Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, Ειμαι 16.5 ετων και θελω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι 50cc ..

Τελος παντων ο πατερας μου συμφωνει ενω η μητερα μου με τιποτα!

Το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν υπογραφη και απο τους 2 γονεις και να επικυροθει στα ΚΕΠ..

Υπαρχει τροπος να τα καταφερω μονο με υπογραφη πατερα? αν ναι πως?

Ευχαριστω εκ των προτερων! :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας, Ειμαι 16.5 ετων και θελω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι 50cc ..

Τελος παντων ο πατερας μου συμφωνει ενω η μητερα μου με τιποτα!

Το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν υπογραφη και απο τους 2 γονεις και να επικυροθει στα ΚΕΠ..

Υπαρχει τροπος να τα καταφερω μονο με υπογραφη πατερα? αν ναι πως?

Ευχαριστω εκ των προτερων! :fear:

Ρίξε μια ματιά εδω:http://www.insomnia.gr/topic/540285-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-50cc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-16-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CE%BD/. 

ή εδω: http://www.bestl.gr/sxolhodhgvn6.html

Νομίζω οτι άλλαξε ο νόμος και πρέπει να πας σε σχολή οδηγών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, πλέον εδώ και αρκετό καιρό είναι υποχρεωτικό το να έχεις πάει (ή αν θες να έχεις πληρώσει) σχολή οδηγών...

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω απλά θέλω να σου πω ξανά σκέψου το μήπως πρέπει να περιμένεις. Δεν στο λέω για να σε κράξω ή να στο παίξω σοφός, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς μεγάλωσα με τέτοια και έχω χάσει ήδη 2 φίλους μου από μηχανάκια και όπως πάντα δεν έφταιγαν αυτοί, ήταν από τα καλύτερα τιμόνια αλλά αυτό δεν αρκεί.

Ζήσε την ηλικία σου και μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις, και το ποδήλατο είναι μια χαρά! 

Χρόνια πολλά!! :)

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις και τις συμβουλες..τελικα αυτο που θα κανω θα περιμενω ενα-μιση χρονο..μεχρι τον επομενο αυγουστο και θα βγαλω κατευθειαν για αυτοκινητο...! Καλες γιορτες σε ολους! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...