Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι μόλις σημερινή στο site!

Έχω ένα σοβαρό θέμα.. 

Είμαι γραφίστρια και ο φίλος μου δούλευε σε μια εταιρεία Λογισμικού, είναι προγραμματιστής.

Το αφεντικό του ήθελε κάποια εικονίδια, λογότυπα και γενικώς γραφικές εργασίες από μένα.

Φυσικά όλα θα γίνονταν "μαύρα" γιατί δεν έχω τέβε και για να τα πάρει πιο οικονομικά...

Του έδωσα τα πάντα, κανονίσαμε το ποσό, του έστειλα ολοκληρωμένο κοστολόγιο, εν τω μεταξύ του τα ζητούσα 3 μήνες, απέφευγε κάθε κλήση και μήνυμά μου, ακόμα και όταν έπαιρνα στην εταιρεία όλοι έλεγαν πως δεν είναι εκεί!! Τώρα με απειλεί ότι δεν θα μου δώσει δεκάρα αν δεν του κόψω τιμολόγιο! 

Παιδιά πρέπει να βρω λύση η δουλειά που έκανα είναι τρομερά μεγάλη και με μεγάλο ποσό..! δεν είναι 50-100 ευρώ να πεις εντάξει δεν θα σκοτωθώ κιόλας..! που ακόμα και για αυτά θα έκανα πάλι θέμα.. Τι να κάνω?? βοήθεια!

Δημοσ.

Ψάξε με το λογιστή σου το θέμα της απόδειξης επαγγελματικής δαπάνης. Μέχρι 5000€ το χρόνο μπορείς να τα καλύψεις έτσι, χωρις έναρξη ΤΕΒΕ κλπ...

Δημοσ.

Ψάξε με το λογιστή σου το θέμα της απόδειξης επαγγελματικής δαπάνης. Μέχρι 5000€ το χρόνο μπορείς να τα καλύψεις έτσι, χωρις έναρξη ΤΕΒΕ κλπ...

Αυτό δε πάει να πει ότι ο άλλος είναι υποχρεομένος να το δεχθεί (νομίζω).

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά, έπρεπε να πάρεις προκαταβολή και εξόφληση με το τέλος της δουλειάς. Αλλά υποτίθεται τον ξέρατε τον εργοδότη και του είχατε εμπιστοσύνη...ο φίλος σου δουλεύει ακόμα εκεί? Δεν μπορεί να του πει τίποτα?

Δημοσ.

Παρεδωσες τη δουλειά σου ολοκληρωμένη χωρίς κάποια απόδειξη ότι θαααα σε πληρώσει εκτός από το λόγο του?well....

• Like 4
Δημοσ.

Έχω ένα σοβαρό θέμα.. 

Είμαι γραφίστρια και ο φίλος μου δούλευε σε μια εταιρεία Λογισμικού, είναι προγραμματιστής.

Το αφεντικό του ήθελε κάποια εικονίδια, λογότυπα και γενικώς γραφικές εργασίες από μένα.

Φυσικά όλα θα γίνονταν "μαύρα" γιατί δεν έχω τέβε και για να τα πάρει πιο οικονομικά...

Του έδωσα τα πάντα, κανονίσαμε το ποσό, του έστειλα ολοκληρωμένο κοστολόγιο, εν τω μεταξύ του τα ζητούσα 3 μήνες, απέφευγε κάθε κλήση και μήνυμά μου, ακόμα και όταν έπαιρνα στην εταιρεία όλοι έλεγαν πως δεν είναι εκεί!! Τώρα με απειλεί ότι δεν θα μου δώσει δεκάρα αν δεν του κόψω τιμολόγιο! 

Παιδιά πρέπει να βρω λύση η δουλειά που έκανα είναι τρομερά μεγάλη και με μεγάλο ποσό..! δεν είναι 50-100 ευρώ να πεις εντάξει δεν θα σκοτωθώ κιόλας..! που ακόμα και για αυτά θα έκανα πάλι θέμα.. Τι να κάνω?? βοήθεια!

Να κάνεις το πάθημα μάθημα και την επόμενη φορά να μην εμπιστεύεσαι ούτε τη μάνα σου.

Προκαταβολή απαραιτήτως και αφαίρεση του watermark μόνο με την εξόφληση.

• Like 6
Δημοσ.

Έχω ένα σοβαρό θέμα.. 

Αν τα πραγματα ειναι οπως τα περιγραφεις, τα λεφτα ξεχνα τα, δε θα παρεις μια.

Και τιμολογιο να του πας δε θα στο υπογραφει κατα 99%, οποτε...

Αν το ποσο ειναι μεγαλο, αρκετα μεγαλο, ωστε να μην μπορεις να προχωρησεις τη ζωη σου χωρις αυτο, το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να του στειλεις 2-3 φουσκωτους χωρις σβερκο να τον καλησπερισουν και να τον εισπραξουν με το καλο. Αν δεν δεχθει με το καλο, εχει και κουρτινα Β, κουρτινα Γ κλπ.

Παντως εγω δε θα σου προτεινα τιποτα απο ολα αυτα και κυριως να μην μπλεξεις με τα παληκαρια που προανεφερα. Απλα ξεχνα το ποσο και προχωρα. Επαιξες κι εχασες.

• Like 4
Δημοσ.

Σιγά να μη σε λυπηθούμε κι όλας! Οι γραφίστες που κάνουν τη δουλειά και διατηρούν γραφεία με προσωπικό είναι βλάκες;

Πρόσεχε να μη σου στείλει και κανένα ΣΔΟΕ και ψάχνεσαι.

• Like 4
Δημοσ.

<p>Σιγά να μη σε λυπηθούμε κι όλας! Οι γραφίστες που κάνουν τη δουλειά και διατηρούν γραφεία με προσωπικό είναι βλάκες;</p>

<p> </p>

<p>Πρόσεχε να μη σου στείλει και κανένα ΣΔΟΕ και ψάχνεσαι.</p>

Δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω. Ουτε εγω θα πληρωνα, αλλα δεν θα το εκανα εξ'αρχης. Χωρις παραστατικα δεν υφισταται συναλλαγη. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα, αν θελουμε να βγουμε απο τα σκατα που ζουμε ως συνολο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...