JoRuChiDiSs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σας, Ειμαι 16.5 ετων και θελω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι 50cc .. Τελος παντων ο πατερας μου συμφωνει ενω η μητερα μου με τιποτα! Το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν υπογραφη και απο τους 2 γονεις και να επικυροθει στα ΚΕΠ.. Υπαρχει τροπος να τα καταφερω μονο με υπογραφη πατερα? αν ναι πως? Ευχαριστω εκ των προτερων! 1
meletis_m Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σας, Ειμαι 16.5 ετων και θελω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι 50cc .. Τελος παντων ο πατερας μου συμφωνει ενω η μητερα μου με τιποτα! Το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν υπογραφη και απο τους 2 γονεις και να επικυροθει στα ΚΕΠ.. Υπαρχει τροπος να τα καταφερω μονο με υπογραφη πατερα? αν ναι πως? Ευχαριστω εκ των προτερων! Ρίξε μια ματιά εδω:http://www.insomnia.gr/topic/540285-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-50cc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-16-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CE%BD/. ή εδω: http://www.bestl.gr/sxolhodhgvn6.html Νομίζω οτι άλλαξε ο νόμος και πρέπει να πας σε σχολή οδηγών.
JoRuChiDiSs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 το πρωτο λινκ δεν μου το ανοιγει αδερφε.. Ευχαριστω για την απαντηση
nk1969 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, πλέον εδώ και αρκετό καιρό είναι υποχρεωτικό το να έχεις πάει (ή αν θες να έχεις πληρώσει) σχολή οδηγών...
evoracing Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω να σε βοηθήσω απλά θέλω να σου πω ξανά σκέψου το μήπως πρέπει να περιμένεις. Δεν στο λέω για να σε κράξω ή να στο παίξω σοφός, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς μεγάλωσα με τέτοια και έχω χάσει ήδη 2 φίλους μου από μηχανάκια και όπως πάντα δεν έφταιγαν αυτοί, ήταν από τα καλύτερα τιμόνια αλλά αυτό δεν αρκεί. Ζήσε την ηλικία σου και μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις, και το ποδήλατο είναι μια χαρά! Χρόνια πολλά!! 2
kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 κοιτα προφανως ειναι συνεννοημενοι να σου πουν αυτο το πραγμα 2
JoRuChiDiSs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και τις συμβουλες..τελικα αυτο που θα κανω θα περιμενω ενα-μιση χρονο..μεχρι τον επομενο αυγουστο και θα βγαλω κατευθειαν για αυτοκινητο...! Καλες γιορτες σε ολους! 1
JoRuChiDiSs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 τα καταφεραν Ως μεγαλυτεροι κατι παραπανω θα ξερουν.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα