Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια ειρωνία. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά όταν φτιάξετε εσείς σελίδα που θα έχει 100% τεχνητή νοημοσύνη ελάτε να μου πείτε.

Σύντομα θα δείτε πολλά πράγματα. ΜΙλάμε για ένα project που θα εκπαγείτε. Ήδη φτιάχνοντε και τα γραφεία μας στο Βέλγιο. Και εσείς οι εξυπνάκηδες θα σας κοπεί το γέλιο σύντομα.

Σε λίγες μέρες θα στείλω λινκ με το demo και κομμάτι κώδικα.

Δημοσ.

αλλά όταν φτιάξετε εσείς σελίδα που θα έχει 100% τεχνητή νοημοσύνη ελάτε να μου πείτε.

Μέχρι να τη φτιάξεις εσύ, δε σου λέμε τίποτα γιατί πας και τα λες

• Like 1
Δημοσ.

Ήδη φτιάχνοντε και τα γραφεία μας στο Βέλγιο.

@@ γραφεία φτιάχνονται! Διάβασα προ ολίγου το πρώτο post, πετάχτηκα μέχρι το Βέλγιο με τη συσκευή διακτινισμού που έχω εφεύρει - για την οποία, όπως καταλαβαίνεις, δε μπορώ να πω περισσότερα... - και μόλις επέστρεψα (καλώς σας βρήκα).

Το γύρισα γειτονιά-γειτονιά, σοκάκι-σοκάκι, πόρτα-πόρτα, αλλά γραφεία σας δεν είδα πουθενά. Αποκλείεται να μην τα πρόσεξα. Θα ήταν τα μόνα απ' όπου θα ξεχείλιζε η τεχνολογία απ' τα παράθυρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Το φοβερό και τρομερό pandoo.cc με την unlimited επεξεργαστική ισχύ ακόμα ανοίγει ;;;  :cry: 

Μετακομίσατε και από τον Καναδά στο Βέλγιο βλέπω , πάντα τέτοια.

Δημοσ.

Μέχρι να τη φτιάξεις εσύ, δε σου λέμε τίποτα γιατί πας και τα λες

Εσύ κακόπιστε, μέσα το κεφάλι και μη σηκώσεις βλέμμα αν δε φτιάξεις και ο ίδιος σελίδα με 100% τεχνητή νοημοσύνη. Άντε με το θράσος σας, ορισμένοι!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum

Είμαι χρόνια αναγνώστης αυτού του καταπληκτικού forum, απλά τώρα γράφτηκα να μεταδώσω ένα φανταστικό νέο. 

Δουλεύω με την ομάδα μου πάνω σε ένα νέο project και σύντομα θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το διαδίκτυο. 

Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σύντομα όμως......

Είσαι σαφεστατος!

Αυτή την ανακοίνωση περιμέναμε όλοι μας !

Μην μας τα λες ολα με την μια...μπλοκαρουμε με τόσες πληροφορίες μαζεμένες.

Άσε μας ρε μάστορα μεσημεριατικο .... μεγάλη φαγούρα ειχαμε ... Αν εχεις κάτι να παρουσιάσεις κάντο ....αυτό που εγραψες πάντως ηταν μια παπαρια .

• Like 1
Δημοσ.

είσθε ανεπίτρεπτοι . Ειρωνεύεσθαι ένα project που ΑΚΟΜΑ δεν το έχετε δει. Για την ιστορία όλες οι μεγάλες ιδέες έχουν χλευάσει . Έν παση περιπτώσει ας περιμένουμε λίγο να δούμε

Δημοσ.

είσθε ανεπίτρεπτοι . Ειρωνεύεσθαι ένα project που ΑΚΟΜΑ δεν το έχετε δει. Για την ιστορία όλες οι μεγάλες ιδέες έχουν χλευάσει . Έν παση περιπτώσει ας περιμένουμε λίγο να δούμε

Όλες οι (σκέτο) ιδεες εχουν χλευαστεί, μεχρι που αποδείχτηκαν μεγάλες απο το αποτέλεσμα. Εσύ πρωτον χαρακτηρίζεις μεγάλη την ιδέα σου, χωρίς καν να ειναι στον αέρα και δευτερον η ιστορία εχει δείξει οτι οσες ιδεες προχαρακτήρισες ως μεγαλες, έσκασαν (pandoo, alpha, fake fb, κλπ). 

Η ειρωνεία που τρως ειναι κριτική για τα γραφόμενα σου, όχι για το προϊόν/ιδέα σου. Προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορα. 

Μακάρι να ειναι μεγάλη και να κάνει κάτι πρωτοποριακό και χρήσιμο για όλους, αλλά μέχρι τότε δεν μπορείς να κάνεις χαρακτηρισμους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω arc γιατί άπευθεινεσαι σε μένα ... Εγώ απλά περιγράφω τον αέρα που αποπνέει το πρώτο ποστ αυτού του νήματος

Δημοσ.

@@ γραφεία φτιάχνονται! Διάβασα προ ολίγου το πρώτο post, πετάχτηκα μέχρι το Βέλγιο με τη συσκευή διακτινισμού που έχω εφεύρει - για την οποία, όπως καταλαβαίνεις, δε μπορώ να πω περισσότερα... - και μόλις επέστρεψα (καλώς σας βρήκα).

Το γύρισα γειτονιά-γειτονιά, σοκάκι-σοκάκι, πόρτα-πόρτα, αλλά γραφεία σας δεν είδα πουθενά. Αποκλείεται να μην τα πρόσεξα. Θα ήταν τα μόνα απ' όπου θα ξεχείλιζε η τεχνολογία απ' τα παράθυρα. 

Βέλγιο; και εσύ; με την ταχύτητα φωτός που έχει μια συσκευή διακτινισμου;; (έχω και εγώ στο γκαραζ)

Και έλεγα ποιος μαλάκας μου πήρε τον καθρευτη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...