Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι έτσι όπως τα έχουν πει παραπάνω, τότε να εμπορεύεται ένα τέτοιο προϊόν μόνο σαν κράχτης θα τους χρησιμεύει. Θα πρέπει να έχει κάποιο άλλο προϊόν που να του δίνει κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να του βγάζει τον τζίρο. Οπότε η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν να του εξηγήσει ότι ξέρεις κάτι, αυτό έχει τόσο γιατί πληρώνεις μαμησιάτικα μες την τιμή, αλλά έχουμε ένα άλλο προϊόν που συμφέρει και εσένα και εμάς.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως και να χει και οτι και αλλο να του ελεγε θα το δεχομουν..Μιλαμε για απαντηση επαγγελματια μαγαζατορα ετσι?

"Απο Μ.δηλαδη μαλακας"?Μη τρελαθουμε.

Ειναι τωρα αυτο να το δικαιολογησεις δηλαδη?

Δηλαδη αμα το ονομα του ξεκινουσε απο Π η απο Κ θα του ελεγε αλλη βρισια να φανταστω?

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα αν ειναι αληθινο το σκηνικο κλαιω.Φανταζομαι φυσιογνωμια μαγαζατορα σα να τον εχω μπροστα μου!

Περα απο την πλακα θα μπορουσε να του στειλει ακριβως το ιδιο email χωρις την τελευταια φραση.

Δημοσ.

Γιατί κακό είναι; Στην ελεύθερη αγορά παζαρεύεις.

παζαρευεις οτι μπορεις(κοινως σε δημοπρασια ή σε ιδιωτη)

οπως τα λες, στην ελευθερη αγορα οταν δε με καλυπτει ο ενας, παω στον αλλον

Δημοσ.

"Αν είναι πραγματική ιστορία [...]". Τί άλλο πρέπει να κάνει κανείς για να πείσει; Φωτογραφία έβγαλα, δεν είναι screenshot. Σύν το ότι δεν θα ασχολείτο κανείς τόσο πολύ για μια φάρσα.

Εν πάσει περιπτώσει, ο άνθρωπος που απάντησε δεν είναι ο κλασσικός "επαγγελματίας" όπως λέτε. Ένα minimal online κατάστημα έχει τύπου wordpress, που το στήνει κανείς σε 2 ωρίτσες max. Δεν ξέρουμε αν διατηρεί στοκ. Υποθέτω με μεγάλη σιγουρια οτι δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα κάπου. Επίσης το ¨καλοπροαίρετη ερώτηση" είναι ειρωνία, για όσους (1η σελίδα τόπικ) δεν το κατάλαβαν.

Η ερώτηση είναι ποιο είναι το added value που προσθέτει το κατάστημα. Το να τσιμπάει την τιμή 300% απλά και μόνο για να δικαιολογήσει την υπαρξή του χωρίς όφελος στον πελάτη;

Δημοσ.

Πω. Δεν θέλεις να καταλάβεις, ή απλά έχεις το ανικανοποίητο και σου αρέσει να κυνηγάς την ουρά σου, Bisbing; Το *όποιο* (στα έχουν αναλύσει εκατό φορές τα υπέρ/κατά) added value για τον αγοραστή, είναι το ίδιο ακριβώς με το αν το τσιμπούσε έστω και π.χ. 20% μόνο ακριβότερο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, τελεία και παύλα.

Το πως κρίνεις εσύ, εγώ κι ο παραδίπλα, το τόσο χάσμα στο τσίμπιμα -παράλογο; αδικαιολόγητο; ηθικά καταχρηστικό έστω και στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς;-  ΔΕΝ αλλάζει το γεγονός ότι από τη στιγμή που η ελεύθερη αγορά του το επιτρέπει, αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση: έτσι θέλει και μπορεί. Ναι, για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος. Και ως πωλητής δεν οφείλει να σου παράσχει και τίποτα παραπάνω για το τόσο τσίμπιμα ή να δεχτεί απαραίτητα να στο αιτιολογήσει (το ότι σου απάντησε σαν καθαρόαιμο ντουγάνι κι όχι σαν επαγγελματίας/άνθρωπος, είναι άλλο καπέλο). Πας και το παίρνεις από αλλού, αυτός χάνει, εσύ κερδίζεις και έληξε.

