JohnConstantine Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια ολοι λενε δεν πιστευω στα ζωδια διοτι λενε χαζομαρες και αλλα διαφορα. Αλλα σιγουρα ο καθενας ξερει τι ζωδιο ειναι τουλαχιστον. Και σιγουρα εχει καθισει στην t.v να το ακουσει και στο τελος να πει αααα σιγα παλι τα ιδια λεει ταξιδια και εγω δεν εχω λεφτα. Το θεμα ομως δεν ειναι εκει. Υπαρχουνε φορες που εχω παρει καποιο περιοδικο η να ακουσω και να πεφτει μεσα ακριβως σε αυτα που λεει. Πως το καταφερνει καποιος? Θα μου πεις γιατι δεν μας λενε και το τζοκερ να γινουμε πλουσιοι. Για παραδειγμα. http://www.newsitamea.gr/10-charaktiristika-ton-zodion-chioumor/ Εχω μπει στο εν λογω site για καποιο δικο μου λογο και βρηκα και αυτο. Το ζωδιο το δικο μου ειναι ΛΕΩΝ. Ομολογω οτι πολλα απο αυτα που λεει τα εχω κανει και μαλιστα οταν διαβαζα το τι γραφει ο αρθογραφος ειχα πεθανει στο γελιο. Και σας ρωταω μονο σε εμενα συμβαινει ? Η ειναι γενικο το θεμα. ΡΙξτε μια ματια και εσεις αν θελετε
Pa0ki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για Κυριακή, πιστεύω μπορούσες και καλύτερα 11
Gtr34 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μεγαλο δειγμα, προβλεψεις με γενικο περιεχομενο. Οι αστρολογοι, δεν διαφερουν απο τις χαρτοριχτρες και καφετζουδες.
antonl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 [...] Εχω μπει στο εν λογω site για καποιο δικο μου λογο και βρηκα και αυτο. Το ζωδιο το δικο μου ειναι ΛΕΩΝ. Ομολογω οτι πολλα απο αυτα που λεει τα εχω κανει και μαλιστα οταν διαβαζα το τι γραφει ο αρθογραφος ειχα πεθανει στο γελιο. Και σας ρωταω μονο σε εμενα συμβαινει ? Η ειναι γενικο το θεμα. ΡΙξτε μια ματια και εσεις αν θελετε Δε διάβασα το site που παραθέτεις αλλά φαντάζομαι θα ναι κάτι σαν τα κλασικά chain emails που κυκλοφορούν. Διάβασες όλα τα ζώδια κι είδες πως ταιριάζεις μόνο με το δικό σου; Συνήθως πρόκειται για γενικότητες που πάντα σε κάτι θα πέσουν μέσα. Δε θα λέει, όταν βγεις απ το σπίτι θα πέσει στο κεφάλι σου μια γλάστρα αλλά ότι στη δουλειά κάτι δε θα πάει καλά. Ε κλάιν, κάθε μέρα στη δουλειά κάτι δεν πάει καλά και κάθε μέρα κάτι άλλο μπορεί να πάει καλά.
Alithinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Η βασική ιδέα των ζωδίων είναι ότι υπάρχει Θεός και θεοί, ότι η Γη είναι το κέντρο του κόσμου, και ότι οι πλανήτες βάλθηκαν στις θέσεις που είναι για να ορίζουμε απ' αυτούς το χρόνο και τα μελλούμενα, ενώ οι αστερισμοί είναι πνεύματα. Για παράδειγμα οι γνωστοί 'Δίδυμοι', λέγονται έτσι γιατί υποτίθεται είναι οι ψυχές του Κάστωρ και του Πολυδεύκη, που ο Δίας τους έκανε αστερισμούς. Ερώτηση σε κάποιον που πιστεύει στα ζώδια: Πιστεύεις άραγε πως υπάρχουν ολύμπιοι θεοί, και πως έβαλαν τους πλανήτες να υπάρχουν για να μας βοηθάν να βλέπουμε το μέλλον, και πως οι αστερισμοί είναι μετουσιομένα πνεύματα ?
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν ακούσω τη Λίτσα την Πατέρα, δε μου πάει καλά η μέρα.. Fact. Τα φιλιά μου στη Λίτσα.
Xvipes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 http://youtu.be/2MFAvH8m8aI?t=16m45s δες το από εκεί που το έβαλα. 1
frou frou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχην η αστρολογία ειναι ολοκληρη επιστημη και δεν εχει σχεση ούτε με μελλουμενα,ουτε με ολους αυτούς τους ανιδεους που βγαινουν στα κανάλια και στα περιοδικά και την ξεφτυλίζουν,λιγοι ειναι οι σοβαροί άνθρωποι που ασχολούνται με την αστρολογία και ξερουν πραγματικά τι εστι αστρολογια.Να ξερεις οτι ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του προσωπικο αστρολογικό χαρτη,εσυ δηλ. που εισαι λεων μπορεις να εχεις 10 κοινα χαρακτηριστικα με 1000 αλλους λεωντες και αλλες 50 διαφορες λογω του οτι εχετε ολοι διαφορετικους αστρολογικους χαρτες,οποτε αν θελεις να μαθεις για το ζωδιο σου και ποιους πλανητες εχεις που σε επηρεαζουν,φτιαξε τον χαρτη σου. 1
deesnider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχην η αστρολογία ειναι ολοκληρη επιστημη Από ποιο ακριβώς εκπαιδευτικό ίδρυμα, παίρνει κανείς το πτυχίο του στην εν λόγω «επιστήμη»; Α, παρεμπιπτόντως: Ο τάδε που είναι π.χ. λέων, μπορεί να έχει 10 κοινά χαρακτηριστικά και άλλες 50 διαφορές με 1000 άλλους λέοντες και με άλλους τόσους ...μινώταυρους, τσούχτρες, ορνιθόρυγχους και μονόκερους, όχι διότι έχουν διαφορετικούς ...αστρολογικούς χάρτες(!), αλλά διότι, πολύ απλά, έτυχε! Μ' αρέσει που διαχωρίζεις τους τηλεαστροτέτοιους, από τους ...σοβαρούς(!!!) που ασχολούνται με την αστρολογία...το 2014...καημένη ανθρωπότητα... 6
defacer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Για Κυριακή, πιστεύω μπορούσες και καλύτερα Άσχετο γιατί δεν είχα δει το thread αλλά νομίζω εδώ καλύφθηκες: Η βασική ιδέα των ζωδίων είναι ότι υπάρχει Θεός και θεοί, ότι η Γη είναι το κέντρο του κόσμου, και ότι οι πλανήτες βάλθηκαν στις θέσεις που είναι για να ορίζουμε απ' αυτούς το χρόνο και τα μελλούμενα, ενώ οι αστερισμοί είναι πνεύματα. 1
frou frou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καημενος εισαι εσύ που ειρωνευεσαι κιόλας... 1
BritGreek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παντως θυμαμαι καθηγητες στατιστικης στο πανεπιστημιο στην Αγγλια να υποστηριζουν οτι δεν πρεπει να πιστευουμε στα ζωδια, αλλα στον οροσκοπο και τη θεση των αστρων την ωρα που ερχομαστε στον κοσμο. 2
ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το πρώτο βήμα για να κρίνω την νοημοσύνη κάποιου ειναι το αν μου αναφερει τιποτα η πιστεύει στα ζώδια, οποιος πιστεύει ειναι απλα πιο ηλίθιος και απο τα μαρούλια.. 4
MT60RS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 εγω εχω παρατηρησει (2-3 φορες) οτι μερικες φορες νιωθω καπως διαφορετικα (την μια φορα πιο πεσμενος, την αλλη με πιο πολυ ενεργεια κτλ) ΧΩΡΙΣ να το ξερω πριν οτι πλησιαζει ή εχει πανσεληνο αλλα τις αλλες φορες που το ηξερα απο πριν, αυτη η επιδραση ηταν πολλαπλασια θα μπορουσε να εχει σχεση, πχ παλιρροια, και κατι σχετικο με καποια λουλουδια που δεν ξερω τιποτα, αλλα η σεληνη ειναι διπλα μας Αλλα οι αλλοι πλανητες ειναι πολυ μεγαλυτεροι, οποτε ισως εχουν σχεση καποια σχεση στην διαφοροποιηση χημικης/ηλεκτρικης καταστασης ενος εγκεφαλου Το οτι καποιοι εγραψαν κατι και βρεθηκαν εκδοτες και αγοραστικο κοινο, δεν σημαινει οτι τους κανουν αξιοπιστους και κατι διαφορετικο απο παπατζη Ας γινει μια ερευνα-συνεδριο και να συμετεχουν μαζι αερολογοι και επιστημονες (πχ ψυχιατροι-αστροφυσικοι κτλ) Ισως στο υπαρξουν νεες ανακαλυψεις και οργανα μετρησης που θα αποδειξουν οτι αυτα ισχυουν Το πρώτο βήμα για να κρίνω την νοημοσύνη κάποιου ειναι το αν μου αναφερει τιποτα η πιστεύει στα ζώδια, οποιος πιστεύει ειναι απλα πιο ηλίθιος και απο τα μαρούλια.. δυστυχως δεν ειναι θεμα νοημοσυνης, ειναι απλα θεμα πιστης, σαν την θρησκεια πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα