Προς το περιεχόμενο

Το Lumia Camera v5.0 app βελτιώνει τον χρόνο εκκίνησης και προσφέρει επιπλέον HDR


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα video που δημοσιεύτηκε δείχνει βελτιώσεις καθώς και μία νέα σπουδαία δυνατότητα στην επερχόμενη έκδοση του Lumia Camera app (Lumia Camera v5.0)Στο video μπορούμε να δούμε καταρχήν την σημαντική βελτίωση στον χρόνο εκκίνησης της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας το "dedicated" πλήκτρο για την κάμερα. Επίσης, ο χρήστης του Nokia Lumia 830 δείχνει το νέο χαρακτηριστικό HDR.

 

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο video, ο χρήστης του Lumia 830 τραβάει μία φωτογραφία χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό "Rich Capture", και στην συνέχεια ρυθμίζει την φωτεινότητα στην φωτογραφία που τράβηξε.

Το κινητό τρέχει την πλέον σύγχρονη έκδοση των Windows Phone 8.1 σε συνδυασμό με το Lumia Denim firmware (με το συγκεκριμένο firmware περιμένουμε και την αναβάθμιση στο Lumia Camera app).

 

Να αναφέρουμε επίσης ότι όσοι χρησιμοποιούν το πρόγραμμα Preview for Developers, με την τελευταία αναβάθμιση "14219" προστέθηκε -επιτέλους- quick toggle στο Action Center για mobile data (cellular data) ώστε να είναι εύκολη η ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση τους με μία κίνηση.

 

 

Link.png Site: WPCentral

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η νέα Lumia camera εκτός απο το rich capture δλδ,το HDR , θα προστεθεί επησεις και λειτουργία που θα αφαιρείς και θα ρυθμίσεις την ισχυη του φλας σε τραβηγμένη φωτογραφία ... Επίσης προσθέτει 4k video στα 930 και 1520 στα 24fps ! Σημαντικές βελτιώσεις ! Επησεις αναμένεται μεγάλη αλλαγή στους αλγοριθμους και μεγαληββελτιωση στην ποιότητα εικόνας όλων των Lumia συσκευών και ειδικά 930-1520-1020 !

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα την πάρει ... Απλά δεν,θα έχει υποστηριξη 4κ ... Για το rich capture νομίζω πως δεν έχει ακουστεί τίποτα...ουτε αν ναι ούτε αν,όχι ... Πάντως σίγουρα θα βελτιωθούν οι αλγόριθμοι του 1020 και θα βελτιωθεί λιγο η ταχύτητα ...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμεις που εχουμε πιο φθηνά μοντελα (630) θα το παρουμα αρεγε το update της καμερας? Λογικά όχι πάντως..

Οσο για την καινουρια εκδοση της developers preview μου ηρθε κι εμενα και ειναι καλο που μπηκε το toggle στα mobile data.

Επίσης να πω πως χρηστης windows phone χωρις developers preview app δεν νοείται,μιας και παιρνεις ολα τα updates κατ'ευθειαν και δεν περιμένεις μήνες μεχρι να σου ερθουν κανονικά.

Εγω με το 630 εχω φακέλους στη home screen και πολλά άλλα που αν τα περίμενα να ερθουν επισημα θα ερχοταν απο τη νεα χρονια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες, η αναβάθμιση θα πάει σε όλους, γιατί είναι μια εφαρμογή που είναι συμβατή με WP8 και WP8.1. Το θέμα είναι οι δυνατότητες του κάθε μοντέλου ως προς το ποια χαρακτηριστικά μπορεί να υποστηρίξει.

 

Μια άλλη πολύ σημαντική βελτίωση είναι και το γεγονός ότι θα μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος shot-to-shot, όπως μπορούμε να δούμε και στο video (δε βλέπω εκείνο το εκνευριστικό «saving»).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πότε θα δώσουν την Denim αναβάθμιση γνωρίζει κανείς;

Υπολογίζουν ότι θα ξεκινήσει να δίνεται τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αρχικά στα 1520 και 930. Τα υπόλοιπα μοντέλα θ' αργήσουν λίγο περισσότερο, όμως θα πρέπει να την πάρουν στις αρχές του 2015.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μονο που μου λειπει μετα τον "χωρισμό" μου με το 930. Πολυ καλο hardware σε συνδιασμο με το καλύτερo camera app, που γίνεται ακομα καλύτερο.

Well done!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...