Από 'κει και πέρα, μπορείς να ψάχνεις αιτιολόγηση που να την δικαιολογεί η προσωπική ηθική/λογική/αίσθημα δικαίου σου, μέχρι τα βαθειά γεράματα, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει την ρεαλιστική απάντηση, θέλεις δεν θέλεις να την κατανοήσεις.

Ή απλά επιμένεις να κάνεις κύκλους επειδή το ζητούμενο σου είναι να αλλαλάξουμε όλοι μ' ένα στόμα μια φωνή "α τον καταχρηστικό αληταρά, πόσο δίκιο έχεις Bisbing, άτιμη κοινωνία, αχ, αχ, αχ.." ;

• Like 3
Δημοσ.

Πω. Δεν θέλεις να καταλάβεις, ή απλά έχεις το ανικανοποίητο και σου αρέσει να κυνηγάς την ουρά σου, Bisbing; Το *όποιο* (στα έχουν αναλύσει εκατό φορές τα υπέρ/κατά) added value για τον αγοραστή, είναι το ίδιο ακριβώς με το αν το τσιμπούσε έστω και π.χ. 20% μόνο ακριβότερο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, τελεία και παύλα.

Το πως κρίνεις εσύ, εγώ κι ο παραδίπλα, το τόσο χάσμα στο τσίμπιμα -παράλογο; αδικαιολόγητο; ηθικά καταχρηστικό έστω και στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς;-  ΔΕΝ αλλάζει το γεγονός ότι από τη στιγμή που η ελεύθερη αγορά του το επιτρέπει, αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση: έτσι θέλει και μπορεί. Ναι, για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος. Και ως πωλητής δεν οφείλει να σου παράσχει και τίποτα παραπάνω για το τόσο τσίμπιμα ή να δεχτεί απαραίτητα να στο αιτιολογήσει (το ότι σου απάντησε σαν καθαρόαιμο ντουγάνι κι όχι σαν επαγγελματίας/άνθρωπος, είναι άλλο καπέλο). Πας και το παίρνεις από αλλού, αυτός χάνει, εσύ κερδίζεις και έληξε.

Από 'κει και πέρα, μπορείς να ψάχνεις αιτιολόγηση που να την δικαιολογεί η προσωπική ηθική/λογική/αίσθημα δικαίου σου, μέχρι τα βαθειά γεράματα, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει την ρεαλιστική απάντηση, θέλεις δεν θέλεις να την κατανοήσεις.

Ή απλά επιμένεις να κάνεις κύκλους επειδή το ζητούμενο σου είναι να αλλαλάξουμε όλοι μ' ένα στόμα μια φωνή "α τον καταχρηστικό αληταρά, πόσο δίκιο έχεις Bisbing, ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ, αχ, αχ, αχ.." ;

Δημοσ.

Τελικά ρολόι πήρες ;

Μπα , κάναν ρολογά μπάρμπα θα ζυγωνει να του το αφήσει με κέρδος 50% (κέρδος δικο του, όχι του μπάρμπα)

Δημοσ.

Τράτζικ, δε νομίζω να το 'χεις πολύ με τη φάση. Δλδ, δεν είναι επιπλέον προσόν το να μπορείς να ανέχεσαι τον κάθε ούγκανο, είναι προαπαιτούμενο της δουλειάς. Αν δεν, γίνε νηπιαγωγός.

Oh wait.

Το ευτελισαμε το θέμα, άνθρωποι είμαστε ΚΑΠΟΙΟΣ πρεπει να την πληρώσει.

Πες το βλαμμενο, αντιεπαγγελματικο, άξεστο, ηλίθιο και ανώριμο αλλά οι άνθρωποι έχουμε και όρια.

Προσπαθώ βέβαια να έχω αυτοσυγκράτηση δεν βριζω τους πελάτες μου. Αλλά οι από πάνω δεν είναι πελάτες, βαριουνται απλα και έρχονται στον δικο μου χώρο να σπάσουν τα δικά μου νεύρα.

Γαμωτο δηλαδή δεν καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί..

Φοβερή λογική ο απο πάνω...

Όταν όμως εσυ θα χάνει πελάτες επειδή βρίζεις κόσμο (και αυτά δεν μένουν κρυφά για καιρό) και όταν θα πληρώνεις κατεβασμένες βιτρίνες, να μην παραπονιέσαι.

Ναι, κατεβασμένη βιτρίνα επειδή δεν του αλλαξες το tablet που πήγε να ανοίξει με κουζινομάχαιρο.

Αμα οι γνωστοί του είναι σα τα μούτρα του καλλια να απεχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...