Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Μελέτη δοκιμάζει τα πάντα για να δείξει τα πάντα. Γνωρίζει τραβεστί και κάνει πιάτσα μαζί τους. Πηγαίνει Άμστερνταμ και δοκιμάζει μπάφους. Πηγαίνει σε κωλόμπαρο και μιλάει με κοπέλες και κάνει pole dancing για να δει το πως και γιατί.

Μιλάει για σεξ και πληρωμένο σεξ και μπαίνει σε ταινία του Σειρινάκη την ώρα γυρίσματος.

Πηγαίνει σε αστρολόγους και κάνει ξεφτίλα τσαρλατάνους !

And.gif

λες και δεν εχουν ξαναγινει παρομοια...

• Like 1
Δημοσ.

Για να επιστρέψω στο θέμα η Μελέτη το κάνει αυτό για τα λεφτά και για την "φάση" και καλά κάνει  αλλά δεν μας δείχνει την σκληρή πλευρά της νύχτας.

το αυτο!

Δημοσ.

Αγγιζει τα θεματα οσο χρειαζεται για να εχει τηλεθεαση.Η θεματολογια μεχρι στιγμης ειναι αδιαφορη.

Ποιος νοιαζεται για τα φαντασματα στην Παρνηθα, για το πως ειναι να σκας μπαφο, για το πως γυριζεται μια τσοντα;

#gtp

• Like 2
Δημοσ.

Το χθεσινό επεισόδιο. Βάλτε το απο το 50:00 και μετά.

NSFW

μπηκα στον χωρο για να τον κανω να ζηλεψει;

wtf is wrong with you...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν ξεκινούν όλες απ' την αρχή την καριέρα τους στο σωστό επάγγελμα. Μας τα κάνουν πρώτα τσουρέκια, η μία σα δημοσιογράφος, ή άλλη σαν τραγουδίστρια και στο τέλος ελάχιστες ασχολούνται με το μόνο που αξίζουν. Γύρνα τις τσοντούλες σου με το καλημέρα κοπέλα μου κι άσε τα ρεπορτάζ και τις πίστες...

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ θα γουστάρω να κάνει θέμα για τα μπουρδέλα.

Να πάει σε στούντια και μασαζοστούντια.

Να μιλήσει με το bourdela.com

Είμαι πάαααρα πολυ περίεργος να μάθω , πόσα χαλάει ο Έλληνας , και ειδικά στην κρίση , σε μπουρδελα και μασαζομπουρδέλα και σε call girls!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...