gatokoritso Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Η Μελέτη δοκιμάζει τα πάντα για να δείξει τα πάντα. Γνωρίζει τραβεστί και κάνει πιάτσα μαζί τους. Πηγαίνει Άμστερνταμ και δοκιμάζει μπάφους. Πηγαίνει σε κωλόμπαρο και μιλάει με κοπέλες και κάνει pole dancing για να δει το πως και γιατί. Μιλάει για σεξ και πληρωμένο σεξ και μπαίνει σε ταινία του Σειρινάκη την ώρα γυρίσματος. Πηγαίνει σε αστρολόγους και κάνει ξεφτίλα τσαρλατάνους ! λες και δεν εχουν ξαναγινει παρομοια... 1
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ειδικά το "κάνει ξεφτίλα τσαρλατάνους" είναι από την εποχή του Χουντίνι.
d_gkal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για να επιστρέψω στο θέμα η Μελέτη το κάνει αυτό για τα λεφτά και για την "φάση" και καλά κάνει αλλά δεν μας δείχνει την σκληρή πλευρά της νύχτας. το αυτο!
Gtr34 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αγγιζει τα θεματα οσο χρειαζεται για να εχει τηλεθεαση.Η θεματολογια μεχρι στιγμης ειναι αδιαφορη. Ποιος νοιαζεται για τα φαντασματα στην Παρνηθα, για το πως ειναι να σκας μπαφο, για το πως γυριζεται μια τσοντα; #gtp 2
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το χθεσινό επεισόδιο. Βάλτε το απο το 50:00 και μετά. NSFW
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το χθεσινό επεισόδιο. Βάλτε το απο το 50:00 και μετά. NSFW μπηκα στον χωρο για να τον κανω να ζηλεψει; wtf is wrong with you...
Sellers Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τι λε ρε; Γύρισε τσόντα; Πω πω πω. Στα άκρα.
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως αν συμμετείχε κιόλας η Μελέτη θα έσπαγαν τα μηχανάκια της AGB.... 2
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι, θα ηταν πρωτη φορα που ομορφη κοπελα θα επαιζε σε τσοντα... 2
johndoe2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει αφου ηπιε και χόρτο στο αμστερνταμ τι να λέμε. Γαμάτη
deesnider Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι ότι δεν ξεκινούν όλες απ' την αρχή την καριέρα τους στο σωστό επάγγελμα. Μας τα κάνουν πρώτα τσουρέκια, η μία σα δημοσιογράφος, ή άλλη σαν τραγουδίστρια και στο τέλος ελάχιστες ασχολούνται με το μόνο που αξίζουν. Γύρνα τις τσοντούλες σου με το καλημέρα κοπέλα μου κι άσε τα ρεπορτάζ και τις πίστες... 7
Atallos1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 "Mπορω να παιξω κ 5 μαλακιες για να παει καλα η μερα μου" Θεουλης
LiquidTroll Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα γουστάρω να κάνει θέμα για τα μπουρδέλα. Να πάει σε στούντια και μασαζοστούντια. Να μιλήσει με το bourdela.com Είμαι πάαααρα πολυ περίεργος να μάθω , πόσα χαλάει ο Έλληνας , και ειδικά στην κρίση , σε μπουρδελα και μασαζομπουρδέλα και σε call girls!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα