα του θα βγει πιο λεπτο ή οχι οπως και πιο ζεστο ή οχι. On 26/09/2018 at 16:44, ToniaPant said: σωστό nope.δες απο πανω. On 26/09/2018 at 17:36, McNerd said: Μπα. Το υλικο του. και το υλικο και το παχος.
Apoll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/12/2014 στις 3:22 ΜΜ, zoranb είπε Έχει κανείς μάλλινο πάπλωμα με μαλλί Αυστραλιανού προβάτου Μερινός; Ρωτάω επειδή θέλω να πάρω γιατί σκάω με τα πουπουλένια παπλώματα και τα μάλλινα λένε πως είναι πιό δροσερά... ισχύει; Εάν ξέρει κανείς, παρακαλώ να συνδράμει! Συνθετικό φυσικά γιατί δεν χρειάζεσαι όλους τους μικροοργανισμούς και ζωύφια που πιάνουν τα φυσικά. Τα συνθετικά έρχονται σε διάφορα μεγέθη (tog). Αν χρειάζεσαι ελαφρύ, tog 2.5-4.5 αν χρειάζεσαι για χειμώνα, tog 10.5-13.5
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 On 29/09/2018 at 17:14, Apoll said: Συνθετικό φυσικά γιατί δεν χρειάζεσαι όλους τους μικροοργανισμούς και ζωύφια που πιάνουν τα φυσικά. Τα συνθετικά έρχονται σε διάφορα μεγέθη (tog). Αν χρειάζεσαι ελαφρύ, tog 2.5-4.5 αν χρειάζεσαι για χειμώνα, tog 10.5-13.5 ολα ειναι και θεμα συντηρησης βεβαια.και τα 2 μπορουν να βρωμισουν αν δεν τα προσεχεις παντα.βεβαια το πουπουλο εχει πιο δυσκολο πλυσιμο.βεβαια και στις δυο περιπτωσεις για αυτο υπαρχουν θηκες για παπλωματα οπως και για αυτο υπαρχει και το απεξω απο το πουπουλο(προστασια). το συνθετικο ειναι το πιο φτηνο βεβαια το πιο ευκολο να το πλυνεις αλλα πιο βαρυ σε σχεση με αλλα πχ πουπουλο.
bapel Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 το πιο ωραίο ύπνο τον έχω κάνει με βελέντζα στο χωριό.Είναι βαριά βέβαια αλλά εμένα μου αρέσουν τα βαριά σκεπάσματα 1
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 19 minutes ago, bapel said: το πιο ωραίο ύπνο τον έχω κάνει με βελέντζα στο χωριό.Είναι βαριά βέβαια αλλά εμένα μου αρέσουν τα βαριά σκεπάσματα φαγουρα δεν σε πιανει με μαλλι? κανα merino ναι αλλα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα