Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά που κρατάνε δυο ανθρώπους μαζί σε μακροχρόνια σχέση μαζί δεν είναι τα ωραία τους σώματα, γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεφτίσει. 

Στην συγκατοίκηση θα δεις πράγματα για τον άλλο που δεν τα βλέπεις στο ραντεβού, θα δεις τις ατέλειες που έχει (που όλοι έχουμε και επιμελώς κρύβουμε). Ευχής έργο είναι οι δικές σου ατέλειες να ταιριάζουν με του άλλου. Αυτό θα διαπιστώσεις με την συγκατοίκηση και θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας/δημαρχείου, ή στο χωρισμό.

Πρέπει να δεις πώς ειναι ο άλλος όταν ξυπνάει, αν του βγαίνουν τα παπάρια έξω από το παλιοσώβρακο (που δεν θα είναι CK, γιατί πλέον μένουμε μαζί και δεν χρειάζεται να βάλει το I-want-to-get-laid σώβρακο), πώς είναι αυτή άβαφη, με τα μαλιά να είναι screen shot από horror movie. Ροχαλίζει; Κλάνει; Σκαλίζει τη μύτη του και δείχνει περηφανής το αποτέλεσμα, Al Bundy style;

Αν περιμένεις να δεις αν τα παραπάνω σε χαλάνε στον γάμο, sorry but it's way too late.

My 2 cents anyway, ούτε παντρεμένος είμαι (φτου φτου κακά, μακρια από εμάς τέτοια κατάρα  :P ), ούτε συζώ με κάποια. 

• Like 7
Δημοσ.

Αυτά που κρατάνε δυο ανθρώπους μαζί σε μακροχρόνια σχέση μαζί δεν είναι τα ωραία τους σώματα, γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεφτίσει. 

Στην συγκατοίκηση θα δεις πράγματα για τον άλλο που δεν τα βλέπεις στο ραντεβού, θα δεις τις ατέλειες που έχει (που όλοι έχουμε και επιμελώς κρύβουμε). Ευχής έργο είναι οι δικές σου ατέλειες να ταιριάζουν με του άλλου. Αυτό θα διαπιστώσεις με την συγκατοίκηση και θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας/δημαρχείου, ή στο χωρισμό.

Πρέπει να δεις πώς ειναι ο άλλος όταν ξυπνάει, αν του βγαίνουν τα παπάρια έξω από το παλιοσώβρακο (που δεν θα είναι CK, γιατί πλέον μένουμε μαζί και δεν χρειάζεται να βάλει το I-want-to-get-laid σώβρακο), πώς είναι αυτή άβαφη, με τα μαλιά να είναι screen shot από horror movie. Ροχαλίζει; Κλάνει; Σκαλίζει τη μύτη του και δείχνει περηφανής το αποτέλεσμα, Al Bundy style;

Αν περιμένεις να δεις αν τα παραπάνω σε χαλάνε στον γάμο, sorry but it's way too late.

My 2 cents anyway, ούτε παντρεμένος είμαι (φτου φτου κακά, μακρια από εμάς τέτοια κατάρα  :P ), ούτε συζώ με κάποια. 

ισχυουν ολα αυτα. οταν το γλυκουλινη σου ειναι αρρωστο και πρεπει να μαζευεις μυξομαντηλα απο το πατωμα φαινεται η αγαπη,

Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Απο εκει και περα στην ιδια χωρα με εσας ζω. Το επίδομα γάμου μια χαρά υπάρχει απλα πλεον ειναι θεμα του εργοδότη να στο δωσει. Φιλοι που δουλευουν σε τραπεζες το πηραν κανονικα

Το επίδομα γάμου ως νομική υποχρέωση έχει καταργηθεί από τα εφαρμοστικά μέτρα του Γ Μνημονίου.

Το ότι κάποιος εργοδότης το δίνει επειδή έτσι γουστάρει δεν σημαίνει ότι υπάρχει. Σημαίνει ότι ο τάδε εργοδότης γουστάρει να δώσει κάποια χρήματα και τα βαφτίζει "επίδομα".

• Like 1
Δημοσ.

της εχεις πει οτι δεν θελεις παιδι να την αποτελειωσεις; :-D εγω της το πεταξα προχθες.

Της το έχω πει κάμποσες φορές, πάντα λέει πως θα αλλάξω γνώμη γιατί τα παιδιά είναι ζωή και ευτυχία. Άσχετα αν σε όλη μου τη ζωή κωλόπαιδο με ανέβαζε και "πότε θα μεγαλώσεις να φύγεις" με ανέβαζε xD Προς το παρόν σκέφτεται πως έχω λίγους μήνες ακόμα στην Ελλάδα, οπότε έχω την ησυχία μου για λίγο μέχρι να αρχίσει ξανά.

Δημοσ.

Θα τις σκασετε τις γυναικες με αυτα πους του λετε  :P

Kαι καλα ο πολιτικος,θα το καταπιουν , αλλα ουτε εγγονακι ?  :-D

Ροχαλίζει; Κλάνει; Σκαλίζει τη μύτη του και δείχνει περηφανής το αποτέλεσμα, Al Bundy style;

O Al ειναι παρεξηγημενος.

Στα οπα οπα την ειχε την γυναικα.Βοηθαγε και στις δουλειες του σπιτιου  :-D

• Like 2
Δημοσ.

ισχυουν ολα αυτα. οταν το γλυκουλινη σου ειναι αρρωστο και πρεπει να μαζευεις μυξομαντηλα απο το πατωμα φαινεται η αγαπη,

Το γλυκουλίνι (όπως όλα τα αρσενικά γλυκουλίνια) όταν είναι άρρωστα κάνουν σα να έχουν καρκίνο στο τελευταίο στάδιο.  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Της το έχω πει κάμποσες φορές, πάντα λέει πως θα αλλάξω γνώμη γιατί τα παιδιά είναι ζωή και ευτυχία. Άσχετα αν σε όλη μου τη ζωή κωλόπαιδο με ανέβαζε και "πότε θα μεγαλώσεις να φύγεις" με ανέβαζε xD Προς το παρόν σκέφτεται πως έχω λίγους μήνες ακόμα στην Ελλάδα, οπότε έχω την ησυχία μου για λίγο μέχρι να αρχίσει ξανά.

δεν νομιζω οτι τα ουρλιαχτα και η ελλειψη υπνου σε κανουν να συμπαθησεις την πηγη προβληματων σου. εκτος αν μαζι με το παιδι σου σκασει και κανα τζοκερ της ταξης των 100εκ € οποτε εκει αλλαζει το πραμα (θα εχω 4000 ντανταδες)

Το γλυκουλίνι (όπως όλα τα αρσενικά γλυκουλίνια) όταν είναι άρρωστα κάνουν σα να έχουν καρκίνο στο τελευταίο στάδιο.  :mad:

μπα το δικο μου οχι. ετσι κανω εγω συνηθως:D

Δημοσ.

εντάξει ρε συ.. τα ουρλιαχτά κτλ θα σταματήσουν μετά από λίγο καιρό.
Είναι όμορφο να έχεις παιδάκια. Είτε εντός γάμου είτε εκτός. Απλά εντός γάμου/συγκατοίκησης μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα για καμιά ώρα :P 

Δημοσ.

Το γλυκουλίνι (όπως όλα τα αρσενικά γλυκουλίνια) όταν είναι άρρωστα κάνουν σα να έχουν καρκίνο στο τελευταίο στάδιο. :mad:

Ο δικός μου πάλι είναι σχετικά ήσυχος. Το μόνο που ζητάει είναι παρέα :shy: Εγώ όταν αρρωσταίνω... άστο. Το άκρως αντίθετο :P

Δημοσ.

Σοφά Λόγια!!!   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...