Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τις δυο φωτογραφίες, καταλαβαίνω ότι σου αρέσει η δεύτερη;

Γιατί αν δεν σου αρέσει η πρώτη, εγώ προτιμώ να περπατώ σε τέτοιους δρόμους δίπλα σε τέτοια κτίρια παρά στους δρόμους ανάμεσα στις κακόγουστες πολυκατοικίες της Θεσσαλονίκης. Η βροχή είναι προβληματάκι το παραδέχομαι, αλλά συνηθίζεις και συμβιβάζεσαι.

Προσωπικά και τα 2 μ'αρεσουν. Βέβαια μ'αρεσει και η Θεσσαλονική άρρωστα!!

Απλα θέλω να πω οτι εαν είχα καλή παρέα και η βροχή και το χιόνι παλεύεται!

• Like 1
Δημοσ.

και αφού αρχίσαμε με τις φώτο από το τί βλέπουν τα παράθυρα των σπιτιών μας πάρτε και από το δικό μου.

Fuckin' A, απλά στη δεύτερη περιμένεις από στιγμή σε στιγμή ένα ιπτάμενο να γυρίσει προς το μέρος σου και να σου την πέσει ο witch king of Angmar.  :P

Υποθέτω ότι δεν είναι ιπτάμενο αλλά κάτι άσχετο, όμως αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και μη μου το χαλας.

Δημοσ.

Fuckin' A, απλά στη δεύτερη περιμένεις από στιγμή σε στιγμή ένα ιπτάμενο να γυρίσει προς το μέρος σου και να σου την πέσει ο witch king of Angmar.  :P

Υποθέτω ότι δεν είναι ιπτάμενο αλλά κάτι άσχετο, όμως αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και μη μου το χαλας.

χαχαχαχαχ!!!! Όχι δεν θα στο χαλάσω... :-)

Δημοσ.

Vasika auth htan h prwth mou douleia (anaptussomenh xwra) pleon eimai Elvetia..

ps. Sorry gia ta greeklish, den exw greek keyboard edw..

Για την 1η ρώτουσε.

Δημοσ.

Ανεβάσατε φωτογραφία απο κέντρο της Θεσσαλονίκης λογικό να ειναι μια αηδία.για ανεβάστε απο συκιές,πυλαια.πανοραμα,κάστρα,θέρμη. Δεν εχει κατι να ζηλέψει απο Σλοβακία κλπ.κι επίσης απο αθηνα που εχει πανέμορφες περιοχές.

Και όμορφα κτίρια και μπόλικο πράσινο. Τωρα οι υπόλοιπες φτωχογειτονιές ειναι όντως άθλιες.

Αν βάλεις και τον ήλιο και το γεγονός οτι εχεις μια δουλεια αξιοπρεπή δεν βλεπω τον λόγο να φύγεις. Αλλο αν εισαι 5 χρονια άνεργος. Οπως εγω ,που πανω στην πενταετία ,στα 29 μου βρήκα κανονική δουλεια με ένσημα. Δε βλεπω να φευγω άμεσα τωρα.

Δημοσ.

Η Ελλάδα είναι ένας θυσαυρος κ έχει πολλά καλά πράγματα σε σχέση με το εξωτερικο: ήλιος, θάλλασα, καλό φαγητο, φιλους, γονεις, θέατρα. Αλλά κακά τα ψέματα στο εξωτερικο θα βρεις μια δουλεια που θα ζήσεις αξιοπρεπώς και αξιοκρατικα και ο εργοδότης θα σε σέβεται. Θα εχεις μια καλη χ ποιότητας ζωής.

Δημοσ.

Ανεβάσατε φωτογραφία απο κέντρο της Θεσσαλονίκης λογικό να ειναι μια αηδία.για ανεβάστε απο συκιές,πυλαια.πανοραμα,κάστρα,θέρμη. Δεν εχει κατι να ζηλέψει απο Σλοβακία κλπ.κι επίσης απο αθηνα που εχει πανέμορφες περιοχές.

Και όμορφα κτίρια και μπόλικο πράσινο. Τωρα οι υπόλοιπες φτωχογειτονιές ειναι όντως άθλιες.

Αν βάλεις και τον ήλιο και το γεγονός οτι εχεις μια δουλεια αξιοπρεπή δεν βλεπω τον λόγο να φύγεις. Αλλο αν εισαι 5 χρονια άνεργος. Οπως εγω ,που πανω στην πενταετία ,στα 29 μου βρήκα κανονική δουλεια με ένσημα. Δε βλεπω να φευγω άμεσα τωρα.

Κοιτα δεν εχει σημασια απο που ανεβασεις φωτο, εκτος αν μιλαμε για κανενα γραφικο χωριο η κανενα νησι που δεν εχουνε φτιαξει τριωροφα, η Ελλαδα πολεοδομικα ειναι να σου μαυριζει την ψυχη.

Μην πουλαμε και τρελα και λεμε οτι δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα σε σχεση με αλλες χωρες ... 

Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι μετα τα 5 χρονια πρεπει να φυγεις ? Μεχρι τοτε ποιος θα σε ζει, η μανα σου ?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...