Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παλι τα εβρισκα παντα λιγο χειροτερα καθως το κρεας ειχε μια πικριλα σε σχεση με τα McD ενω και οι τιμες επισης ηταν λιγο πιο ακριβες. Καθως εχω χρονια να δοκιμασω δεν ξερω πια τι παιζει, παντως αν οι τιμες δεν ειναι πιο χαμηλες δεν τα βλεπω να κρατανε πολυ μετα τον πρωτο χρονο (που θα εχουν κοσμο για το novelty factor τουλαχιστον)
Oxygene Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Στην Πάτρα που μένει ένας φίλος μου, μου λέει ότι από τα 3 Goody's που υπήρχαν έχουν μείνει πλέον το ένα...
mourlos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Enough with the burgers. This is the true reason why I am not vegan! Ποσα Σαββατοβραδα εχουνε περασει με τετοια λουκουλια γευματα παρεα με τους κολλητους.... 1
gamer73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Kfc και ξερό ψωμι Sent from my iPad using Insomnia
azathoth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για εμένα πάντως τα goodys είναι το αγαπημένο μου γρήγορο φαγητό. Ειδικα το απλό burger είναι το αγαπημένο μου! Τα πακέτα που βγάζουν είναι πολύ ικανοποιητικά. Απο εκεί και έπειτα εδώ στην Θεσσαλονίκη νομιζω έχουν κλείσει όλα τα mc donalds, οποτε κάτι λέει αυτό.φυσικά εννοείται ότι περί ορεξεως...
Skylined Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 με αυτό το σύστημα έγιναν αμέσως υγιεινά τα υλικά;;; Αυτό κατάλαβα και γω
IsolatedParania Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει ποιο υγιεινή διατροφή από το πιτογυρο Δυο πυτόγιρα cuz' one is not enough.
jimex Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμάει κανείς τα μπέργκερ από το γύρο ή τα σουβλάκια. Ίσως σε μικρές ηλικίες λόγω εντυπωσιασμού, αλλιώς γιατί; Για εμένα πάντως τα goodys είναι το αγαπημένο μου γρήγορο φαγητό. Ειδικα το απλό burger είναι το αγαπημένο μου! Τα πακέτα που βγάζουν είναι πολύ ικανοποιητικά. Απο εκεί και έπειτα εδώ στην Θεσσαλονίκη νομιζω έχουν κλείσει όλα τα mc donalds, οποτε κάτι λέει αυτό.φυσικά εννοείται ότι περί ορεξεως... Ο κόσμος προτιμάει πάντα το λιγότερο πλαστικό... δηλαδή το σουβλάκι. Κατά τ' άλλα το μπέργκερ συνεχίζει να υπερέχει από τα... καλαμάκια!
Karnov Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία είδηση.Αυτό αποδεικνύει ότι ακόμα και έξω έχουν σιχαθεί τις φτηνές αμερικανιές* Βtw στη Λήμνο υπήρχε ένα τοστάδικο/σαντουιτσάδικο που το λέγανε (κρατηθείτε): ΜΑΚ και ΝΤΟΝΑΛΝΤ (το θυμάται κανείς MacDonalds ε; Lebel = κλείσανεWendy's = κλείσανε Goody's = θα κλείσουνε; Goody's, Ελληνικά δε λέω αλλά έχω να πάω 20 χρόνια.Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά πήγα να κάνω εμετό γιατί το μπιφτέκι που έκανα το λάθος να πάρω, μύριζε σαν ψόφιο σκυλί. Για αυτό δεν λένε πουθενά μπιφτέκι 100% ή 10%.Γιατί δεν υπάρχει ίχνος υγιούς κρέατος μέσα, και αν το υποστηρίξουνε ψευδώς, θα τους κλείσουνε μέσα για απάτη. * Το να πας να φέρεις πλαστικό αμερικάνικο χάμπουργκερ στην Ελλάδα και να περιμένεις να πιάσεις χρήμα, είναι παραφροσύνη. Η Ελλάδα με την απίστευτη κουζίνα με τις φανταστικές γεύσεις, και τις ασυναγώνιστες πρώτες ύλες, είναι δυνατόν να δώσει σημασία στο διατροφικό τίποτα;
d4mage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μεγαλύτερη σαπίλα πάνω στο φαγητό δεν υπάρχει+ το απαίσιο-τραγικό-ελεεινό-σιχαμερό-βρωμερό-εξωφρενικό τουρσί καρφωμένο πάνω στο μπιφτέκι ( ο θεός, αν υπάρχει να το κάνει ) που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν από τι φτιάχνεται. Εκτός από τα καρκινώματα στο στομάχι και τις άπειρες θερμίδες, είναι και πανάκριβα, θες 1 μεροκάματο ( μπορεί και 2 με τους σημερινούς μισθούς στην Ελλάδα ) για να χορτάσεις και μετά όλη μέρα να ρεύεσαι και να μυρίζεις πλαστικό! Άσε που μετά θα χρειαστεί να πιεις όλη τη Σουρωτή Α.Ε και ΑΝ χωνέψεις... Μετά αναρωτιούνται γιατί είναι δύσκολα οικονομικά και πάνε για λουκέτο, που το μόνο φαν κλαμπ τους είναι κάτι παιδιά 150 κιλά ( σαν τον ξάδερφο του Χάρι Πότερ ) με μόνιμα λάδια στο στόμα που όταν ρουφάνε κόκα κόλα γουρλώνουν τα μάτια σφίγγουν τα χείλια και αμέσως μετά ανοίγουν τέρμα το στόμα, μπουκώνονται όσο δεν πάει και ανοιγοκλείνουν γρήγορα τα μάτια!!!!!!! Τέτοια φαστ φουντ θα πρέπει να τα ρίχνουν εξορία ή να τα καίνε όλη μέρα με μολότοφ. Πρωινιάτικα, ένα τοστάκι είπα να φάω και αηδίασα με την μπεργκεροεικόνα των McDonald's! Αι σιχτίρ
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Enough with the burgers. This is the true reason why I am not vegan! εμένα πάντως δεν θα με χαλούσε καθόλου να γίνω vegan και 3-4 φορές τον χρόνο που θα τρώω κάτι τέτοια να έπαιρνα "ρεπο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα