Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλη προσπαθεια μια απορια κανω προσθηκη νεα σελιδας αλλα δεν φαινεται το cover της σελιδας απλα μου βγαζει ενα γκρι πλαισιο με το ονομα που χω βαλει και με πηγαινε στην σελιδα που θελω αρα πως βαζω cover? 

προσθεσε και μια κατηγορια ταξιδια ειναι χρησιμη

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ καλη προσπαθεια μια απορια κανω προσθηκη νεα σελιδας αλλα δεν φαινεται το cover της σελιδας απλα μου βγαζει ενα γκρι πλαισιο με το ονομα που χω βαλει και με πηγαινε στην σελιδα που θελω αρα πως βαζω cover? 

προσθεσε και μια κατηγορια ταξιδια ειναι χρησιμη

Σε ευχαριστώ.

Στη δημιουργία νέου link μπορείς να ορίσεις Όνομα και Χρώμα στο header και μετά Τίλο, Περιγραφή και φυσικά URL

πχ:

example12.png

Για την κατηγόρια Ταξίδια τι προτείνεις;

Υπάρχει ήδη στην κατηγόρια χρήσιμα ( http://aplo.click/xrisima.php) αναζήτηση ξενοδοχείων και εισιτηρίων.

Δημοσ.

αυτο εννουσα πχ το youtube facebook  εχουν ετοιμα εικονιδια...ενω πχ αυτα που φτιαξα εγω οπως την εικονα μονο χρωμα βαζεις και ονομα

οσο για τα ταξιδια σαν κατηγορια παει μονη της καλυτερα αντι για τα χρησιμα που μπορεις να βαλεις καποια αλλα στην 8εση τους

post-256963-0-61607300-1420304580_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι σε αυτά τα Links θα μπορουσες να αλλάξεις το χρώμα.
Προς το παρόν δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία.

Θα το κοιτάξω για τα ταξίδια :)

Δημοσ.

Ναι σε αυτά τα Links θα μπορουσες να αλλάξεις το χρώμα.

Προς το παρόν δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία.

Θα το κοιτάξω για τα ταξίδια :)

ναι αυτο με την εικονα ειχα απορια και κατι αλλο που θα ειναι χρησιμο πχ οταν βαλεις μια σελιδα καινουργια και θες να αλλαξεις χρωμα αναγκαστηκα τα σβηνεις ολα και το ξαναφτιαχνεις αυτα απο μενα καλη συνεχεια και καλη χρονια να εχεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update:

-Πλεον η συνδεση σας είναι ενεργή και δεν χρειάζεται να κάνετε καθε φορά login στο aplo.click,
-Προστέθηκε SSL σύνδεση.

Επίσης ευχαριστούμε το Πρώτο Θέμα για την παρουσίαση:

http://www.protothema.gr/technology/article/441633/o-pio-eukolos-tropos-na-xekinisete-to-serfarisma-sto-diadiktuo/

:-)

Δημοσ.

Το γαλαζιο σπιτακι .Δεν φαινεται μαζι με τα αλλα addons (στην toolbar εννοω) , μονο στον firefox αυτο.

Ακυρο  , γιατι και κανα δυο αλλα addons δεν μου τα δειχνει.Καποια ρυθμιση σε εμενα θα ειναι.

Δημοσ.

Καταπληκτική ιδέα για αρχάριους η μη γνώστες του διαδικτύου. H ακόμα και για γνώστες Τεσπα

Respect

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Καλη ιδεα και πρωτοτυπη νομιζω. Δε ξερω αν θα το χρησιμοποιησω εγω βεβαια αλλα εχω μια απορια. Ειναι δωρεαν και χωρις διαφημισεις, πως το συντηρεις; Με δικα σου προσωπικα εξοδα;

Καλη συνεχεια!

ΥΓ: ενα χαζο προβληματακι αντιμετωπισα απο το κινητο μου αλλα σε αυτο δε φταιει η σελιδα νομιζω. Ειναι θεμα browser λογικα. Οταν δηλαδη εγραψα aplo.click στην γραμμη διευθυνσεων μου εκανε search και δε το ειδε σαν url.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...