Kurokidan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να παραγγείλω κάτι από το Ebay αλλά με προβληματίζει κάπως το μέγεθος του πακέτου φοβούμενος μην το κόψουν τελωνείο και με βάλουν να πληρώσω τπτ παπάδες. Το κόστος του προίοντος είναι γύρω στα 50€ πάνω κάτω και οι διαστάσεις της συσκευασίας (χωρίς την δεματοποιήση που λογικά θα γίνει) είναι 51.5 x 29.5 x 8.8 cm (WxHxD). Ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία αν τα τσεκάρουν βάση τιμής ή βάση όγκου? Η μήπως κάτι ενδίαμεσο? Κάθε πληροφορία ευπροσδεκτή... Ευχαριστώ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 βαση τιμης ειναι !! αν ειναι 50€ δεν εχεις θεμα (αν και στην Ελλαδα ειναι και λιγο οτι να ναι γενικα)
Kurokidan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Έχω πάρει κατά καιρούς και ακριβότερα πράγματα, κάτω από 100$ βέβαια πάντα κ δν είχα θέμα γιατί τα πακέτα ήταν μικρού μεγέθους απλά τώρα αυτό με τρομάζει κάπως λόγο όγκου...
mech35 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αν το φέρεις με ελτά και να σε πιάσουν στην χειρότερη να πληρώσεις ένα 23% φπα. (απ'οτι έχω καταλάβει σε μεγαλύτερα ποσά μπαίνει και το ποσοστό του δασμού ενώ οι μεταφορικές κούριερ χρεωνουν και μέγαλα έξοδα εκτελωνιστη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα