infin1tyGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το τι λέει με το τι (και αν) θα κάνει τελικά απέχει αρκετά.
dancer_69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο forum Είμαι χρόνια αναγνώστης αυτού του καταπληκτικού forum, απλά τώρα γράφτηκα να μεταδώσω ένα φανταστικό νέο. Δουλεύω με την ομάδα μου πάνω σε ένα νέο project και σύντομα θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το διαδίκτυο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σύντομα όμως...... Ένα έχω να πώ:
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 και μόνο που κάποιος δίνει 150$ να νοικιάσει ένα γράφει ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ποσό γεμάτου project θα γίνει και θα κανει ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ;;;; ε τότε θα σα κοπούν τα γέλια
infin1tyGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 και μόνο που κάποιος δίνει 150$ να νοικιάσει ένα γράφει ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ποσό γεμάτου project θα γίνει και θα κανει ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ;;;; ε τότε θα σα κοπούν τα γέλια Όλα αυτά τα συμπέρανες από το πρώτο post είπαμε. Μπράβο διορατικότητα...
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 BubbleTEK, δεν ξέρω αν το κατάλαβες από την τρομερή διορατικότητα σου, αλλά τα τελευταία σου 2 post τρολάρουν τον ts, όχι εμάς! Σε καλώ να επανέλθεις, για να μπορεί να εξελιχθεί η κουβέντα όπως πρέπει 2
panos- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 και μόνο που κάποιος δίνει 150$ να νοικιάσει ένα γράφει ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ποσό γεμάτου project θα γίνει και θα κανει ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ;;;; ε τότε θα σα κοπούν τα γέλια Εσύ το πήρες στα σοβαρά το θέμα... Βρε μηπως σε πληρωνουν για οπαδο του @$$@;=+=8#:TEK?
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερώτηση μόνο, με το παλιό ίντερνετ τι θα γίνει; Θα μπορούμε να το δώσουμε για απόσυρση; 6
mikelamar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κόφτε ρε τη πλάκα δεν είναι ο Δελαπόρτας...ο Δελαπατρίδης είναι!!! Αποθεώστε τον!!! 2
Silverage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εεεεε, ήρεμα με τις καινοτομίες, να προλαβαίνουμε να προσαρμοζόμαστε πρώτα. 1
Tragic! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εεεεε, ήρεμα με τις καινοτομίες, να προλαβαίνουμε να προσαρμοζόμαστε πρώτα. Όντως υπήρξε μια ταχύτατη μετάβαση στο μελλον, την καινοτομία και την πρωτοτυπία. Τρέμε Σαμάρα με το φρι γουι φι εδώ να δεις τι έχουμε..
evts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια ειρωνία. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά όταν φτιάξετε εσείς σελίδα που θα έχει 100% τεχνητή νοημοσύνη ελάτε να μου πείτε. Σύντομα θα δείτε πολλά πράγματα. ΜΙλάμε για ένα project που θα εκπαγείτε. Ήδη φτιάχνοντε και τα γραφεία μας στο Βέλγιο. Και εσείς οι εξυπνάκηδες θα σας κοπεί το γέλιο σύντομα. Σε λίγες μέρες θα στείλω λινκ με το demo και κομμάτι κώδικα. Ωραία, τώρα εγώ θα παίζω πιάνο και εσύ κλαρίνο!
fidolos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το περίεργο είναι που εξαφανίστηκε ο ts και ανελαβε ο "GOD" να συνεχίσει το νήμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις